kändis shopping

Vad Jean Pigozzi kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade designer, fotograf och samlare Jean Pigozzi, vars nya bok Charles och Saatchi är ute nu, om kameran, glass och dryck som han inte kan leva utan.

Häagen-Dazs Kaffe Glass

Det här är den enda glass jag äter. Om jag inte kan hitta Häagen-Dazs kaffe, kommer jag avstå, men om jag hittar den äter jag mycket av det. Jag är faktiskt inte en kaffedrinkare, men jag tror att de fick smaken riktigt rätt. Jag gillar konsistensen också. Det är inte för sugary. Jag tycker att det är ett mästerverk.

UGG Classic Short Boot

Jag är beroende av UGG, men jag bär dem inte utanför. Jag har aldrig sett offentligt på dem, men så snart det blir kallt bär jag dem runt huset. Det är dock inte tofflorna. Det är de utomhusskor jag bär inomhus. Jag har tre par av de klassiska som går upp till mitten av kalven.

Brooks Brothers Wrinkle-Resistant Broadcloth Nightshirt

Jag har använt dessa tröjor under de senaste 25 åren. Jag finner dem oerhört bekväma. De är det enda jag kan sova i. Jag köpte faktiskt bara fem mer igår. Jag är alltid rädd att de kommer att avbryta dem, så jag hämtar dem. De blir bara bättre och bättre efter att du tvättat dem hundratals gånger. Jag har cirka 40 av dem.

Apple iPad Mini 4

Jag är limd på den. Omkring 90 procent av vad jag gör är på iPad Mini. Jag läser papper, gör mina e-postmeddelanden; Jag har även min musik på den. Ibland tar jag bilder också. Inte för mitt arbete, men om jag förklarar en stol eller ett rörvatten eller något, så använder jag det. Den passar också i fickan på några av mina drag. Jag gillar att det är en större skärm än iPhone, och jag gillar bekvämligheten med alla mina appar, som du inte har på den bärbara datorn. De kom precis ut med en ny, så jag kör till Apple Store för att få det.

Braun Electric Shaver, serie 7

Jag har aldrig rakat med ett blad i mitt liv för att denna rakhyvel är bra och snabb och gör jobbet.

Leica Q 24, 2 Megapixel Digital 35 MM Kompaktkamera

Det är den mest moderna, nya Leica, så kameran är inte för stor, men den är väldigt snabb och enkel att använda. Jag tar med mig runt överallt, men jag skriver inte riktigt ut mina bilder. De flesta av dem sitter bara på min dator. När jag gör en bok, skriver jag ut dem bara för att se hur de ska se ut, men annars är de bara digitala.

Sidan Sex för iPhone

Jag kan inte börja på morgonen om jag inte har läst "Sida Six". Det är svårt, för i Europa kommer det inte ut till 10 på morgonen, och ibland 10:05 eller 10:06. Hälften av tiden vet jag inte vem de pratar om. Jag känner Nicki Minaj, men några av rapparna eller tv-personerna, jag känner inte dem alls, men jag tycker att det är roligt att veta vad som händer i New York, speciellt om du är i Europa.

Comme des Garçons Series 3 Rökelse: Avignon Eau de Toilette

Det här är lukten jag gillar. Jag var på en jesuitskola när jag var ung, så det påminner mig om kyrkan.

San Pellegrino Sparkling Natural Mineral Water, 33, 8 Fl Oz (Pack of 12)

Pellegrino har de bästa bubblorna. Perrier är för aggressiv, men San Pellegrino får antalet bubblor rätt. Jag dricker seltzer också, men jag gillar Pellegrino bättre. Jag tar det aldrig med kalk. Du vill inte förstöra det.

Piksters Interdental Borstar (40 Pack, Storlek 3 (Gul))

Jag vet inte om du vill ha det här på listan, men det är som en tandpetare med en borste som min tandläkare rekommenderat för att städa mellan tänderna. Jag rekommenderar det starkt. Om du får det, få nummer 3, vilket är den bästa storleken. Jag känner mig mest bekväm med det. Jag håller alltid i min ryggficka hela tiden.

Charles och Saatchi: Hundarna av Jean Pigozzi

Mina hundar Charles och Saatchi är föremål för min nya bok. Charles är flickan och Saatchi är en pojke. Saatchi är mycket energisk, men Charles är helt lat.