din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Hårvård och Sonic tandborstar

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Det finns en ny mästare denna runda! Writer Molly Youngs ode till Hairstory's New Wash (som lämnar håret så perfekt glänsande och vågigt, hon behöver inte använda det mer än en gång i veckan) tvingade flera av dig att se vad all väsen handlade om. Det stöter Cosrx-plåsterna från Rio Viera-Newtons hudvårdshistoria till andra plats, precis före Gold & Snail eye patches, den väldigt produktiva Viera-Newton rekommenderas också att bekämpa mörka cirklar och ögonblåsa. Fjärde platsen i veckan går till Tao ultraljudsborste, som vi först markerade för några månader sedan - och är nu $ 50 billigare. Slutligen är vår femte plats vinnare den här rundan Uniqlo cashmere tröja, som för en begränsad tid (inklusive just nu), säljs för bara 40 dollar.

Hårstyling New Wash

1. Shampoo Ersättning Jag behöver bara använda en gång i veckan

Frisyrens New Wash skapades av medgrundaren av Bumble and Bumble, och det tar ett radikalt förhållningssätt till schampo - istället för att lathering som dina apoteksprodukter, fungerar det mer som en balsam för att rengöra ditt hår av smuts, samtidigt som du lämnar de bra grejerna som ger ditt hår studsar och vågar. Efter att ha försökt det, har författaren Molly Young omvandlats: "Mitt långa hår luft-torkar perfekt, utan" knirkig "konsistens. Det är glänsande och faller i lösa vågor, som det gjorde när jag var barn. Jag behöver inte torka den. Min kroniska fläckiga hårbotten (förlåt!) Är borta för alltid. Jag tvättar vanligtvis mitt hår var tredje dag. Med New Wash, en gång i veckan. När vänner märker att mitt hår ser fint ut, är det roligt att säga, "Jag har inte shampooed på sex månader." Vilket är tekniskt korrekt. "

Cosrx Pimple Patches, 24 count

2. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud

Dessa lilla $ 5 underverk fortsätter att sälja som varmkakor. Vi har hört från några av er att de inte fungerar riktigt eller inte fungerar lika bra som du skulle ha hoppats. Ett ord till de kloka: De är bäst på finnar som har bildat en whitehead eller är på väg att brista (ju närmare oljan är på ytan, desto lättare är det för plåstret att dra ut det). De är mindre effektiva på nybildade finnar. Var noga med att kolla de övriga artiklarna Rio Viera-Newton som ingår i hennes berättelse om de ultimata hudbesparingarna, som kollagenkräm, snigelmaskor, morgongelrengöringsmedel och citronskalsexfoliator. Alla orsakade Viera-Newtons vänner att kommentera förändringen i hennes hud: "Människor började märka hur annorlunda jag tittade och frågade vad jag använde. Trött på att svara på texter om moisturizers och serums, skisserade jag mina hudvårdsp favorites i ett Google doc och delade det med några nyfiken vänner. "

Gold & Snail Eye Patches

3. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon

För envisa ögoncirklar och puffiness undrar den aktiva beståndsdelen av snigelmucin. Säger Viera-Newton: "Detta är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

TAO Clean Aura Clean Sonic tandborste och rengöringsstation

4. Den UFO-liknande tandborsten som håller mina tänder professionellt rena

Författaren Rachel Rosenblit berättade för första gången om denna självrengörande tandborste (som inte är mycket att se på, bor faktiskt i sin egen lagringshållare som sanitiserar borsten) för några månader sedan, men vi satt verkligen upp och tog märke till när vi spionerade att det var till salu, från $ 129 till bara $ 89. Rosenblit säger: "Den 400000-takts-per-minuts sonic contraption lämnar mina tänder och tandkött känns så tillfredsställande, professionellt rena, jag har faktiskt hoppat över ett par tandläkarutnämningar (inte döm). När jag äntligen kom omkring gick min tandläkare oerhört nöjd med min chompers tillstånd. (Jag fick inte ens flossingföreläsningen.) "

Kvinnor Cashmere Crewneck Sweater

5. Denna Cashmere tröja från Uniqlo är 50 procent av

Uniqlos otroligt bekväma (och redan försiktig prissatta) kashmirtröja är en favoritlagringsdel bland många New York-kvinnor. Nu, på $ 40, finns det ingen anledning att inte hänga ett par. Som vi sa tidigare i veckan: "Ta det en storlek upp för en slags slouchy" pojkväntröja, eller gå din normala storlek och koppla den med några höga midjeborna byxor och en Peter Pan-collared-knapp. ”