strat undersöker

Vad finns i dessa tillskott som kända personer inte kan leva utan?

Anonim

Här är en fråga: Vilka två specifika kosttillskott får namnet kontrolleras gång på gång av kändisar som pratar med "> 8Greens, som räknas modellerna Brooke Shields och Molly Sims, liksom Pachinko authorMin Jin Lee som fans och Lypo-sfärisk vitamin C, som tas religiöst av som designer Jenni Kayne, poeten Cleo Wade, fotograf och TV-värd Amanda de Cadenet och pressad Juicery VD Hayden Slater.

Vi pratade med en liten panel - naturläkare Nigma Talib, vars kunder inkluderar Sienna Miller och Penélope Cruz; Miriam Jacobson, en funktionell medicinsk dietist; och Dr. Alka Gupta, meddirektör för programmet Integrative Health and Wellbeing hos Weill Cornell Medicine och New York Presbyterian - för att ta reda på vad som verkligen är i 8Greens som hjälper Brooke Shields "faktiskt att ha mer energi" och bestämma om det finns något speciellt i Lypo-sfärisk vitamin C som hjälper Jenni Kayne "glöd från insidan ut".

8Greens

8Greens är en solig, upplösande tablett innehållande spenat, wheatgrass, kale, spirulina, aloe vera, blågröna alger, klorella och korngräs. Det lanserades 2015 och grundades av en före detta modell, Dawn Russell, som kom upp med tanken på 8Greens efter en kamp med cancer. Varje tablett innehåller uppenbarligen lika mycket vitamin C som sex apelsiner, lika mycket vitamin B som 15 koppar broccoli, lika mycket vitamin B12 som sju koppar mjölk och lika mycket vitamin B6 som sex koppar spenat.

8Greens påstår en massa saker: avgiftande organ, syreformande kroppen, främjande av kollagen, alkalisering och balansering av kroppens pH-nivå. Jacobson konstaterar att "i form av några avgiftningsegenskaper, införlivandet av klorofyll, det gröna pigmentet i växter - som 8Greens alger - spenat och spirulina är utmärkt för din lever. Och djurstudier har visat att klorofyll hjälper till att metabolisera toxiner i levern och hjälper till med utsöndring via tarmen och ökar också produktionen av röda blodkroppar. "Alla dessa effekter kan bidra till en allmän känsla av välbefinnande, inklusive ökad energi. Medan experterna slutar säga att 8Greens kan ersätta grönsaker helt, tror de inte att det är orm olja heller. Att hävda att tabletten kan uppmuntra organfunktionen är lite av ett allmänt krav, men Jacobson säger att antioxidanter som de som finns i skivorna "kan hjälpa till med orgelfunktion".

8Greens

Lypo-sfärisk vitamin C

LivOn Lypo-Spheric Vitamin C: s flytande en-serveringspaket innehåller var och en 1000 milligram C-vitamin och 1000 milligram essentiella fosfolipider, som grundare Les Nachman skapade efter att ha hittat två läkare - en virolog / epidemiolog och en kardiolog - vars okonventionella behandlingsplan inkluderade stora tre gånger i veckan doser av intravenöst injicerat vitamin C. Det var mycket effektivt men obekväma och ansträngande. Så sökte han ut en annan form av vitamin C.

Lypo-sfärisk vitamin C, som i grunden är vitamin C bunden i ett lager av fett för att förbättra absorptionen, tog två år att skapa. "Hur vi absorberar vitaminer och mineraler beror på många faktorer, inklusive hur vi tar dem in", säger Gupta, med absorptionsnivåer beroende på om ingångsläget är oralt genom mat, oralt genom en kapsel eller intravenöst. "Genom att omsluta en medicin eller ett näringsämne i liposomer ändrar vi hur det släpps, absorberas, distribueras, används och elimineras, " förklarar Gupta.

Fet Vitamin C kanske inte låter banbrytande, men naturläkare Nigma Talib är entusiastisk. "Så fort du tar C-vitamin blir det förstört i tarmen, eftersom magen är väldigt sur, säger Talib, " så absorberar detta bättre och levereras i cellerna: Cellmembran består av fosfolipider, så när C-vitamin börjar i fosfolipider kommer det att gå in i cellerna i högre grad. "Även om du tar vitamin C i form av luftburna eller emergen-C, kommer Lypo-Spheric faktiskt där den behöver gå. "Många gånger blir C-vitamin inte absorberat i blodomloppet, och även om det kommer in i cellerna, är hälften av det förlorat av din kropp [i tarmarna]." Människokroppen producerar inte C-vitamin på egen hand, så talib säger att det är värt att ta det här dagligen, upping dosen om en förkylning kommer på. Det är också bra för tandvårdshälsa och muskelreparation; Talib började ta det själv för några månader sedan.

Lypo-sfärisk vitamin C