din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: $ 38 Sommarklänningar och Ingrown-Hair Serum

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de tio bästa produkterna som du, ägnat strategistavläsare, alla köpte i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

För den andra veckan i rad toppade trikåavvisande klädspray listan, följt av en mycket Reformation-esque $ 38 sommarklänning. Den fleråriga favoriten, skönhetsförfattaren Rio Viera-Newtons pimple-krympande fläckar, sjönk från andra till tredje plats. Massor av dig inspirerades av våra hårlösa veckoplockningar, vilket ökar en håruppsamlande vakuumskägg trimmer och antioxidantrika ingrown-hair serum i de fem bästa. Två apparater med rave recensioner på Amazon gjorde listan - ett kraftfullt handhållet vakuum och en handhållen plaggdammare som är perfekt anpassad för resor. High-rise träning leggings, rekommenderad av vår ledande redaktör, hoppade från tionde till åttonde plats. Everlane klassiska v-hals-T-shirt är kvar på nionde plats, och vår ställföreträdande redaktörs val för den mest bekväma kudden för sidosvängare rundar ut listan på nummer 10.

Sawyer Products Premium Permethrin Kläder Insect Repellent

1. De mest effektiva tick-repellenterna för människor (och hundar), enligt vetenskap (sista avbetalningen: 1)

Experter förutspår att sjukdomsbärande insekter kommer att vara speciellt aktiva i sommar, så Strat-författaren Maxine Builder gick på jakt efter de bästa produkterna för att undvika fästingar. Hon upptäckte denna kraftfulla insektsavstötande spray för att behandla alla dina utomhusutrustning: "Sprutning av dina sneakers eller vandringsskor innan du går ut i skogen är en annan solid tick-prevention teknik. Du kan också spruta trädgårdsskötsel, byxor, shorts eller T-shirts med [insektsavstötande kemiska] permetrin. "

Foto: Leverantörens rättvisa

Venidress Striped Single-Breasted Mid Calf Dress

2. Se: En $ 38 klänning du kan bära hela sommaren (ny entré)

Om du är en mamma som bor i Brooklyn, finns det en bra chans att den här smala, klädda klänningen från Venidress har gjorts i ditt Instagram-flöde. Strat associeringsredaktör Katy Schneider skrev: "Klänningen ser lite ut som något du skulle hitta vid reformationen", men till en mycket billigare prispunkt och medan materialet "absolut inte är bomull, är det inte fruktansvärt billigt" ser heller; även om texturen känns lite som khaki eller vandringsbyxor, finns det ingen konstig plastisk glans. "

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

3. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (2)

Strat skönhetsskribent Rio Viera-Newtons favoritformade plåster förblir höga på listan, men släpper lite från andra till tredje plats denna vecka. Rio introducerade oss till de nu berömda Cosrx-patcharna i hennes episka hudvård Google doc post: "[T] he Holy Grail. Släpp allt och köp dem. Inte ens att förklara, kommer bara att säga om du popar eller plockar en zit, sätt på det direkt efteråt, gå och lägg dig, och på morgonen ser du vad jag pratar om och tackar mig. "

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, Vakuum-Trimmer

4. Vad är den bästa skäggtrimmeren? (Nytt inlägg)

För killar som inte vill bli helt rakad, erbjuder denna skägg trimmer en radiell ratt som låter dig välja längder ner till halv millimeter. Författare Kurt Sóllers favoritfunktion? "En vakuumsugfunktion som samlar huvuddelen av dina rakade hår - upp till 90 procent av dem, enligt företaget, men som verkligen vet? Allt jag kan säga är att det här är en gudstjänst. "Perfekt för att hålla stränga hår ut ur diskbänken.

European Wax Center's Ingrown Hair Serum (Dump the Bumps)

5. Serum som Nuked My Bikini-Line Ingrown Hair (New Entry)

En annan hårlös vecka plockar, detta serum avslutade författaren Priya Raos kamp med smärtsamma och otrevliga ingrowna hår. Hon förklarar, "Serumet använder Amazonian bär extrakt (det luktar Crunch Berry) plus antioxidanter att mjukna och närma huden. Det infunderas med alfa- och beta-hydroxisyror för att främja cellomsättning (något som en mild kemisk skal).

Jag har applicerat den berry-luktande, alkoholfria concoctionen via en drenched bomullsbölja efter dusch sedan förra sommaren och alla mina irriterande vaxstötar har försvunnit. "

Black & Decker CHV1410L 16V sladdlös litiumhandvakuum

6. De bästa handhållna vakuumerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (New Entry)

Efter lite tid på listan gör detta lilla men mäktiga handhållna vakuum en återkomst. Enligt en Amazon-granskare: "De är mycket kraftfulla för en handvak. Med tre unga barn och en väldigt rörig katt har vi använt den här vaken för att plocka upp spannad flingor (våt och torr), kattmat, kattskräp, katthår på möbler, gipsskiddamm (fixeringshål barnen gjorde) och varje typ av spilld mat som är tänkbar med unga barn. Aldrig haft problem. För det andra är det lätt att tömma. Du kan antingen ta framsidan och dumpa den eller ta tillbaka den (för rengöring av filtret) och töm den så. Slutligen är det lätt att rengöra filtret. "

Beautural 1200W Handheld Garment Steamer

7. De bästa kläderna Steamers på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (New Entry)

Garment ångbåtar erbjuder ett enklare sätt att eliminera rynkor och veck än att ta ut strykbrädet. Vi gillar denna Amazon-favorit för sina smarta funktioner och kompakt storlek, perfekt för resor. En granskare skrev, "Jag gillar speciellt möjligheten att låsa ångbåten i på-läge under användning och auto-avstängningsfunktionen. Lätt, extra lång strömsladd och mycket lätt att använda. "

Flickvän Collective High-Rise Legging

8. Dessa Minimalistiska träningsdräkter är de nya utomhusröstarna (10)

Massor av dig plockade upp ett par av dessa träningspassar i veckan, några med en medföljande långlinjebro. Seniorredaktör Margaret Rhodes älskar att flickvän kollektiv är hållbar (de återvinner "plastflaskor i Taiwan och sticker dem till tyg"), prisvärd ("billigare än utomhusvakter, Nike, Lululemon, Athleta eller de flesta andra främsta varumärkena") och inkluderande ("Storlekarna sträcker sig från XXS till XXXL, och det verkar inte som om de flyger modellerna"); och det gör inte ont så att deras mellow-hued ("smoke" och "apricot" är bland deras färgalternativ) höga leggings "känner sig silkeslen och mjuk, och byxorna komprimerar din rumpa och lår precis rätt mängd."

Everlane Cotton V

9. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor? (9)

För den tredje veckan i rad håller Everlane sin vita V-nacka skjorta nionde platsen som läsare rysar upp denna sommarklammer. Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, lutade oss till denna topp när vi gick på jakten på den bästa vita T-tröja för kvinnor: "Jag gillar Everlane V-nacken på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "

Wamsutta Extra-Firm Kudde

10. Vad är det bästa kuddet för sidoslangar? (Nytt inlägg)

Vår biträdande redaktör Jason Chen testade ut ett brett urval av sidoväggar och konstaterade att Wamsutta Extra-Firm var den mest bekväma och stödjande av alla: "Till skillnad från andra kuddar som missar plushness eller fluffiness för stöd, sjönk WEF inte så snart jag vilade mitt huvud. Istället hade den en fast och tillfredsställande vår - det är en annan känsla, men en som jag tog med genast. Och trots att jag inte gjorde någon mätning, kände mitt huvud mer stött upp från madrassen och lakan än någon annan kudde. "