Nyheter

Vad Logan Browning kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Logan Browning från Netflixs Kära vita människor vad hon inte kan leva utan, och vi fick hennes svar, från trösklaren till den personliga mixern.

Jao Brand inte bara för Hands Sanitizer

Jag har jobbat för denna bransch sedan jag var 15 år, och varje makeupartist jag har känt vem som är värt min tid använder Jao Refresher på sina händer och deras penslar. Det är som en allomfattande sanitizer som luktar mycket bättre än alkoholist Purell. [ Redaktörens anteckning: Aidy Bryant älskar också denna sanitizer. ] Jag känner mig inte motbjudande på planet om jag sprutar det på mina händer innan jag äter en smörgås. Det är som en eukalyptus-lavendel typ av sak. Jag gick precis på en resa till Storbritannien eftersom jag studerade Shakespeare under sommaren, och när vi skulle gå ut någonstans skulle jag säga "Händer!" Och spruta allas händer som en mamma.

Conair Fabric Defuzzer-Shaver

Det är snart på väg att bli kallt, och med de kallare årstiderna närmar sig är det dags att dra ut mina favorittröjor. Med för mycket tvätt och slitage blir tröskorna slöta eller börjar pilla. Att ha en tygdukare är en spelväxlare. Det gör mina tröjor snygga.

TEI SPA OxyDerm High Frequency Ozone Facial Tool

Detta används något under ansiktsbehandlingar som dödar bakterier. För någon som är akne utsatt, kommer det från överproduktion av talg och bakterier, vilket då kommer att orsaka inflammation. Denna maskin kan användas hemma på natten för att döda bakterier, och jag använder den varje dag. Jag vet inte alla kan, men jag har älskat det.

NutriBullet 12-Piece High Speed ​​Blender

Så jag har alltid haft en Vitamix som jag aldrig har använt. Jag ville göra smoothies med det, men NutriBullet är bara så mycket lättare att lämna på räknaren eftersom det är så kompakt och lätt att bara ta på språng. Jag använder det för bekvämlighet nästan varje dag för min smoothies.

Eminence Organic Skin Care Eight Greens Phyto Hot Masque

Flera facialists rekommenderade detta till mig - det är en ansiktsmask som stimulerar blodflödet i ditt ansikte. Ditt ansikte blir allt rött och blir riktigt varmt, men det betyder tydligen att det regenererar nya färskceller. Jag har funnit att det verkligen hjälper till med texturen i min hud och att phyto greenerna hjälper till med hyperpigmentering också. Jag måste säga, du vill inte lägga på den innan du går någonstans viktig. Du lägger på den på natten när du är hemma för kvällen, för det kommer bokstavligen att göra ditt ansikte rött. Det har en slags chili i det som gör ditt ansikte att starta stickning. Jag misstog definitivt vad en ansiktsbehandling berättade för mig om hur det skulle göra min hud glöd för en date en gång.

Bioderma Sensibio Micellar Water

Det finns en miljon märken av micellär vatten, men Bioderma rekommenderades till mig av en makeup artist, och det rensar verkligen ditt ansikte när du inte kan tvätta det på plats. Även om du är ute av landet och är turist hela dagen utan smink på, är det en bra sak att uppdatera din hud. De gör mindre versioner du kan pop i din väska också.

Too Faced Born This Way Naturligt Radiant Concealer Medium

Jag har verkligen aknehårig hud och tyvärr kräver mitt jobb mycket smink, så när jag inte arbetar gör jag mitt bästa för att låta min hud andas. Det är en verklig förtroendehöjning att gå runt utan några akne ärr, och detta är den konkelära jag använder på ett ärr eller mörkt märke utan att behöva gå runt med ett ansikte fullt av smink. Det är verkligen krämigt och blandar med oljorna på huden på ett riktigt naturligt sätt.

Le Labo Santal 33 Hand och Body Lotion

Ansvarsbegränsning för denna lotion: Jag älskar doften och konsistensen av Le Labos Santal 33, men jag köper faktiskt inte den. Min mamma reser sig och hon lärde mig att fylla på resningsstorlekar när jag går till mina favorithotell. Jag har några favorit boutiquehotell i New York (Edition and Refinery) som blandar sina egna dofter med Le Labo, vilket är hur jag först introducerades till varumärket.

Lean 1 Protein Pulver

Under de senaste två veckorna har jag börjat varje morgon med en proteinskaka. Jag brukade tro att folk var galen som sa att de hade smoothies till frukost, men nu när jag är i gungan är jag rädd för att jag kommer att bli upprörd om jag gör något annat. Jag blandar bananer, spenat, frysta bär, chia frön, mandelmjölk och Lean 1 vaniljprotein i min NutriBullet. Jag har smakat mycket proteinpulver, men Lean 1 är min favorit. Jag kommer alltid tillbaka till det.

Wedderspoon Raw Manuka Honung

Nästan allt jag har kommer från att vara igång. Jag var på en gång en gång där jag blev riktigt sjuk, och du får bara inte bli sjuk - showen måste fortsätta - och den här frisyren tog lite manuka honung ur lådan och gav mig en sked av det ner min hals. Det har uppenbarligen antibakteriella egenskaper, och du kan även lägga det på ditt ansikte som en mask eller på ett sår. Det är lite, jag skulle inte säga granulärt, men det är definitivt inte så jämnt som vanlig honung. Du måste fortfarande ha din vanliga älskling eftersom det här är lite dyr älskling.

Denman Kuddeborste med nylonborste

Jag har lockigt hår, och Denman är det enda jag kan klara av att avlägsna mitt hår på grund av greppet jag kan få på det. Det går igenom så lätt utan att bryta. Det har blivit min go-to brush. Jag har förmodligen köpt sju av dem vid denna tidpunkt. Jag kom hem från Atlanta där min mamma bor en gång och jag lämnade den i lådan och hon sa: "Jag skickar den till dig." Jag sa, "Jag har redan köpt en ny." Jag lärde mig det från att vara en lockig drottning och titta på YouTube-videor på lockigt hår.

DevaCurl Ett villkor No-Poo Decadence 32oz DUO

Denna linje av lockiga hårprodukter är förmodligen den 20: e som jag har använt. Jag har provat allt på marknaden under det senaste decenniet, för jag har funnit att allas lockiga hår tar på produkten annorlunda. Jag har lärt mig över tiden att om du hittar en produkt som fungerar för dig, använd varje produkt i den linjen eftersom de är avsedda att fungera med varandra. Det var en tid jag blandade Ouidad med Shea Moisture och en massa andra, men nu använder jag bara DevaCurl. Många krusiga hårprodukter med sheasmör kommer att belägga ditt hår så att det inte kommer fukt i follikeln. DevaCurl är inte så - jag kan stilla mitt hår fortfarande och det är inte krispigt och fortfarande hanterbart.

Diane D6800 Hästsvans krokar 5-pack

Dessa hästsvanshakar är i grunden hårdband och som någon som har mycket hår, vet jag att när du har ett vanligt hår slips, måste du verkligen sträcka och dra ditt hår för att försöka få det runt. Bungee hair tie är så lätt, men eftersom du bara hakar den på en del av ditt hår och linda det runt - det är bara den mest magiska saken. Jag vet inte varför fler människor inte använder dem eftersom det ger dig större kontroll och förhindrar tangles. Tangler är omöjliga!