strat explainer

Vad är Prime Day Hur som helst?

Anonim

Om du har hoppat över till Amazon nyligen har du kanske redan märkt blitzkriegen av Prime Day-kampanjer. Kanske fick du stoked om kommande erbjudanden! Eller kanske fick du undra vad Prime Day egentligen är, eller hur man kan utnyttja de nämnda erbjudandenen, eller om avtalen är bra. Vi är här för att svara alla med en Prime Day-primer, samt berätta hur du hittar Strat-undersökta Prime Day-erbjudanden (de är inte alla skapade lika).

Vad är Prime Day ändå?
Startad 2015 är Prime Day en försäljningshändelse på Amazon för endast Prime-medlemmar. Om du inte är medlem ännu är det ett bra incitament att anmäla dig (Prime, givetvis, ger dig gratis två dagars frakt på en massa saker, plus tillgång till Amazon-underhållning som Fleabag och Transparent . Om du inte gör det vill begå, anmäla dig till en 30-dagars rättegång, eller om du fortfarande behöver övertyga, se vår kollega Jake Swearings argument för varför det är värt det.) På den verkliga premiärdagen släpper Amazon blixtslag på olika produkter över hela dagen, vilket varar i några timmar eller tills varorna säljs ut.

När är Prime Day?
Även om Prime Day är tekniskt tisdagen den 11 juli, börjar det officiellt klockan 21:00 ET måndag 10 juli.

Är avtalen värda det?
Liksom många saker "till salu" på Amazon beror det. Det kommer säkert att finnas tunga rabatter på användbara saker, många av vilka vi även har skrivit om tidigare. Som du kan föreställa dig, är Amazon-artiklar där du verkligen kan göra en poäng (nu skulle det vara en smart tid att snagga ett echo, firestick eller Kindle), men annars skulle det hända att du köper en massa bra, bra muck. Det är där vi kommer in. Våra redaktörer kommer att vara på deal-watch för nästa vecka, vilket hjälper dig att sniffa ut de bästa Prime Day-stjälkarna.

Hur lär jag mig om erbjudandenen?
Håll dig uppdaterad för Prime Day hub o-erbjudanden, men för de mest aktuella poängen, följ oss på Twitter, där vi kommer att spränga rabatterna på saker som du faktiskt vill köpa, strax efter att de hänt.

Så ingenting till kvällen den 10 juli?
Inte sant! Lead-up-erbjudanden från idag till Prime Day kommer att meddelas (idag finns det till exempel en Amazon Music Unlimited-affär - nya användare kan anmäla sig till fyra månader av tjänsten för $ 0, 99). Vi håller en löpande lista över pre-Prime Day-erbjudanden samt erbjudanden över dagen på vårt nav.