det är svårt att shoppa

Vad ska jag ge en italiensk mormor?

Anonim

Under den här säsongen frågar vi de tuffaste människorna att handla på - från en 16-årig till en tekniker till en wellnessentusiast för en kattvänner - den enkla frågan: "Vad vill du ha på semestern">

Bean Box gourmet kaffe sampler.

Anser du att du är svår att handla för?
Ja. Jag gillar att ge, inte få. Jag behöver inget. Förutom kaffe.

Så är kaffe en bra present att köpa dig?
Egentligen, ja, för att jag älskar att prova alla olika slags! Varje gång jag ser ett nytt kaffe hos TJ Maxx eller Hemvaror kastar jag det i vagnen och provar det. Och jag älskar att skicka bort för sortpaketet på Amazon - inte de smakrika kaffena, men specialiteten blandar. Jag kan aldrig få nog. De som jag inte hamnar gillar jag ger till min syster.

Finns det några köksredskap du har ett öga på?
Det finns denna rostfritt stål mandolin jag såg på Williams-Sonoma den andra dagen. Jag hade aldrig sett en sådan här förut - vanligtvis är mandolinerna plast, men den här har dubbelt stålblad så att du kan tärna alla dina grönsaker och du får inte allt det där skitet fastnar i det. Jag har gjort spaghetti-squash primavera nyligen. Det är ur denna värld. Du använder spaghetti squash istället för pasta och lägger sedan alla grönsaker på toppen. Nyckeln är, efter att du spänner ut squashen måste du släppa den i saltat vatten, för annars smakar det som absolut ingenting. Och sedan sutar jag alla mina grönsaker i vitlök och olivolja, och sedan lägger jag av det med marinarsås och riven Locatelli Romano-ost. Så hälsosam för dig.

Breville hand mixer.

Vilka andra köksredskap älskar du?
Min favorit kök gadget är min mammas gammaldags ricer som vi skulle använda för att göra gnocchi. Det är hundra år gammalt. Du koka dina potatisar och du lägger var och en i den här lilla silen och kläm sedan ner. Och alla potatis kommer ut strimlad och du gör gnocchi basen från det. Det är svårt att hitta de nu som är lika tunga som de gamla. De som du får på Target fungerar inte någonstans nära också. För att göra sås älskar jag också min handblandare från Williams-Sonoma och deras roterande rivare till min Locatelli-ost.

Den Talisman italienska Kokboken av Ada Boni.

Vilka är dina favoritböcker?
Den talismanska italienska kokboken är den enda som kan matcha alla mina mammas recept. Och han är inte ens italiensk, han är judisk. Han har det bästa kycklingcaccciatore receptet. Jag har använt det sedan jag blev gift - du borde se den, det har sås överallt. Den andra är Biba. Jag älskar hennes hemlagade pastor och hemlagade degar och kalvskallopini - väldigt mycket vanligt men gott. Hon är bra för enkla saker. Hon har ett bra gnocchi recept också. Jag undrar om hon gick bort eller något; du hör inte mer om henne längre. Hon var så fin. [Redaktörens anteckning: Hon lever fortfarande.]

För någon som känner mat så bra, skulle du rekommendera att inte ge en matkorg?
Jag ska berätta för dig hur du inte kan gå fel med en matkorg: Du sätter in en god flaska rött vin och en bra flaska vitt vin, en bra flaska olivolja, en burk Coluccio San Marzano-tomater, en pund av Barilla pasta, och en crusty bröd italiensk bröd. Du har dessa ingredienser, du har allt du behöver. Men glöm de färdiga korgarna med salamis och de amerikanska ostarna - när jag får dem ger jag dem rätt till Goodwill.

Pacific Living utomhus gas pizza ugn.

Vad mer borde folk aldrig köpa dig?


Den värsta gåvan jag någonsin fick var när min man tog mig liljor. Eftersom liljor är för när du dör! Jag sa, "Det är jävla liljor - få dem ut härifrån!" Men min man gav mig också den bästa presenten: Jag kommer aldrig glömma när han kom hem och sa att han köpte en pizzaugn. Först sa jag: "En pizzaugn, är du nötter?" Men vi använder den hela tiden. Det är gasförbränning; vi lägger den bredvid vår gasgrill i bakgården. Du måste värma upp det i ungefär tre timmar i förväg och få det till 600 grader. Pizza margaritas är bäst. Allt du behöver är färsk deg, San Marzano plommatomater, färsk buffalo mozzarella från Arthur Avenue, basilika och Locatelli-ost. En liten olivolja och du är klar. Det tar rätt minuter. Vi lägger biffar och kyckling där också ibland.

Alla andra bästa gåvor hela tiden?
Jag älskar att få mina barnbarns bilder i ramar - de milda silverarna är bäst. Du kan inte ge brons eller guld, för att de inte går med allting.

Salvatore Ferragamo tryckt silkesjacka.

Om du var tvungen att välja mellan hatt, handskar, tofflor eller halsduk, vilket är bäst?
Definitivt halsduk. Särskilt om det är i leopard eller svartvitt.

Archipelago Botanicals Positano ljus.

Vad sägs om mellan ljus, bubbelbad, soffbordsbok eller ljus?
Vem älskar inte ett ljus? Jag märkte att Nordstrom hade alla vackra ljus den andra dagen när jag gick till hissen. Jag älskar vanilj, i klart glas, så du kan se dem bränna ner. Det är min terapi. Det och en bra flaska Cabernet. - En berättad för Jessica Silvester

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.