kändis shopping

Vad Jenni Kayne kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi bad designer Jenni Kayne om essentiell olja, magnesiumspray och lera mask som hon inte kan leva utan.

Kiehls Musk Essence Oil

Jag har pågått Kiehls muskel-essensolja som min dagliga parfym i över tio år. Jag känner mig inte som mig själv utan det. Den har riktigt snygga, citrusfärgade citroner med bergamot nektar och apelsinblomma, några floraler (ros, lilja, ylang-ylang och neroli) och lite patchouli och muskus. Det är en riktigt välvårdad balans mellan maskulin och feminin dofter, vilket är väldigt mycket jag.

Kan Lindstrom Honey Mud

Jag älskar att ta badar med mina barn eller ta en för mig själv i slutet av dagen. Det är bara ett trevligt ögonblick av bortskämdhet, och när jag gör det, lägger jag alltid en ansiktsmask på. Min go-to är den här från maj Lindstrom - det är superhydrerande och lugnande, oavsett vad som hänt.

Lypo-sfärisk vitamin C, 0, 2 fl oz. - 30 paket

Jag tar ett eller två paket av detta Lypo-Spheric vitamin C varje dag och har varit i över tio år. [ Redaktörens anteckning: Det här är populärt bland Amanda de Cadenet , Cleo Wade , och pressad Juicery VD Hayden Slater . ] Det har en hemsk konsistens, så det tar lite att vänja sig, men de jobbar verkligen. Denna form av vitamin C absorberar lätt och effektivt i kroppen än ditt typiska tillskott. Efter att ha använt det ett tag kan jag verkligen se effekterna av antioxidanten och kollagenet i min hud - det får mig verkligen att glöda från insidan. Jag är ganska säker på att jag därför knappast blir sjuk.

Primal kitchen collagen bränsleproteinblandning, vaniljkokosnöt

Jag gör en smoothie varje morgon som min vän och nutritionist Kelly (av Be Well by Kelly) gjorde mig till. Jag byter det upp lite varje dag, men min favoritversion är med tillsats av vaniljkollagenproteinpulver av Primal Kitchen (detta är receptet). Jag tar med mig överallt, så jag kan alltid ha min smoothie till frukost.

Köksfrågor av Pamela Salzman

Jag älskar att laga mat, och jag har varit värd en matlagningskurs en gång i månaden i mitt hus tillsammans med den mycket begåvade Pamela Salzman. Hennes recept är läckra och hela familjen älskar dem. Jag är ständigt på hennes hemsida och letar efter recept och kan inte leva utan hennes bok, Kitchen Matters . Hennes tillvägagångssätt gör matlagning rolig och lätt, och hennes rätter är alltid super näringsrika och växt framåt.

Snö Lotus Kvinna Transformation - Estetisk Roll On

Jag är verkligen i eteriska oljor, och jag använder dem för alla olika sjukdomar eller humör. Jag kan inte leva utan kvinnans omvandling. Jag håller en roll-up bredvid min säng och i min handväska hela tiden. Det håller mig jordad och avslappnad under hela dagen. När jag känner mig stressad eller obalanserad, lägger jag lite på mina handleder och bröst och tar några djupa andetag - det är omedelbart lugnande.

Foto: © 2016 Tom Mannion

Kiki Health Magnesium Oil Spray

Min man gör roligt med min sömnrutin, som jag medger är många steg, men ritualen hjälper mig att slappna av, slappna av och sova väldigt djupt! Jag kunde inte leva utan min magnesiumolja, som jag sprayar på mina underarmar före sängen och var som helst jag har någon ömhet eller ont. Vi är alla mestadels magnesiumbrist, och jag tycker att att applicera det fungerar lokalt mycket bra.

Trädsked Urter Heliga syster Tisane

När jag kommer hem från jobbet gillar jag att göra en kopp te för att slappna av och koppla av. Senast är min favorit Sacred Sister te från Wooden Spoon Herbs. Det är bra för alla kvinnor eftersom det är högt i järn och kalcium och ger mig mycket energi samtidigt som jag slappnar av mig. Jag hade bara min tredje bebis, och jag älskar att den främjar postpartumhälsa och är supersnygg för amning.

MotherBees buljong

När jag var gravid, läste jag denna fantastiska bok - De första fyrtio dagarna handlar om vad man ska äta och hur man ska ta hand om sig själv under postpartumperioden. Författarna startade en matleveransservice i LA som heter MotherBees, och jag har blivit beroende av sina buljonger. Jag älskar deras shiitake buljong och kycklingtumörbenbuljongen. Jag har en varje dag som mellanmål. Gravid eller inte, de är läckra.

Jenni Kayne Suede Mule

Jag bor i mina Jenni Kayne-mulor. De går med i grunden allt, från en silkedräkt till vintage denim - det skulle vara svårt att klä sig utan dem! De är handgjorda i Italien med en supersoft mocka, och vi har silhuetten precis, så det visar rätt mängd ankel.

Jenni Kayne Suede Mules

De är tillgängliga på Shopbop om du föredrar det.