din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Luftfuktare och varmvattenflaskor

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna, som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Som många märkte, det är kallt där ute - den mest sålda produkten under de senaste två veckorna har varit en europeisk favorit: en varmvattenflaska som levereras med en egen trådstickad tröja. Den nr 2 bästsäljaren var en vinterhudsjuksköterska från apotekets märke Cerave som författaren Alexia LaFata svär vid. För det tredje är det en toppkvalificerad luftfuktare (perfekt för att få hårdbehövlig fukt att torka, radiatorvärmd luft), följt av ett par underkläder som har varit en strategistisk favorit i flera månader. Och det femte bästsäljande föremålet är en hårtvätt som lämnar strängar springande och glänsande, även när den bara används en gång i veckan.

Attmu Classic Gummi Transparent Varmvattenflaska

1. Jag är praktiskt taget kirurgiskt kopplad till min varmvattenflaska hela vintern

Writer Fiona Byrne var bekant med varmvattenflaskor från att växa upp i Irland. Nu när hon bor i New York, kommer de fortfarande till nytta: "Under dagen vid mitt skrivbord sitter jag med en i mitt knä för att ge mig bara rätt nivå av värme. Det finns ingen svettning, ingen överhettning, inga handskar inomhus à la Cameron Diaz i The Holiday . Inte bara en varmvattenflaska kommer dock att göra. Min favorit är Attmu, som är gjord av termoplast snarare än gummi, vilket innebär att den håller värmen längre. Det kommer också med sitt eget snygga kabelbräda skydd, vilket ger en nödvändig buffert för din mycket heta flaska. Det är den ultimata lyxen, som att sväva lite bunt av värme utan att riskera att gnista en elektrisk eld eller riskera otäcka brännskador. "

CeraVe Itch Relief Moisturizing Lotion 8 oz

2. Denna $ 9 Cream lugnar min kliande vinterhud ännu bättre än ett recept

För dem som lider av kliande vinterhud (eller eksemfläckar), hittade författaren Alexia LaFata en lösning som slår även hennes receptbelagda krämer: "Läsare, denna lotion är ett jävligt mirakel. När jag känner att jag ska klara mig själv tar jag det och inom två minuter (ja etiketten är rätt), är jag inte längre kliande. Jag håller nu pligtskyldigt på mitt nattduksbord, i min handväska, och på mitt skrivbord på jobbet - och gnuggar det över det kliande området. Eftersom det inte finns någon hydrokortison (aka steroid) i CeraVe, släpper jag den på viljan utan rädsla för att utveckla ett beroende - kräman använder en lugnande ingrediens som kallas pramoxinhydroklorid istället. "

Ultrasonic Cool Mist Luftfuktare

3. De 9 bästa luftfuktare på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Vinter kan göra ett tal på torr hud inte bara på grund av förkylningen, men eftersom inomhusvärme kan torka ut luften och fuka huden. Ett av de bästa sätten att återställa luftfuktigheten är med denna filterfria luftfuktare, vilken en Amazon-granskare älskade: "Min fru och jag älskade det så mycket vi beställde nyligen en annan för familjerummet! Det släpper ut en massa kall dimma, men på något sätt lämnade inte någon kondens på bordet även efter att ha kört det ungefär tio timmar ensam idag. "

Natori Bliss Cotton Girl Briefs

4. Vad är det bästa underkläder för kvinnor?

Avbetalning efter avbetalning, fortsätter dessa att vara en Strat bestsäljare. Säger High Fashion Home grundare Dolly Frearson: "För vardagliga underkläder behöver jag dem att känna sig bekväma och andas. Jag behöver också att de ska visas smidigt och inte klämma på min hud på något ställe eller rida upp. Och det här är det enda paret som gör allt ovan. De kommer så småningom att ersätta nästan alla dina underkläder i lådan. "

Hårstyling New Wash

5. Shampoo Ersättning Jag behöver bara använda en gång i veckan

Ännu ett annat välbekant ansikte, detta hår tvättade att Molly Young först tappade oss för att ge henne det bästa håret i hennes vuxna liv: "Men resultaten är vilda. Mitt långa hår luft-torkar perfekt, utan "knirkig" konsistens. Det är glänsande och faller i lösa vågor, som det gjorde när jag var barn. Jag behöver inte torka den. Min kroniska fläckiga hårbotten (förlåt!) Är borta för alltid. Jag tvättar vanligtvis mitt hår var tredje dag. Med New Wash, en gång i veckan. När vänner märker att mitt hår ser fint ut, är det roligt att säga, "Jag har inte shampooed på sex månader." Vilket är tekniskt korrekt. "