vad finns på mitt skrivbord

Vad gäller Modern Citizen grundare Jess Lee's Desk

Anonim

Hur någon organiserar sitt skrivbord kan berätta mycket om hur de får jobbet. Därför går vi in ​​i kontoret för kreativt (och produktivt) folk att titta på vad som finns på deras skrivbord - pennor och bärbara datorer och prylar, men också inredning och tchotchkes . Idag har vi frågat Modern Citizen medgrundare och VD Jess Lee att visa och berätta.

Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Gel

Drickvatten är verkligen högt på min att göra-lista, men är aldrig på något sätt uppnått. Så det här är ett bra alternativ. När jag lägger på den har den en gelstruktur, så det känns nästan som att ditt ansikte är dricksvatten. I stället för klibbig, det är kylning, så det är inte som att du sätter på lotion på ditt ansikte - och det torkar väldigt snabbt.

Tatcha Silken Pore Perfekt Sunscreen Broad Spectrum SPF 35

Vi är välsignade med mest soliga dagar under sommaren i San Francisco, så jag gillar att ha den här solskyddsmassan passande när jag kör in och ut ur kontoret. Den har en torr konsistens, så det känns inte tungt och det är lätt att återansätta.

Modern Citizen Side Zip Cashmere tröja

Temperaturen i Bay Area är mycket inkonsekvent. Om du är i skuggan fryser du, och om du är i solen svettar du. Så jag lämnar alltid minst en av dessa tröjor på min skrivbordsstol för lackering - en viktig färdighet i San Francisco. När det är varmt, unzip du sidorna och skapa din egen ventilation till vänster och höger, som jag tycker är alltid väldigt hjälpsam.

Surt hjärta

Flickorna på vårt kontor är avid läsare, så jag plockar alltid sina hjärnor till nästa roman för att hålla i min väska. Just nu är Jenny Zhangs Sour Heart nästa på listan. En av de saker jag älskar om Jenny Zhang är att hon är en ung asiatisk amerikansk kvinna med en roman som gör vågor. Jag har följt henne på Instagram eftersom jag ville förstå mer av vem hon var, och jag är glada att äntligen gräva in och starta den.

USB-typ C Hub HDMI Adapter 4K - 3 i 1 Digital Multiport Hub

Jag tror att ledningsledningen är en underskattad konst. Denna dongle kommer alltid till nytta för att hålla orden på saker och förhindrar att mina många tekniska cessories blir ögonblick.

Le Feu de L'eau Candle Grapefrukt och Tobak

Min hund, en Labradoodle, kommer till kontoret nästan varje dag. Och det finns dagar då han är mer eller mindre doftande, så vi har ljus överallt om han hade en särskilt aggressiv dag i parken, bara för att hjälpa till att fräscha utrymmet.

Jag gillar den här av funktionella skäl och också för att det är riktigt vackert att titta på. De flesta sakerna på mitt skrivbord är verkligen minimalistiska, i svartvita färgtoner, så det här är den enda som lägger till en liten färgsticka. Jag älskar inte det när allting är för sött på näsan, så jag gillar den här doften eftersom det är en blandning av grapefrukt - som är citrusy - och tobak, vilket ger lite rök.

Faux Shagreen Box Charcoal

Jag gillar den här rutan för lagring, men det beror vanligtvis på dagen för vad jag håller här inne. Det är oftast bara knickknacks jag måste sopa bort och gömma från mitt skrivbord, ärligt talat.

Projekt 62 Runda Emaljerad Fack

Och det här facket är något jag tycker om att använda för att lagra fysisk post, bara för att hålla saker organiserade.

Gentlewoman Magazine Issue 17

Jag köper en lokal mode- eller konstmagasin för att tumma igenom på flyg när jag reser, som The Gentlewoman från Storbritannien eller Le Bon-tidningen från Sverige. Jag försöker alltid att hämta en språktids tidning, även om jag inte nödvändigtvis kan läsa innehållet eftersom jag gillar att se hur olika redaktörer närmar sig grafisk design och fotografi och layout. Självklart tenderar de skandinaviska tidningarna att fokusera mer på negativt utrymme, och om du exempelvis läser en kinesisk tidskrift är det nästan exakt motsatsen. Det är alltid intressant för mig att kunna dra referenser från olika ställen.

Serge Gainsbourg vid foten av Jane Birkin Konsttryck

Det finns något om det här fotot som bara gör mig glad. Jag kan inte komma ihåg var jag först såg det - förmodligen djupt i ett hål på Instagram - men jag älskar andan i vad fotot kommunicerar, det vill säga att hon går framåt och sin man-slash-lover håller henne ner till marken . Jag tror att du kan tolka det på två sätt: på en positiv och rolig sätt som säger att han håller henne jordad, eller du kan se den som han håller ryggen. Mina flickvänner och jag skämtade nyligen om hur mycket effektivare vi kunde köra våra liv om vi alla hade inhemska partnerskap med andra kvinnor, så jag hittar lite av den där humor.