det är svårt att shoppa

Vad ska jag ge en storagtschef?

Anonim

Den här semesterperioden frågar vi de tuffaste människorna att handla - från en mormor till en 16-årig till en kattdame till en gourmand - den enkla frågan: "Vad vill du ha på semestern">

Stromburg paraply.

Vad får du någon som har allt (och får gratis saker skickade till henne varje dag)?
Därför måste jag börja planera i oktober senast. Och då är vanligtvis nyckeln att tänka på vad hon verkligen behöver . Liksom, kvinnan är aldrig beredd på regnet; Hon har aldrig ett paraply. Hon är där ute i en tsunami med en skiftklänning och fem tums klackar. Så det var min gåva för hennes förra året: Jag fick hennes tio paraplyer från CVS, och jag sa, "Du tar dem inte hem. Du lämnar dessa på ditt kontor. "De är alla borta nu - hon i genomsnitt förlorar ett paraply per månad, men de varade nästan henne hela året.

En 12-pack Pilot G2 pennor.

Vilken praktisk sak får du henne i år?
Jag är så bakom det här året, jag har inte en gåva än, så jag tänker på det nu - vad behöver hon? Hon löper alltid ur pennor. På något sätt är bägaren på hennes skrivbord tom. Och jag är som, Oh herre, du hade bara hundra pennor, vad gjorde du med dem? Så kanske mycket pennor. Hon behöver också ett fall för sin nya iPhone 7, en som är skräddarsydd med sina initialer på den. Hon älskar saker med sina initialer.

Warby Parker Zelda glasögon.

Förutom praktiska egenskaper, vad tycker du mer om?
Jag gillar att ge henne tematiska gåvor. Hon är verkligen i glasögon, så för en semester fick jag hennes Warby Parker-glasögon, plus en illustration av henne omgiven av glasögon (det är lätt att få illustratörer att göra sånt för dig när du arbetar på den här tidningen), plus den här roliga kontakten -I fall i form av glasögon. Och skulle du inte veta, den gåva som hon gillade mest var kontaktlinsens sak. Så det är också vad jag tänker på när jag kommer upp med en present till henne: får henne att skratta.

SmileMakers kontaktlinsfodral.

Vilka slags presenter får henne att skratta?
Jag har den här tanken att samla hela kontoret och video vi lässynkroniserar hennes favoritsångar - Hamilton sånger, "Yellow" av Coldplay - och lägg den på en DVD för henne. Jag kommer också ta tillbaka roliga saker från mina resor, som när jag åkte till Ecuador, där jag är från, och fick henne den här gula handgjorda klänningen som jag visste att hon skulle hata. Hon får mig roliga saker när hon reser också - hon fick mig en "I Heart Ibiza" T-shirt som var två storlekar för liten. Och jag lägger alla mina gåvor i papper med mitt ansikte på det, från Gift Wrap My Face.

Beställnings- iPhone fodral med initialt monogram.

Vad är några andra presenter hon har fått för dig?
Hon är den mest tankeväckande presentatören. Förra året fick hon mig Adele biljetter. Konserten hände under semestern, och Adele sa till publiken, "Vem har dessa biljetter till jul?" Och jag fick skrika: " Jag! "Hon fick mig också den här läderramen, monogrammed med min hunds namn, Harry, och lilla tassprints. Men för det mesta köper hon mig erfarenheter. En gång fick hon mig den här camo-print duffelpåsen från LLBean, med mina initialer på den. Det var riktigt trevligt, men jag antar att jag inte verkade så entusiastisk om det. Hon gav henne andra assistent Taylor Swift-biljetter, så jag var snäll som "Oh." Den andra assistenten gjorde mig roligt för uttrycket i mitt ansikte.

Vilka sorters saker har trickled ner till dig från hennes hög med gåvor som människor skickar henne?
Tja, hon dricker inte och hon tycker att jag är som kapten Sparrow, så hon ger mig all sin alkohol: mycket tequila; denna päroninfunderad Ciroq vodka. Jag har fått Ray-Bans, American Eagle T-shirts, en Citizen klocka med ett babyblått ansikte och diamanter som jag ska ge till min mamma som sin julklapp i år. Jag skickar mycket av de fria grejerna till Ecuador, och då när jag besöker ser jag alla grannar som går runt med den, vilket är roligt.

Något du är på marknaden för i år?
Jag antar att jag börjar tänka mer om hudvård nu. [Min chef] inspirerar mig eftersom hon är på 60-talet och hon ser ut som om hon är på 30-talet. Så jag är som, jag måste stärka min anti-aging regimen. Jag har nyligen tagit några Aveeno-fuktgivare och scrubs från skönhetsskåpet, och jag tänker på att få dessa påfyllningsögonmasker som vår kreativa regissör bär på kontoret. Annars skulle jag noga kunna använda ett annat par Stan Smiths, för allt runt jag gör. -Som berättade för Jessica Silvester

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

Vad ska jag ge en fashion fiend?