din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Fotmassagerare och smarta pluggar

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna, som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

De sista veckorna i 2017 var en otrevlig tid här på Strat, med en flurry av presentguider som kan ha gjort huvudet snurrande. Men trots allt var sagt och gjort, var vinnaren ett välbekant ansikte: guld- och snigel-ögonplåsterna som skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton hoards fortsätter att vara en favorit för många av er. Vår silvermedalist är en ny aktör, den Belmint shiatsu massager som vi misstänker att flera av er köpt för mamma efter att vi inkluderat det i en presentguide. Lindsey Webers favorit Etekcity smarta pluggar - de gör någonting du pluggar in i dem som du kan styra från din telefon - tog den tredje platsen, medan den superbekväma underkläderna från Natori kommer på fjärde plats. Att runda ut de fem bästa är den allra bästa sovsängkudden vi någonsin har sovit på - som bara sätter dig tillbaka $ 15 eller så.

Petitfree Gold & Snail Hydrogel Eye Patch (60 st)

1. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon

Snigel-slimöglorna som skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton svär genom att fortsätta att dominera under hela säsongen, uppbyggd av att det ingår i några av våra presentguider. Säger Viera-Newton: "Detta är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

Belmint Shiatsu Foot Massager med omkopplingsbar värmefunktion

2. Fråga: Vad är de bästa fotmassagerarna och fotspasarna?

I slutet av hösten bad en av våra trofasta Strat-läsare att vi hittade de bästa fotmassagerarna och fotbadet, och den höga skribenten Lauren Levy föreslog den mycket högt rankade (och uppvärmda) Belmint shiatsu massageren. Men när vi sätter den i semestergåvan för mammor för några veckor sedan, följde flera av er våra råd. Vi hoppas att hon gillade det!

Etekcity 2 Pack WiFi Smart Plug Mini Outlet med Energiövervakning

3. Dessa pluggar $ 33 vända något hem till ett smart hus

Du kanske inte är en fullständig omvandlare till smart-house revolutionen, men här är en lätt plats att börja. Författaren Lindsey Weber köpte dessa Etekcity smarta pluggar på en lark, men de har visat sig vara några av hennes favoritköp någonsin: "Alla mina lampor kan nu slås på och av med en svepning - jag ställer till och med timers så att de Slå på automatiskt, både för att undvika att komma hem till ett mörkt hus och att ge utseendet att någon är hemma även när ingen är. Jag slår på min luftkonditioneringsapparat medan du är ute och omkring, för att träffa den söta 69 graden innan jag ens steg inuti. Allt du kan tänka dig att plugga in och på kan styras med en app. "

Natori Bliss Cotton Girl Briefs

4. Vad är det bästa kvinnans underkläder?

På jakt efter de bästa kvinnans underkläder, pratade vi med 15 snygga kvinnor om de bästa meshbikinierna, thongs och G-strängarna. Ett par i synnerhet har dock varit en lyckad framgång: Dolly Frearson av High Fashion Homes rekommendation av Natori-bomullsunderkläderna. Hon säger, "För vardagliga underkläder behöver jag dem att känna sig bekväma och andas. Jag behöver också att de ska visas smidigt och inte klämma på min hud på något ställe eller rida upp. Och det här är det enda paret som gör allt ovan! De kommer så småningom att ersätta nästan alla dina underkläder i lådan. "

Wamsutta® Extra-fast sidoväggspillow

5. Vad är det bästa kuddet för sidoslangar?

Sidosvängare har det svårt när man letar efter kuddar - de dunna kuddarna i hotellstil som sjunker som moln gör inget för dem, eftersom sidoslangarna kräver fast och något förhöjt stöd. Talar med The Happy Sleeper author Heather Turgeon upptäckte biträdande redaktören Jason Chen Wamsutta Extra-Firm och tittade aldrig tillbaka: "Till skillnad från andra kuddar som missar plushness eller fluffiness för support, sjönk WEF inte så snart jag vilade mitt huvud. I stället hade det en fast och tillfredsställande vår - det är en annan känsla, men en som jag tog med genast. "