kändis shopping

Vad Martha Hunt kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Martha Hunt, modell och Victoria's Secret Angel , vilka saker hon inte kan leva utan.

L'Oreal Paris Kosmetika Färg Riche La Palette, Naken

"Jag älskar att utforska olika ögonpaletter, och jag försökte på olika saker när jag upptäckte att den här verkligen gör det blå i mina ögon pop. Strukturen är också jättebra. Den stannar länge och rör sig inte. Det kommer att bli riktigt bra för sommaren. "

National Geographic Magazine (april 2017)

"Jag gillar att läsa National Geographic när jag reser, vilket är hela tiden. Jag läste just denna National Geographic- artikel som heter "Beyond Human" som jag har varit besatt av. Det handlade om hur mänsklighetens utveckling har varit riktigt långsam, men det kommer att påskynda för att hålla fast vid artificiell intelligens, vilket också fortsätter att utvecklas snabbt. Det blåste bara mitt sinne. Det pratade också om hur en koloni av människor på Mars skulle utvecklas för att vara högre för att hantera mindre gravitation. Jag är en nörd, och jag älskar sådant sånt. "

Estée Lauder Advanced Night Repair Synkroniserad Recovery Complex II

"En makeup artist sa en gång till mig, " Har du fortfarande fuktkräm på natten? Vad tänker du på?' Du behöver serum eftersom fuktkräm bara gnuggar på din kudde. Det var ett livsbyte ögonblick för mig. Jag är på den torra sidan, och serum hjälper till att förhindra fina linjer. Jag skottar ofta i solen, och jag borde vara bättre om att stanna ute i solen på fritiden, men jag kan se en synlig skillnad när jag lägger på det här, att det pumpar upp min hud. Jag har provat så många, men den här är verkligen, verkligen hydrerar på mig. Min hud dricker det verkligen. "

Kindle E-Reader

"Jag älskar min Kindle för att jag kan passa så många böcker på den. Just nu, jag läser om alkemisten . Det är en av de första böcker jag läste sedan de flyttat till New York, och det har varit nästan tio år, så det känns som en lämplig tid att komma i kontakt med historien. Det har ett kraftfullt budskap om att manifestera ditt eget öde, och det är också lätt att läsa. "

TRX-träning

"Jag måste träna hela tiden för mitt jobb, och jag försöker alltid att ta reda på vad som är den bästa träningen att göra i mitt hotellrum. Jag slutar med att använda resistansband och ankelsvikt mycket. Jag gör antagligen det mesta när jag reser, för det är lätt att göra i ditt rum utan utrustning, men jag har TRX-motståndsband som är väldigt bra och lätt att ta med mig överallt. "

Rolex "Cellini" Mänsklocka 14 K Gult Guld

"Det är roligt, jag har frågat min pojkvän för en herrekläder så länge och bara aldrig fått en - men jag har fått andra vackra smycken - och då fick jag i slutet av april i slutet av april. Jag älskar det sätt som en clunky menswear klocka ser ut på en kvinna, och jag älskar att blanda maskulin och feminin bitar eftersom jag tycker att det är sexigt. "

ATTANS.

"Jag älskar musik, och jag är verkligen in i det nya Kendrick-albumet just nu. Jag är också en stor Frank Ocean-fan, så jag har lyssnat på sin nya, blonda RADIO-station. Jag tycker om att hitta ny musik där. "

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.