det är svårt att shoppa

Vad ska jag ge en 13-årig?

Anonim

Under denna högsäsong frågar vi de tuffaste människorna att handla på - från en mormor till en tekniker till en wellnessentusiast för en kattvänner - den enkla frågan: "Vad vill du ha på semestern">

Yamaha akustisk elektrisk gitarr

Vad står högst upp på din lista i år?
En akustisk elektrisk gitarr - en som är snygg och robust och levereras med en inbyggd mottagare. Och kläder, för jag fortsätter växa ut ur mina Jag är sex fot två nu. Vad som är väldigt populärt i min klass är plötsligt någon typ av sweatpant med en avsmalnande fotled.

Vad mer är barnen i din klass besatt av?
Verkligen irriterande kaffedrycker. Jag erkänner det, i dag beställde jag en medelstort iskaffad karamellatt med mjölk och socker. Men det är vad vi alla dricker. En Dunkin Donuts eller Starbucks presentkort är en riktigt bra present.

Nike LeBron Soldier 10

Vad är den heta sneakeren idag?
Absolut Nike LeBron höga toppar. De är verkligen populära. Jag antar att det beror på att de har en cool stil för dem. Och sedan för strumpor, gillar alla dem du bär på dina kalvar, i riktigt ljusa färger. Ju ljusare desto bättre. I allmänhet bär alla pojkarna neon allt - T-shirts, klockor. Men inte ryggsäckar; de är svarta eller bara mycket generiska.

VersionTech ergonomisk spelmus

Vad är några bra tekniska presenter för barn din ålder?
Tja, i skolan ger de var och en av oss med en Dell-bärbar dator, så ibland tycker människor om att ta med sig sin egen mus. En cool mus är en bra present. Och jag är verkligen in i special effekter, så en annan cool sak är den här gröna skärmen du kan köpa: Du kan använda den med vilken som helst dator och det kan sätta dig på månen, på vattnet, var som helst. Men jag är mer på att göra musik än att göra filmer idag.

Yamaha Portable Grand Piano

Vilken typ av musik?
Jag fick ett tangentbord för jul i fjol, och det är den bästa gåvan jag någonsin har. Det är så lugnande att komma hem och spela musik. Jag har den här USB-kabeln som jag kan ansluta till tangentbordet och datorn, och sedan registrerar du vad du spelar och du kan gå tillbaka och redigera anteckningarna så som du vill att de ska ljuda. Så jag har skrivit musik och texter till 13 låtar - en handlar om min mormor som gick bort; en kallas "del ett" om hur vi bara är i första delen av våra liv; Det finns en sång som heter "Vintage", en sång som heter "Crazy." Egentligen vet jag redan vad min stora gåva för det här året är, för det är min födelsedag och julklapp: Jag ska gå till en studio i stan - du kan hyra tid där i timmen - där jag kan spela in alla mina låtar.

Sony XBox One S

Vad är årets hoverboard?
Ingenting är lika stort som hoverboardet var. Förra året fick alla en svängbräda, även om de slog i brand. Och sedan bokstavligen tre månader efter semestern, använde ingen dem längre. Det var löjligt. Jag antar att det närmaste till det här året är XBox One S. Det kommersiella för det blev precis släppt, så alla har pratat om det. Och de mest populära XBox-spelen är Call of Duty, Madden 17 och Halo.

Några icke-tekniska gåvor?
Det är roligt, du får ta en Kindle till skolan, men ingen gör det verkligen. Människor verkar föredra pappersböcker. Jag gör definitivt. Men jag är ganska specifik om vad jag tycker om - det måste vara dystopisk fantasi. Men icke-tekniska gåvor är svåra; barn i min ålder gillar inte mer Legos eller baseball kort längre.
Som sagt till Jessica Silvester

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

En trendprognoser på semestergåvor att köpa innan de säljer ut