kändis shopping

Vad Lola Kirke kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade skådespelerska och musiker Lola Kirke , som stod i den nya filmen Gemini och släppte sin enda " Monster " förra månaden, om vattenflaskan , rökelsen och underkläderna som hon inte kan leva utan.

Incienso de Santa Fe Teepee brännare med Pinon Natural Wood Incense

Vid en tidpunkt i mina tidiga 20-tal, som en tjej från New York City, blev jag väntad mot idén om det amerikanska västern. Den här vän som var från den mytiska platsen i Kalifornien berättade om piñon rökelsen, och det blev min favorit sak. Jag trodde att denna äventyrsanda skulle manifestera sig i dess luktar. Piñon var i grunden mitt sätt att tillverka kärnan av pionjärer där ute. [ Redaktörens anteckning: Författaren Caroline Bankoff har skrivit om samma rökelse innan . ] Så jag har reser över åren har jag tagit med mig, och det får mig att känna mig exakt var jag vill vara - i bergen.

Lifefactory 16 oz. Glasvattenflaska

Jag är en väldigt sparsam individ och ser så mycket avfall överallt. Jag tror att vi som människor har ansvar för att minimera det avfallet, och dessa vattenflaskor har varit en konstant i mitt liv sedan jag blev medveten om människans fotavtryck på jorden. Vi behöver alla vara hydrerade och dricksvatten är hemligheten till livet och skönheten och inte hängas över. Inte heller att spendera pengar på flaskor vatten eller lägga till massan av plast på jorden är stor. Jag gillar Klean Kanteen och Lifefactory vattenflaskor. "Har en jävla vattenflaska" är mitt motto i livet.

Cora Designs Fanny Pack

Jag har på mig en just nu! Cora gör dem i New Orleans, och jag älskar dem bara, eftersom de är väldigt lätta och praktiska för att hålla allt du behöver rätt på dig. Fanny packs har rykte för att vara fula, men Coras är verkligen vackert utformade utan att vara galen dyr.

Fender FA-100 Dreadnought akustisk gitarr med gig Bag

Så jag har faktiskt två Fenders - jag har den vanliga akustiska gitarren med en pickup, och jag har en rosa återgivning av en Stratocaster som jag köpte online som gjordes i Japan. Jag älskar verkligen bara hur enkelt Fendergitarrer är. De är helt klassiska. Jag ska spela på dem så mycket jag kan, ganska mycket varje dag. Jag har min rekord som kommer ut i sommar och jag lägger singeln ut i mars så jag övar alltid och spelar när jag kan.

Ruby Cup Sisterpack

Menstruationskoppar tror jag är de största saker som någonsin har hänt för kvinnor. Du använder en om året i stället för en orimlig mängd pads och tamponger, och enligt min erfarenhet är de också mycket bekvämare. Och i många länder har kvinnor inte tillgång till kuddar eller tamponger, och Ruby Cup har ett en-mot-ett-initiativ där varje gång du köper en, donerar de en till någon i nöd i ett utvecklingsland. Jag tror verkligen att om vi konsumerar bör vi åtminstone göra det på ett ansvarsfullt sätt som delar med andra.

Arbonne Intelligence CC Cream

Så min väns moster jobbar på Arbonne och hon satt upp den här lilla ansiktsfesten - det var som Avon lady - och jag gick dit bort och lärde mig att alla hudprodukter som inte är veganer använder animaliska biprodukter, vilket inte är något jag vill ha på min hud. Hon berättade för oss, det var något som 1 500 kemikalier som inte är godkända i Europa godkänns av FDA, men Arbonne följer europeiska bestämmelser, så jag handlade alla om produkterna. CC-kräm är min favorit eftersom det är lite av en tonad fuktkräm, vilket är ett fint skönhetstick för att dölja brister.

Sneaky Cherub Brief

Tack är gjord i Los Angeles, och det är sexigt, bekvämt, väldigt roligt, inte könsmässigt underkläder. Jag älskar tanken på underkläder som trotsar den vanliga standarden. Dessa är gjorda för män och kvinnor och queer människor och könsrelaterade människor. Det är för alla. Jag har den med den lilla ängeln på den och en med en clown. Även om clowner är läskiga, är de inte läskiga på underkläderna.

Geminola Slip Dress

Min mamma hade det här företaget och butiken heter Geminola i åratal, och jag tillbringade merparten av mina tidiga vuxna och sena tonåringar livet där, och det gjorde så många vänner. Det var denna stora butik i West Village som hon nyligen stängde, men linjen är fortfarande tillgänglig. Det var ett nöje för att de var dessa tappningslister som hon hade uppdaterat eller färgat på detta väldigt lätta, feminina sätt.