vad jag inte kan leva utan

Vad Ryan McGinley kan inte leva utan

Anonim

Om du är som oss, har du säkert undrat vad kända personer lägger till sina vagnar. Inte JAR-broschen och Louis XV-stolen, men handrensaren och den elektriska tandborsten . Vi frågade fotografen Ryan McGinley - vars solo New York-utställning öppnar i juli på Team Gallery , och vars arbete publiceras av Rizzoli i en katalog som heter Mirror Mirror - om indigo jeans , vagina charm halsband och ägg burrito han kan " t lever utan

Bellocq eftermiddagsamling

Mitt favoritte från Bellocq är The Queen's Guard. Det är ett svart Ceylon te med ros och lavendel. Jag gillar också att köpa tillbehör från dem - nyligen köpte jag Bellocq grön gjutjärnsköldpadda rökelsehållare.

Linder Barrel Jean

Jag gillar hur de fem silverknapparna är synliga över deras denimskrot - det är en cool signatur och påminner mig om bilder av cyklar från 60-talet av Karlheinz Weinberger.

Candy Transversal Magazine

Luis [Venegas] är en spansk redaktör och utgivare av fem oberoende mode-tidningar i begränsad utgåva. En om hundar, en annan om söta killar, en om transgender mode, en annan om hans konstnärliga intressen. Han har också nyligen publicerat en bok med mina personliga iPhone-foton som dokumenterar mitt förhållande.

Monkeying Around Konsttryck av Megan Carn

Söt, färgstarka djurmålningar och tryck. Jag köpte en målning av en baby gul anka på lavendelbakgrund, det hänger i mitt vardagsrum. Hon gör också djurmålningsprovisioner. Jag håller på att få ett porträtt målade av min hund, Dickie.

Dimes Deli Egg Burrito

En frukostburrito gjord med äggröra, mango salsa, sötpotatis, avokado och varm sås. Jag drar bara tänker på det.

Suku Moon Quilt Cover Set

Min pojkvän och jag gillar att krama under det mjuka strödet av Suku. Vi äger några färger på Moon Quilt Cover set och några av deras pyjamas.

Möbler av Marc Hundley

Dagsängar med salvia kuddar, blåa övre köksbord, gula övre soffbord, växtställ och rigglampor. Marcs möbler har alla smala ben och elegans. Jag har samlat många bitar genom åren.

Konst av Shari Elf

Shari är känd som Joshua Tree Art Queen. Hon är också ägare och curator i det världsberömda krokmuseet med en gammal fotomat båsmålad limegrön och fylld med hundratals krokiga djur. Shari är en gärningsman av godhet och gör konst i den andan. Jag har beställt många delar från henne genom åren. Min favorit är hennes andliga tecken som läser "Kärlekens utrymme" eller "Tecken från Gud." Jag har också köpt målerier av Jesus och Cher. Nyligen köpte jag några kläder som stämplades med flaskor som läste "Jag är medicin." Varje dag när jag borstar tänderna har jag en liten röd målning från henne som läser "Jag gillar mig själv".

Vagina Charm Halsband

En av mina favoritartister är Maia Ruth Lee. Hon samarbetade med Tuza Smycken för att göra dessa härliga vagina charm halsband. Jag har köpt många under de senaste åren som gåvor.