kändis shopping

Vad RuPaul kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade RuPaul, vars show RuPaul's Drag Race premiär sin nionde säsong klockan 8 på VH1 ikväll (med måndagskryp på Logo) , vilka föremål han inte kan leva utan.

DoTerra OnGuard Essential Olje Tillskott Skyddsblandning

Det här är den mest otroliga grejen. Du lägger en droppe på din handflata och gnuggar händerna ihop - på något sätt som går in i din kropp lokalt och håller all sjukdom borta. Om du har barn, gnuggar du det på botten av fötterna. Om jag känner mig sjuk, gillar jag att lägga en droppe på min tunga och ta en saftig juice. Jag vet inte hur det fungerar, men det håller sjukdom i bukt! Min partner Georges hörde det genom sin tränare. Du får se det på många smoothiebutiker - men älskling är självklart det lättare på Amazon.

VonZipper Elmore Square Solglasögon

En regissör jag jobbade med hade ett par av dessa solglasögon på. De är enorma, även på en mans ansikte. De är som en överdriven version av en Ray-Ban Wayfarer, men mer modern och bredare. Jag älskar de milda svarta, och jag älskar sköldpaddsversionen med den gröna linsen. Plus, de är billiga. Jag har fem eller sex par och bär dem överallt där jag går.

Anastasia Beverly Hills Browpen

Från tid till annan har jag inte ögonbryn (det är en drag sak), så jag måste förlita mig på pennor. Nu, spetsen av denna penna emulerar verkligen ett fjäderhår. Det ser ut att håret växer ut ur huden. Jag har rakat mina ögonbryn i över 30 år nu, så jag vet hur man efterliknar de pennor jag har; och även när de växer in, är denna pennpennan fantastisk för att fylla i. Den universella djupfärgen ser så naturlig ut, speciellt i dagsljus, vilket är pennpennens riktiga test. Jag hade turen att Anastasia skulle vara sponsor på showen, så hon gav mig pennpennorna - hon är ögonbrynsdrottningen i Hollywood.

Capresso elektrisk tekokare

Jag var ute och handlade, och jag hände på denna vattenkokare. Jag gillar att dricka te när jag spelar in musik eller hemma, så jag köpte den och blev kär i den. Det är så elegant och lätt att använda att jag gick och fick en till min plats i New York, och för mitt kontor och en för varje studio jag jobbar i (som egentligen bara är folkhem). Jag jobbar i en studio, och det är bara killarens ett sovrum. Jag älskar, älskar, älskar, älskar kaffe, men på senare tid har det blivit för mycket surt i magen, så jag gör te mer nu. I själva verket kommer te att fläcka dina tänder mer än kaffe. Raven från säsong två i Drag Race berättade för mig att hemligheten att bleka tänderna är att ta kokosolja och blanda den med gurkmeja och havsalt tills det blir en pasta - då tar du en separat tandborste (använd inte din normala eftersom gurkmejan kommer att fläcka det), och du borstar tänderna i två minuter. Det funkar verkligen!

Klipsch R6i In-Ear-hörlurar

Efter att ha skrattat är musik det viktigaste i mitt liv. När jag är på tunnelbanan eller på gatan eller i gymmet blockerar öronproppar allt, så du behöver inte höra människors löjliga samtal. Jag var på dem för några år sedan, och de är överlägset mina favoriter eftersom ljudet är bra, men det sätt de passar i mina öron är också perfekt (det finns olika storlekslister du kan välja mellan). Jag älskar inte hörlurar för örat eftersom de får mig att känna sig klaustrofobisk. Om det är vintertid i New York, skulle något som Beats hålla mina öron varma, men annars känner jag mig mycket klaustrofobisk. Också, om jag går runt i New York, vill jag inte att folk tror att jag inte har mina öron. Jag är konstig så. Jag är en Scorpio, så jag vill se till att jag är öppen för människor. Också, jag skulle bara föreställa mig att någon skulle komma till mig och rycka dem av mitt huvud. Klipsch-knopparna är diskreta.

Le Mieux Hyaluronic Serum

Jag var sen till serumpartiet. Jag arbetade på en show som heter Skin Wars, och Rebecca Romins makeup artist berättade för att jag skulle få det eftersom vi pratade om fuktighetsgivare. Hon tittade på mig och sa: "Ingen använder dem längre!" Hon fick det här för mig, och jag kunde känna min hud dricka sakerna. Du kan bara intuitivt säga att det fungerar för dig. Det bästa du kan göra är att lägga på det när du duschar, för att huden är hydratiserad. Om du skulle använda en fuktkräm, skulle det bara sitta på din hud, men serummet går faktiskt inuti. Din hud dricker den. Det är fantastiskt. Du kommer inte bort och ser dugg eller glänsande ut. Det låter dig bara se hur din hud ska se ut. Det är en naturlig glöd.

Burt Bacharach och Elvis Costello - Målad från Minne

Åh min gud, så Burt och Elvis skapade den här låten för filmen Grace of My Heart, och de älskade varandra så mycket de gjorde det här albumet. Och det är ett mästerverk. Jag har alltid älskat Burt Bacharach, som är en internationell skatt. Han är så smart och skapar popmusik med ackord av jazz. Han är ett jävla geni. Och med Elvis Costello uppskattade jag några av hans sångar som växte upp, men hans röst är en förvärvad smak. Efter år och år fick jag äntligen det. Nu älskar jag Elvis Costello. På detta album är spåret "This House Empty Now" bortom. Jag sprang faktiskt in i Elvis Costello, och han berättade för mig att de gjorde detta album till en Broadway-musikal.

RuPaul Essential Candle

Jag har velat göra ett ljus i många år, bara för att jag alltid har använt dem. Det här är det perfekta ljuset, eftersom den orangefärgade doften är mycket subtil och lätt att leva med - det är verkligen de viktigaste kriterierna för ljus till mig. Jag bränner faktiskt en just nu. Det finns något ritualistiskt om det. Jag övar inte, men jag har en katolsk bakgrund, så det måste förklara det.