kändis shopping

Vad Ken Fulk kan inte leva utan

Anonim

San Francisco Event Decorators favorit saker.

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen eller Louis XV-stolen, men det malda kaffet och ljudmaskinen. Vi frågade interiör och evenemangsdesigner Ken Fulk vilka saker han inte kan leva utan.

Mega Black Taper Candles

Jag fick höra av någon nyligen att i vissa kulturer är svarta ljus olycka, men det tror jag inte på. Jag gillar den maskulina kvalitet de har. Får mig inte fel: Jag tror att vita tapers är vackra, men dessa har rustikhet och glamour utan att vara värdefulla. Vad som är bra med dem är att de nästan försvinner utom för flamman. Det är som om du får se denna dansande flamma runt ett ljus som nästan inte är där på kvällen. Jag köper dem av dussinet när jag går till Provincetown från vår lokala purpur Perry's Liquors och använder dem mycket i vårt hus varje dag. Jag älskar vita koniska ljus eftersom de är bara mer dramatiska än enkla votiver, men de svarta är mer lämpliga för mig för daglig användning.

Mason Pearson Rake Comb

Jag har en sidodel och ett snittklippt hårklipp som kräver en bra kam, men kammar är inte så populära idag! Alla har röriga frisyrer som de bara stämmer med sina händer, men jag tror att en kam kan vara en gentlemans bästa vän. Det här är vackra handgjorda sköldpaddskamrater, och jag gillar den breda tanden eftersom det nästan är som att köra händerna genom ditt hår - det är inte alltför perfekt, men det håller det som jag bara tycker om klassisk och tidlös, jämfört med det jag-just-rolled-out-of-bed huvudet.

CB2 Marta Dubbelt gammaldagsglasögon

Jag ger upp en statshemlighet genom att berätta om denna barware. Jag brukade ha denna super snygga italienska, handblåst, rakhyvel-tunn glasvara som var bokstavligen $ 65, $ 70 en stam. Jag skulle förlora en på varje middagsfest - överraskning - och tänk, "Shit!" Så jag är inte en snobb om dessa saker och handlar om en balans mellan hög och låg, så jag upptäckte en dag på denna barware och omvandlades. Dubbel gammaldags glasögon är så tunn och vacker och ren och modern. De är perfekta för cocktails, för vatten, för juice. Jag lägger en stor bit iskub i den för att göra en gammaldags, eller jag blandar dem med dyr kristall på ett formellt bord. Och här är saken - de är nästan identiska med de dyra italienska glasögon som kostar 70 dollar en pop.

Marvis Amarelli tandkräm

Jag tror att jag åkte någonstans i Frankrike eller Italien när jag provade denna tandkräm för första gången. Det är så en överflöd att borsta tänderna med något som ser ut och smakar annorlunda än vad vi är vana vid. Det är roligt, jag är inte en stor lakritsötare, men med denna nästan smakliga kvalitet på en tandkräm var det så mycket trevligare än den ljusa sockerhänge som vi tycker om som tandkräm. Det är lite ört; Det är lite dekadent. Det gör att tänderna blir ett nöje.

Dubbel RL Låg Straight Selvedge Jean

Dessa är faktiskt lite svårt att hitta, men jag är tillsagd att de är Ralphs personliga favorit så jag tror att de kommer att hålla sig kvar. De passar så bra och smickrar på alla rätt ställen. Vad jag älskar är att de är sorta mot trenden på allt som är antingen supermager eller supertäckande - de är bara däremellan. Jeans är typ av allas heliga graal, och när jag hittade dessa fem eller sex år sedan blev de mina favoriter omedelbart. Jag gillar utrustade kläder, men jag tror att den skinniga jean runt ankeln är inte den mest smickrande. Det ser ut som varje man har leggings på. Det gör mig galen. Alla ser ut som de har Frankenstein stövlar på eftersom deras jeans är för snäva och deras skor är för stora.

Opcon-A Eye Drops

Jag har fyra hundar och en katt, och jag tror att jag är mildt allergisk mot dem alla, särskilt katten. Jag tycker att ha trevliga, klara ögon (aka, inte hängt över) är viktigt. Jag gick till apoteket och gick igenom alla - Visine och Clear Eyes - men de flesta av dem är astringent och verkligen inte bra för dina ögon. Dessa smörjer faktiskt. Jag kan inte lämna hem utan dem. Jag tänker på dem just nu. Jag håller dem faktiskt i backstock om de slutar sälja dem.

Skadlig höstkokosvatten

Kokosvatten under de senaste fem eller sex åren har blivit denna allestädes närvarande, men om du någonsin har haft det är smaken av en ny kokosnöt inte det. Skadlig skörd är unpasteurized och är så nära som du kan komma till en saftstång och få färskpressad juice eller spricka öppna en kokosnöt. Allting smakar syntetiskt i jämförelse. Jag köper den genom caseload och håller den i kylskåpet. Jag håller den på min säng. Jag är rädd att någonting dåligt kommer att komma ut i nyheterna om det, vilket skulle vara synd eftersom jag dricker så mycket. Förhoppningsvis orsakar det inte diabetes.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa paraplyerna , biffknivarna , rullande bagage och yogamattor. Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

7 Berömda personer på det sista livet - Ändra sak som de köpt online