kändis shopping

Vad Ronny Chieng kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade Daily Show senior korrespondent Ronny Chieng, vars Comedy Central-serie International Student för närvarande strömmar och som stjärnor som Edison Cheng i Crazy Rich Asians , om T-tröja, kort plånbok och vikande solglasögon han inte kan leva utan.

Fisher Space Pen Chrome Bullet Space Pen

Först och främst gick denna penna till månen, så om du behövde någon anledning att köpa den, är det den viktigaste försäljningsstället. Det är oförstörbart och kompakt och snyggt, och du vet att det inte kommer att misslyckas på dig. Och det är faktiskt mycket överkomligt för mer än bara en grundläggande penna. När jag var ett barn i Malaysia såg jag det i Reader's Digest eller Time eller kanske 3-2-1 Contact, och jag ville alltid ha en. Det verkade som en sådan omöjlig dröm. Så när jag flyttade till Amerika var det en av de första sakerna jag köpte. Jag blev verkligen besviken över att de faktiskt sålde den på Staples. Det billigare det.

Fältnoteringar Pitch Black Ruled Memo Book 3-Pack

Jag använder främst en anteckningsbok och penna för att hålla mina skämtidéer, och jag kommer att använda dem alla - Moleskines och oavsett indie märken jag hittar - men jag gillar dem mest, eftersom de passar in i fickan lätt eftersom de inte är så tjocka, och papperet har en fin tjocklek. De är perfekta.

Bellroy Läder Card Pocket Plånbok

Den enkla, minsta designen av plånboken appellerade till mig eftersom människor kommer att bära runt dessa tunga plånböcker med alla sina kvitton som George Costanza, men Bellroy ger dig allt du behöver i detta eleganta och sofistikerade paket. Jag gillar den här i synnerhet jämfört med andra plånböcker Bellroy gör för att det finns en dragkedja, så jag vet att saker inte faller ut. Jag kommer att behålla mina nycklar och kort och pengar där eftersom jag är paranoid om saker som släpps lös. Detta uppfyller paranoia.

Bonobos Garn Spun Crew Neck T-shirt

Jag hade letat efter den perfekta T-tröja en stund, och jag har provat massor av olika, men det här är det absolut bästa. De passar mig perfekt så långt som klippa eftersom de är monterade men inte för snäva. De har inte ett superhögt armhål. Om du stängde dina ögon och avbildade i ditt huvud hur en T-shirt skulle passa, det är denna T-shirt. Det är inte någon Justin Bieber super lång T-shirt. Även Uniqlo kan bli för boxiga på mig, men det här är bra. Det är också taglöst i ryggen, vilket är briljant.

Nomad Apple Lightning Cell Phone Keychain

Jag håller bokstavligen detta i min plånbok och det är en bärbar telefonladdare var som helst jag går - USB-uttag är överallt också när du börjar leta efter dem. Den är hållbar och kompakt och super användbar för resor.

Moment Smartphone Objektiv Bred Lins

Den här linsen gör din telefon till en DSLR i grunden. När du väl fått den bredare ramen, skulle du bli förvånad över hur mycket du kan komma in i ditt foto. De gör också en fiskögd och anamorfisk lins, vilket är bra för videor, men jag tror att vidvinkeln är den coolaste. Det bästa är att du kan uppgradera din telefonkamera utan att du bär så mycket runt.

J.Crew 484 Slim Fit Stretch Chino Pants

Jag tycker att de bara är de perfekta allsidiga byxorna. Klippet är coolt och elegant och passar mig perfekt, men viktigast sträcker de sig. Jag har faktiskt tre par. Jag älskar dem så mycket. De ser ut som klassiska byxor, men fungerar nästan som tekniska byxor eftersom de är så stretchiga.

Adidas Ultra Boost Uncaged

Du kan bära dessa för att springa eller för en avslappnad look, men de är också perfekta för att resa, för att dina fötter expanderar i luften och du vill ha mycket elastiska skor. Som namnet säger är dessa uncaged, så det finns ingen plast på dem - de är som att ha på sig strumpor eller kuddar på fötterna. Jag ska till och med kasta dem i tvätten, som jag inte vet om du ska, men jag gör det och det fungerar.

Par Tjuvar Mäns Super Fit Long Leg Boxer Briefs

Jag tror att många människor inte vet att de har shitty underkläder. Jag hade på sig ett shitty underkläder i ett decennium och visste inte ens det. Underkläder ska inte skadas. Om det gör ont måste du förändras. Jag har funnit att om du har stora lår, som jag gör, kommer långa underkläder inte att rida upp. Glöm strumporna eller till och med vanliga boxershorts. Jag tycker om dessa eftersom de är bekväma, stanna och billiga (Uniqlo brukade faktiskt göra långa boxersbyxor så, men de slutade av någon anledning). Ta det där underkläderna ner till knäna. Det kommer att förändra ditt liv.

Par Tjuvar Mäns Long Boxer Briefs

Det finns solida färger som kostar lite mer på Pair of Thieves hemsida.

Roav Earhart Solglasögon

Roav gör dessa riktigt coola solglasögon som vikar - de är de mest kompakta solglasögon jag någonsin har sett, men så robusta att de aldrig kommer att bryta ihop heller. Jag hittade dem på Kickstarter och de existerar faktiskt nu. Jag gillar att resa ljus utan att ha en ryggsäck, och när du är ute hela dagen och behöver sätta bort dina solglasögon på natten, kan du bara lägga upp dem och hålla dem i fickan.

Ronny Socks

Jag gjorde dessa strumpor med mitt ansikte på dem för att om jag ska göra merch, vill jag att det ska vara merch jag faktiskt skulle bära mig själv. Jag är bara riktigt trött på alla saker som produceras som kommer att hamna i en delfins mun, så om jag gör något, vill jag se till att det kommer att användas! Dessa är användbara och snygga, så jag tror att jag lyckades. Jag hade dem bara på Colbert och Jimmy O. Yang hade dem på Daily Show .