vad finns på mitt skrivbord

Vad är det på Sant Ambroeus Creative Director Alireza Niroomands skrivbord

Anonim

Hur någon organiserar sitt skrivbord kan berätta mycket om hur de får jobbet. Därför går vi in ​​i kontoret för kreativt (och produktivt) folk att titta på vad som finns på deras skrivbord - pennor och bärbara datorer och prylar, men också inredning och tchotchkes. Idag har vi frågat Alireza Niroomand , kreativ chef och varumärkesambassadör i Sant Ambroeus Hospitality Group , för att visa och berätta.

Hutschenreuther Maria Theresia Kaffekopp med dalbana

Jag har ett särskilt utrymme på vårt företags kontor, men jag tror inte det är jag, så jag har inte mina saker där. Min rutin är att varje morgon åker jag till Sant Ambroeus Soho, för jag bor i Soho. Jag börjar mina dagar med en espresso med kakor. Kaffekopparna är speciella, eller hur? Jag gillar dem mycket, och faktiskt tror jag att kaffet smakar helt annorlunda beroende på kina du väljer. De är från Rosenthal, de heter Maria Theresia. Om du tar kaffe i detta, mot en tjock kaffekopp, kommer du att ha en helt annan upplevelse.

Hypebeast Magazine Issue 21

Cabana Magazine nr 9

Jag följer Hypebeast eftersom jag inte längre är ung, och för att vara relevant måste jag vara i kontakt med vad som händer och det är en bra indikator på vad ungdomarna idag tycker om. Cabana är en annan av mina favoritmagasiner, så jag får alltid inspiration från dem. Jag gillar fortfarande att gå till min lokala leverantör, jag är gammal-skolan. Och jag gillar att gå igenom den innan jag köper den. Vi letar alltid efter nya saker i våra restauranger, bara visuellt, färgvis. [Jag läser dessa tidningar] för att se vad som är där ute, för allt går så fort nuförtiden att du inte kan göra det själv. Instagram är också ett annat sätt att få inspiration, men jag gillar att blanda båda. Att röra på något, känner det, det är helt annorlunda, tror jag.

Jean Pigozzi: ME + CO: The Selfies: 1972-2016

Jean Pigozzi är en socialt fotograf. Jag fick den här boken i Paris innan [franska varuhuset] Colette stängdes. Det är selfies från 1970-talet. Han tog alltid selfies med sin kamera, så det finns verkligen fantastiska bilder i den boken. Selfies före selfies existerade, vet du vad jag menar?

Krink K-42 Färgmarkör, Blå

Krink är en annan som är speciell för mig. När jag vill scribble, har jag det på mig. Jag växte upp i Paris och jag blev mycket utsatt för graffiti. Jag var inte en dålig pojke, så jag gjorde det i anteckningsböcker, snarare än på väggar eftersom jag inte ville komma i trubbel. Men jag växte upp med den kulturen.

Det Krink som du ser, det är en anpassad man som vi gjorde. Vi gjorde ett hemvist i Paris, tillbaka i september, på Colette och Craig [Costello, grundare av Krink], och jag gjorde denna anpassade Krink, som matchade Colettes blå. När vi gjorde vårt hemvist i Paris skapade jag igen plåten från Sant Ambroeus Soho, men det var en överraskning för Sarah [Andelman, grundare och kreativ chef för Colette] och jag frågade 24 artister att göra en egen plattan för henne med samma blåa. Jag är avundsjuk på den samlingen, faktiskt. KAWS, Tom Sachs, även Pharrell gjorde en.

Moleskine Large Ruled Hard Cover Notebook

Jag använder Moleskine bara för att jag växte upp för det, tror jag. Jag skriblar idéer, menyalternativ som jag gillar i restaurangerna som jag har varit på, saker som så. Jag doodle mycket. Jag älskar att skriva, och jag älskar att skribba.

Supreme Mophie Encore Plus 10k Röd

Det är en telefonladdare från Supreme. Att vara tvärs över gatan från Högsta, blev jag naturligt utsatt för det, och jag blev beroende av den. Jag försöker få några saker från Supreme, här och där. De gav mig idén att starta samarbeten, och jag måste säga tack till dem. De inspirerar mig. Det är en fantastisk telefonladdare. Jag kan ladda min telefon två gånger om dagen; Jag är mycket på min telefon. Om du frågar min fru spenderar jag alltför mycket tid på min telefon.

AirPods

Det är en viktig sak. De förändrade verkligen mitt liv. De är så praktiska. Jag har dem på just nu. Jag gillar att de inte har några ledningar, de förvirrar inte. Jag gillar att du kan hoppa över en låt genom att knacka på dem. Om jag tar av dem, slutar musiken, och jag är en stor musikmissbrukare. Jag tror faktiskt att den sista låten jag lyssnade på igår kväll var "Daddy Cool" från Boney M. Bronski Beats Smalltown Boy, det är en bra melodi för staden. Jag förlorade en av mina AirPods en gång, det föll i tunnelbanespåren. Jag drar dem ur fallet, men jag kunde hämta det. MTA var snäll. Jag var tvungen att vänta en timme, men jag fick tillbaka den.

12-tums MacBook i Space Grey

Mitt förhållande till min bärbara dator? Jag använder det inte så ofta, men jag har alltid den på mig, just i fall, för e-post. För det mesta använder jag min telefon. Men jag har en bärbar dator som påminner mig om att jag är en vuxen.

Oliver Peoples M-4 30 solglasögon

Det är ett samarbete som vi gjorde med Oliver Peoples. Jag har kul att göra saker som detta. Ganska mycket som varje samarbete som vi gör, det är en lunch, det är förmodligen ägaren till företaget som var på Sant Ambroeus, och jag berättade bara för dem idén, och de älskade det självklart. Och det var så det hände. Vi gjorde dem i rosa och blå.

Redaktörens anmärkning: Solglasögon som avbildas är inte de som kommer från detta samarbete, eftersom de bara är tillgängliga för försäljning i Oliver Peoples butiker. Men detta par M-4 solglasögon med rosa guldlinser är mycket lika i stil och swagger.

Puma Suede Classic i Muted Clay / Puma White

Det är en teaser. Vi avslutar detaljerna, men de här sneakersna är ett samarbete som vi gör med Puma. En min vän som ansvarar för alla samarbeten på Puma satt där till lunch och var som, "Vill du göra ett samarbete?" Ja, låt oss göra det. Vi avslutade bara lådan. De ska komma ut i juni, runt Mäns modevecka.

Redaktörens anmärkning: Eftersom dessa sneakers inte kommer ut i några månader hittade vi ett liknande stylat par för att riva dig över tills droppen.