kändis shopping

Vad Lindsey Vonn kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade olympisk mästare skidåkaren Lindsey Vonn om bronzer, falska växter och handhållna vakuum hon kan inte leva utan.

Benefit Cosmetics Hoola Matte Bronzer

Detta är den perfekta touchen av sommaren för ditt ansikte - det är perfekt för konturering också. Sanningen är att jag får så mycket slumpmässiga grejer, och det här är en av de saker som anlände, och jag har faktiskt bär det varje dag. Jag har testat en miljon bronzers som de flesta kvinnor gör, och det här är bäst, eftersom det inte fläckar, och trots att det är ett pulver det stannar på riktigt bra. Jag kan bära den hela dagen och inte oroa mig för att den kommer ut.

La Jolie Muse Citronella Stearinljus Scented Soy Wax 3 Wick Tin

Jag är en stor ljusperson, så när jag har min utomhusgrill måste jag hålla myggorna borta. De flesta bugljus lukar som skit, men den här luktar verkligen, riktigt bra. Det är inte ditt vanliga citronella ljus.

Outward Hound Fun Feeder Slow Feed Interaktiv Bloat Stop Dog Bowl

Så mina hundar äter bara riktigt, väldigt snabbt. De äter så fort att de slår upp maten. Så jag gick och hittade hundskålar som hjälper dem att äta långsammare, och dessa är som en liten labyrint för hundarna. Det får dem att arbeta lite hårdare. Du kan få olika former och mönster, och mina hundar har virvel så att de verkligen måste gräva i hela vägen runt skålen för att få all mat.

Thule Gauntlet 3.0 13 "MacBook Pro Retina Sleeve

Jag hittade den på flygplatsen när jag reser en gång för att jag inte hade ett fall för min bärbara dator. Jag letade efter, men de flesta av dem är för skrymmande eller för mjuka och oskyddande. Jag är svår på min teknik, så jag behövde något praktiskt och lätt. De sålde dessa på flygplatsen, och det är perfekt eftersom det är hårdskaligt och passar in i min bärkraft snyggt.

Dyson V6 Trigger Sladdlös

Jag har så mycket hundhår runt huset, och jag hatar sladdar, så det här är fantastiskt. Jag håller den i garderoben och när jag tar ut det, kan jag vakuum i 45 minuter om jag ville men det här tar hand om allt i fem eller tio. Det är en mycket djup kärlek. Det är värt pengarna.

House of Silk Flowers Konstgjord Mörk Lila Triple-Stem Phalaenopsis Orchid Arrangement

Jag älskar blommor, men jag hatar också att de dör så snabbt. Därför gick jag faktiskt och fick många falska orkidéer på Amazon. De håller verkligen huset ser fräscha ut.

TheraBand Resistance Bands Set

Om du vill lägga till något träningsredskap som inte tar upp utrymme, försök med TheraBands att arbeta på glutes. Jag tar min TheraBands på vägen med mig när jag har en kort resa - det låter mig knäppa och glute jobba mitt i mitt hotellrum. Om dessa var allt du tog med, är de bokstavligen inte ens ett pund.

Grit: Kraften av passion och uthållighet av Angela Duckworth

Jag läste den här boken för ett år sedan, och nu är det min favoritbok. Hon är så fläckig i allt hon pratar om. Jag älskar tuffa människor, och hon pratar om hur du kan hitta dessa egenskaper hos grittiness och vad som gör människor framgångsrika. Jag kände mig som den riktigt anpassad till hur jag tycker och det är bra för alla som försöker förbättra sig själva.

Foto: Copyright 2018 av ItemMaster.comAlla rättigheter reserverade

Red Bull Summer Edition Coconut Berry

Jag gör alltid grillar på sommaren och det är den perfekta saken att ha i din kylare och dela med dina vänner. Denna smak och den gula upplagan är mina favoriter. [ Redaktörens anteckning: Vonn är en talesman för Red Bull. ]