vad finns på mitt skrivbord

Vad är på Maisonette medgrundare Sylvana Ward Durretts skrivbord

Anonim

Hur någon organiserar sitt skrivbord kan berätta mycket om hur de får jobbet. Därför går vi in ​​i kontoret för kreativt (och produktivt) folk att titta på vad som finns på deras skrivbord - pennor och bärbara datorer och prylar, men också inredning och tchotchkes . Idag har vi frågat Maisonette grundare och vd och Vogue veteran, som planerade Met Gala i åratal, Sylvana Ward Durrett att visa och berätta .

Jeteven Large Seagrass Tote

Den korgen är min papperskorg. När vi arbetade på Vogue hade Annas kontor alltid en korg som papperskorgen, och jag tänkte alltid, det är så lysande . Du behöver inte en tunn metallbehållare för din papperskorgen, så länge du inte sätter vätska in där.

Redaktörens anteckning: Den exakta korg som finns under Ward Durretts skrivbord är inte tillgänglig för inköp på nätet, eftersom den här är från Ikea, men den här från Amazon har en mycket liknande form och färgschema.

Lila Splatter

Du behöver brickor för papper, ställen att placera dina pennor, saker som så, men jag har verkligen försökt att hålla sig borta från de klassiska kontorsmaterialen som du kan se på ett skrivbord, särskilt i en mer företagsmiljö och ersätta dem med saker du skulle se i ditt hem som är mångsidigt och jobba för båda. Jag älskar det här John Derian-facket. Det är väldigt stort, så det rymmer många saker. Vi har mer att komma till våra faktiska papper.

Sharpie Plastic Point Stick Vattentålig Pen, Bläck, Fin, Pack of 12, Black

Vi är besatta av dessa pennor på vårt kontor. De är de fina Sharpie-pennorna. Vi löper bokstavligen av dem hela tiden. De är superbra, så det är inte som en Sharpie-markör, men det skriver riktigt snyggt. När jag skriver mina anteckningar är jag ganska organiserad, så jag gillar att färgkoda saker och jag gillar saker väldigt snyggt och organiserad, så det här är typ av min besatthet.

Staedtler Norica # 2 HB Woodcased Pencils Black, 36-Pack

Ärligt talat är pennorna från Amazon. Jag gillar dem eftersom jag gillar hur de skriver; De har en bra ledning. Suddgummen är också väldigt trevligt. Röda suddare lämnar alltid ett märke, och jag gillar en vit suddgummi eftersom de är renare.

Spike Pot, Small

De är från Jayson Home, som är en butik jag älskar. De är snygga med spikarna. Vi är verkligen in i svartvita, så pennorna är svarta, pennorna är svarta, keramiken är vit. När du är i dina kontor så länge som vi är, dag för dag behöver du saker som gör dig glad att titta på alla så ofta. Jag gillar kontrast.

Chanel Hydra Beauty Nourishing Lip Care

Det är en läppbalsam; det kallas Hydra Beauty Nourishing Lip Care. Det är himlen; det känns så bra på dina läppar. Jag använder det förmodligen 15 gånger om dagen. Jag brukar ha en handkräm på mitt skrivbord, även om jag inte vet var min är just nu. Jag tror att jag förmodligen sprang ut ur det. Jag går igenom ett gäng, men Tata Harper gör en just nu som jag verkligen gillar. Men de är egentligen de enda två sakerna jag ständigt använder igen, dagligen på mitt skrivbord.

PF Candle Co. No. 04: Teakwood & Tobacco Soy Candle

Det är teak och tobak. Jag gillar det eftersom jag tycker att mycket ljus är för doftande och för parfym-y. Det här är mer av ett rums doft, en atmosfär som inte är så blommig. Det är en fin neutral, vilket är bra.

Aerin Mayotte Bamboo Bildram

Jag har bilder över hela kontoret, även om jag är så dålig vid utskrift. Så jag har många bilder av min första son eftersom ditt första barn får mycket bilder tagit av dem - men jag har tre barn, och jag har inte gjort ett bra jobb att fylla på bilderna och uppdatera dem. Så dessa har suttit i mina olika kontor under åren. Det är en av min man och jag; det var när jag sprang Met Gala när jag var gravid med min andra dotter, Gracie. Denna ram var en gåva från Tory Burch ett par kristna sedan. Ramar är en så bra gåva att ge, och de flesta av dem har jag fått som gåvor. Vi har en leverantör på plats, Aerin Lauder - jag älskar hennes ramar. Bilden av min man och jag är i en Aerin Lauder-ram; hon har ett stort utbud och de är bra för barnens rum också.

Bandelier Armstol, Vit / Naturlig

Min medgrundare Luisana [Mendoza de Roccia] och jag delar detta skrivbord, så vi båda sitter bakom det. Vi är en start, så våra kontor är inte enorma - även om vi känner att de är enorma jämfört med mitt köksbord, där vi började. Men vi delar fortfarande ett kontor, och vi delar det här skrivbordet, och det är därför vi har två stolar. Vi ville naturligtvis också kunna hålla möten här, så vi har två stolar framför oss. Och när det gäller designestetiken känner vi oss som det blonda träet och det vita är verkligen glad och upplyftande. Vi säljer faktiskt många av dessa stolar på Maisonette. De är superbekväma, de är väldigt lätta, du kan flytta dem runt och de går med allting. Och de är lekfulla. De vävda sätena ger dem en barnlig lekfullhet som inte är lika allvarlig som plana skinn.

Jabra Speak 510 Trådlös Bluetooth-högtalare

Högtalaren är en Bluetooth-högtalare, för när vi har konferenssamtal. Vi kan ansluta våra iPhones, vilket är bra. Jag har inget skrivbord eftersom jag tar min dator hem med mig på natten; många gånger lämnar jag kontoret runt klockan 17, så jag kan komma hem i god tid för att sova och bada med barnen och efter att ha gått och sova, är jag tillbaka online, så jag kan jobba hemifrån .

Ulysse Notebook Cover, liten modell i Bleu Nuit

Det är en Hermès-anteckningsbok som jag fick som present när jag var hos Vogue som har mina initialer på den. Det är bra för att du kan fylla på notebook-sidorna när du är klar med den, och du kan behålla den. Det är mjukt; det väger inte ett ton. Jag har haft det för alltid. Jag älskar det. Skinnet är fint och det är en bra storlek. Det har rest med mig över hela min karriär.