kändis shopping

Vad Karlie Kloss kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade nyligen förlovad modell och entreprenör Karlie Kloss om proteinstången, probiotiska och flytande melatonin som hon inte kan leva utan.

Perfekt Bar Whole Food Organic Protein Bar

Jag är snackdrottningen när det gäller att resa. Jag packar alltid nötter, mandelsmör och frukt för att bibehålla min aptit, men min favorit sak att ta med är perfekta barer, särskilt i mörk-chokladmandelens smak. Jag har provat andra barer men dessa håller mig fullare längre - för att de är fyllda med protein - samtidigt som de uppfyller min söta tand.

Georgia Louise Lift + Sculpt Butterfly Stone

Efter att ha satt på en ansiktsmask under ett flyg (mina favoriter är de som jag kan få från City Pharma i Paris, som har det bredaste urvalet), jag älskar att använda min fjärilssten för att göra en lymfatisk dräneringsmassage på mitt ansikte och nacke. Det hjälper verkligen att avblåsa huden och stimulera cirkulationen. Jämfört med andra ansiktsmassagerare gör det faktiskt en dramatisk skillnad på grund av stensformen (speciellt vingarnas tips). Det kommer in i alla vinklar av ditt ansikte. Det kommer till nytta när du kommer av rött öga och måste gå rakt in på en hektisk dag som måste se ditt bästa ut.

Dr. Bronner's Lavender Organic Hand Sanitizer

Jag är en germaphobe, så det här är en viktig sak i min väska. Det luktar himmelskt och känner ljus på mina händer jämfört med andra handtvättmedel som inte behöver nämnas.

Källa Naturals: Melatonin Orange 2 oz. Flytande

Så fort jag får en övernattning, tycker jag om att ta melatonin för att hjälpa mig somna och känna mig välviljade, för jag vet hur mycket jag landar för att jag ska gå rakt på en hektisk dag. Jag föredrar flytande melatonin till tabletterna - jag är övertygad om att det fungerar snabbare.

Seed Female Daily Synbiotic

Jag började nyligen ta Seed's Daily Synbiotic för kvinnor efter att en vän av mig introducerade mig till varumärket. Gut hälsa är så viktigt, men det är ofta förbises. Jag tycker att det är för tidigt för mig att säga vilken skillnad de har gjort, men år med forskning och utveckling sattes till att skapa dessa tillskott - de har en kombination av probiotika och prebiotika.

Sleepy Jones Bishop Pajamasats

Dessa pyjamas är så bekväma och eleganta att ha på en övernattning. Jag har faktiskt en uppsättning som säger "Klossy" på framfickan. Min mamma sa alltid till mig: "När du går och lägger dig i matchande pyjamas sover du bättre" och jag tror att det alltid är fast vid mig.

Swarovski Hall Swan Strandage

Jag brukar ha på sig enkla tillbehör som är lätta att blanda och matcha med någon outfit, oavsett om jag är klädd eller avslappnad. Jag älskar Swarovski Hall Swan necklace eftersom det är en minimal men chic uttalande som passar bra med någonting i min fortsättning. [ Redaktörens anmärkning: Kloss är en Swarovski-märkesambassadör. ]