kändis shopping

Vad Jason Wu kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade modedesigner Jason Wu, vars popup-samling GRAY Jason Wu kommer att finnas tillgänglig på Cadillac House till och med den 24 september, vilka föremål han inte kan leva utan.

James Perse Cotton Crew Neck Sweater

Jag har en uniform. Jag har alltid på sig svart eller marinblå. Jag spenderar hela dagen och tänker på att klä på andra människor, så jag älskar att inte behöva tänka på vad jag bär. Denna tröja passar bara riktigt bra, och jag ska köpa dem ett dussin åt gången. Jag brukar sticka ut dörren, så jag kan bara slänga på den och inte behöva oroa mig för det.

The Greats Royale Sneakers

Jag älskar de här sneakersna så mycket. Jag träffade medgrundaren Ryan Babenzien genom en gemensam vän för år sedan, och jag har dragit på dessa sneakers sedan dess. De är bekväma och gjorda i Italien - jag är på mina fötter hela dagen, varje dag, så jag behöver bekväma sneakers.

Moshi IonBank 10K bärbar batteripack

Den som känner mig vet att jag inte använder en dator eller iPad - jag använder min telefon för att göra 100 procent av mitt arbete. Det betyder att jag är på min telefon 24/7, och det här är den mest kraftfulla laddaren jag någonsin har använt; Det ger mig två fulla avgifter per dag, så jag tar med mig överallt.

Caudalie Beauty Elixir

Jag har inte en komplicerad skönhetsbehandling, men det här är något jag har använt ett tag. Jag håller den i kylskåpet för att fräscha mig, för det är som en toner och gjord av ekologiska druvor eller något för att ge mig riktigt bra hud.

Sharpie Ultra Fine Tips Marker, Pack of 6

Jag har ritat med en Sharpie i några årtionden och tar verkligen med mig överallt, för när jag går till Europa eller Asien har de inte Sharpies ut. Jag antar att det är mycket mer av en amerikansk sak, så jag tar bokstavligen med mig överallt. Mitt designteam använder alla dessa fina pennor, men jag gillar bara de mest grundläggande sakerna. Jag använder det för allt - att skissa, skriva anteckningar, att dra på muslin.

SK-II ansiktsbehandling mask

Dessa är en livräddare efter en lång resa. Ibland måste jag gå rakt på jobbet från planet och skulle se helt busted utan att använda detta. Masken hjälper oerhört på ett röda öga. Det är som magi. Jag använder den andra jag kommer från planet. Ibland använder jag det även på planet. Jag ser ut som en idiot, men jag bryr mig inte.

Aesop Avail Lip Balm med solskyddsmedel

Aesop är ett av mina favorithudvarumärken för att jag bara gillar hur enkelt det är - du kan säga att jag gillar att hålla mina personliga hygienprodukter väldigt minimal men hög kvalitet. Det är typ av hur jag lever mitt liv; som också beskriver hur jag är som bakom kulisserna.

Jason Wu Eau de Parfum Spray för henne / 3 oz.

Så jag har jobbat med det under det senaste året, och det är ett projekt inspirerat av mina barndomsluktar, särskilt jasminen i Taiwan. Det var viktigt för mig att ha något personligt knutet till den första doften jag gjorde.