vad finns på mitt skrivbord

Vad är Wildfang VD Emma Mcilroys skrivbord

Anonim

Hur någon organiserar sitt skrivbord kan berätta mycket om hur de får jobbet. Därför går vi in ​​i kontoret för kreativt (och produktivt) folk att titta på vad som finns på deras skrivbord - pennor och bärbara datorer och prylar, men också inredning och tchotchkes . Idag har vi frågat Emma Mcilroy, VD för Portland-baserade feministkläder och livsstilföretag Wildfang , att visa och berätta.

S'well Teakwood Rostfritt Stål Återanvändbar Vattenflaska

Jag har fyra S'wells, men det är min favorit. Jag tycker att de är de vackraste i den kategorin. Det är så vackert och enkelt utformat. Jag tenderar att vara riktigt dragna till något som är väldigt minimal och mycket estetiskt tilltalande, och jag gillar det speciellt på grund av oväntade. Jag älskar att du förväntar dig att det är metall, och då har det träfinishen, som jag tycker är bara super cool och väldigt varmare i sina toner. Jag vill bara ha tag i det, och som en person som inte dricker tillräckligt med vatten, är en vattenflaska som jag alltid vill ta tag i en bra sak.

Smith Teamaker Brahmins Blandning nr 18

Jag dricker mycket irländskt frukostte, hela tiden. Teet som finns på mitt skrivbord är ett samarbete som jag gjorde med Smith Tea, här i stan: en irländsk frukosttea eftersom jag är från Belfast, Irland. Det inspirerades av noter av whisky, och de gjorde det här vackra jobbet med att få vanilj och några av tonerna av socker och malt men. [Men dag till dag] dricker jag förmodligen en av de andra Smith-teerna. Min favorit från dem är Brahmin, som är en engelsk frukost, men den har starka anteckningar av Assam, som är den starkaste, koffeinerade och robusta av alla svarta teer, och det är mer karakteristiskt för en irländsk frukost. Så, lång historia kort, deras engelska frukost är Brahmin, och jag dricker alltför mycket av det.

Kikkerland Head Massager, Koppar

Jag lider av migrän, och de kommer i perioder av mycket hög stress. Så den lilla killen är ett av de sätt jag avspänner. Jag är säker på att du har sett dem överallt, online. Det är i princip ett sätt att jag förhoppningsvis kan undvika huvudvärk eller migrän, så det finns alltid på mitt skrivbord. Jag använder den där killen dagligen, alltid i slutet av dagen. Det är alltid efter att jag vifta upp; Det är typ av det sista jag gör.

Volant Journal - Pine Green och Citron Yellow (Plain, Pocket)

Anteckningsblocken är Moleskines. Ledsen att vara fruktansvärt förutsägbar. Jag är en stor lista-taker. Jag kommer inte alltid till sakerna i min lista, men jag har ganska mycket en lista varje dag, hela dagen hela tiden. Jag är mycket ansvarig, så jag gillar att kunna göra poäng och se till att de händer. Och jag föredrar också det mindre formatet, för ibland klämmer jag i fickan eller lägger den i min blazer; det går inte alltid i en väska. De lilla bärbara datorerna brukar komma överallt med mig, och jag älskar bara de fina färgerna. Ibland tar jag mina anteckningar som en lista, och ibland ritar jag saker. Jag håller en som vi pratar, och på några av sidorna har det graf eller diagram som jag har pratat. På andra sidor finns det listor. Så jag gillar det oklarade formatet eftersom jag har mycket mer kontroll över hur jag fångar mina anteckningar.

Sharpie Permanent Markers, Fine Point, Black, 12 Count

Sharpies, jag älskar, för att jag gillar att vara mycket avsiktlig, och jag gillar att känna att jag gör ett märke. Och som jag sa, ibland tar jag saker i skriven form och ibland klotter jag eller skapar lite skisser, så jag använder Sharpies förmodligen mer än den genomsnittliga personen.

Jensen skrivbord

Det skrivbordet är där jag spenderar mycket tid. Det är mitt hus. Att vara igång startar tyvärr inte 9 till 5. Jag får faktiskt det bästa arbetet hemma på nätterna och helgerna när jag har lite lugn. Skrivbordet är från West Elm; Det är typ av inspiration från mitten av århundradet eftersom jag verkligen är i den tiden. Jag köpte faktiskt bara en ranch i mitten av århundradet, och jag är på väg att renovera den. Skrivbordet, för mig, var en riktigt cool och modern design på mitten av århundradet.

Det svåra om hårda saker: Bygga ett företag när det inte finns några enkla svar

Min favoritstartbok är The Hard Thing About Hard Things . Det är den mest perfekt skrivna versionen av min värld. Det har så många bra lärdomar i den. Jag läser inte massor av startböcker eftersom jag tycker att det finns mycket som inte är korrekta eller användbara, och den boken är både superkorrigerad och super hjälpsam.

M Train

Jag är helt besatt av Patti Smith. Bara barn var bara så bra; Det var en riktig uppenbarelse för mig. Jag kände självklart henne som en musiker, jag kände inte mycket för att vara en författare, och den boken öppnade mina ögon för skönheten i hennes skrivning, och jag var tvungen att få M Train . Egentligen fick jag M Train och stannade för att träffa henne personligen för att få henne att autografera den, så att kopian är autographed, vilket är riktigt coolt. Jag älskar hennes skrivande; Jag älskar hennes musik. Hon är en stor ikon och inspiration för mig. Hennes äkthet, hennes kreativitet. Den andra referensen till henne, jag vet inte om du kan se det, men det finns tre små babushka dockor. De gjordes av denna riktiga radartist i Australien, och de är individuellt handmålade. Den större är Patti Smith, och sedan är de två följande Tilda Swinton och Gwen Stefani.

Bose 752195-0100 SoundLink Färg Bluetooth högtalare

Jag har alltid en av två saker på mitt skrivbord. Jag har antingen en bärbar högtalare eller jag har min Beats trådlösa hörlurar eftersom jag älskar att lyssna på musik på jobbet. Min musik påverkar verkligen mitt humör, så beroende på om jag behöver fokusera eller om jag behöver vara passionerad och upphetsad och inspirerande, som om jag kanske skriver ett tal eller något, lägger jag på musik som matchar det humöret. Den lilla högtalaren som du ser är en Bose-högtalare. Den andra sak som jag bär just nu är min Beats trådlösa hörlurar, så jag kommer att ha en av de två som arbetar när som helst.

Redaktörens anteckning: Det här är inte den exakta Bose-högtalaren på Emmas skrivbord, men det kommer säkert att få jobbet gjort.

Wild Feminist iPhone Case

Wild Feminist är en av de coolaste sakerna någonsin på Wildfang. Den nuvarande förvaltningen har varit svår för de flesta kvinnor, och många av våra mänskliga rättigheter har utmanats, oavsett om det är som en kvinna av färg eller kvinnors hälso- och sjukvård eller en främmande kvinna. Så vi ville göra ett uttalande om vem vi var, vad vi stod för, vad våra värderingar var och ännu viktigare, vi ville skapa ett sätt som människor kunde känna igen varandra och människor kunde hitta samhälle, och det är definitivt vad den skjortans Gjort. .

IPhone-fodralet är verkligen viktigt för mig eftersom jag bär det med mig överallt, så det är en konstant påminnelse. Och folk märker det hela tiden. Jag var på New Seasons i förra veckan, som är en stor stormarknadskedja där vi är och jag kollade ut och damen går, "varför är det" vild "feminist? Är det för att du växte upp på landsbygden? "Jag sa, " Egentligen gjorde jag - men det är inte därför. Det beror på att vi känner oss så starka och passionerade om kvinnors rättigheter, vi tror att om du ska bli feminist måste du vara en vild. Du måste vara riktigt framstående och högt om dina värderingar. "Och hon viskade till mig, " Jag ska inte prata om politik, men jag är också en vild feminist. "