din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Skin-Perfecting Lotion och White T-Shirts

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna, som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Ett välbekant ansikte har återvänt. Efter att ha släppt ut i de sista topp fem, är guld- och snigelöglorna tillbaka igen, de-puffar ögonen på Strat-läsare som köper 60 av dem för 11 dollar. Det betyder att sista avbetalningens nummer ett faller till nummer två: de pimple-krympande fläckarna som skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton inte kan få nog av. Natori-underkläderna älskade av Strat-läsare sjunker från nummer två till nummer tre, medan Everlane V-hals vit T-shirt hoppar tillbaka till topp fem i veckan och landar på fjärde plats. Avrunda ut de fem bästa är Paula's Choice Skin Perfectioning 8% AHA Lotion - en aknefighter, textur jämnare och första gången på den här listan.

Petitfée Gold & Snail Hydrogel Eye Patches

1. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon

Efter att ha fallit ut ur de fem senaste delbetalningarna har snigelöglorna blivit återkommande. Skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton älskar dessa slimiga fläckar för att quelling purply under-eyes. Säger Viera-Newton: "Detta är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

Cosrx Acne Pimple Master Patch

2. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud

Hej, gammal vän. Sedan juli, när skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton gustade om dem i hennes guide till perfekt hud, har dessa pimple patchar varit en Strat favorit. Säg Viera-Newton: "Den Heliga Graalen. Släpp allt och köp dem. Jag kommer inte ens att förklara, bara säga om du popar eller plockar en zit, sätt på den direkt efteråt, gå och lägg dig, och på morgonen ser du vad jag pratar om och tackar mig. "Om du är redan fan, du kan köpa tio för $ 24 också.

Natori Bliss Cotton Girl Briefs

3. Vad är det bästa underkläder för kvinnor?

Vi noterade förra gången hur populärt det här underkläderna fortsätter att vara, och den här gången är inte annorlunda (den har gått från fjärde plats till tredje). Säger High Fashion Home grundare Dolly Frearson: "För vardagliga underkläder behöver jag dem att känna sig bekväma och andas. Jag behöver också att de ska visas smidigt och inte klämma på min hud på något ställe eller rida upp. Och det här är det enda paret som gör allt ovan. De kommer så småningom att ersätta nästan alla dina underkläder i lådan. "

Everlane Cotton V

4. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor?

Vi pratade med 19 snygga kvinnor om sina favorit-T-shirts, för att hitta den bästa vita T-tröja för kvinnor. Ett svar från Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, flyttade flera av er för att träffa buy-knappen: "Jag gillar Everlane V-halsen på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "

Foto: Paula 's Choice Hudvård

Paula's Choice Skin Perfekt 8% AHA Lotion

5. Den lotion som gör ditt ansikte ser konstant Dewy är på försäljning just nu

Många av erna blev övertygade av den kemiska exfoliantens hudutjämningsbefogenheter i Paula's Choice Perfecting Lotion. Vi skrev först om det igen i november, när det gick till försäljning, och nu är det på nytt igen med kod FRIEND. Cut Cut's senior skönhetsredaktör Ashley Weatherford raser om sakerna: "[Den] fuktgivande egenskapen hos glykolsyra drar i fukt och gör min hud ser ständigt dyst ut. mitt ansikte övergripande verkar otroligt smidigt. Därför har lotionen blivit det tredje steget i min morgonrutin. Efterföljd av solskyddsmedel, förstås. "

med kod: VÄN