din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Pimple Patches och Bacne Spray

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Vi har en helt ny topp fem - och en ny mästare i kundvagnen! Ända sedan vi skrev Rio Viera-Newtons historia om hennes 16-produktregimen för perfekt, glödande hud, förblir det allt i sin kölvattnet. (Din Shopping Carthas har i grunden förvandlats till en tävling för andra plats.) Det näst mest populära föremålet med läsare har varit AcneFree-sprayen som eliminerade författaren Hannah Morrill's bacne nästan över natten. Läsarna nitar också av David Wallace-Wells "Uninhabitable Earth" -historia, och köpte en bok från sin läslista i droves. För det fjärde finns ett par bomullsunderkläder från vår bästa kvinnors-underkläderhistoria som många av dig har försökt (och älskar). Och avrunda de fem bästa är ett Black & Decker-sladdlöst vakuum som var ett av de mest genomtänkta Prime Day-erbjudandenen - det är nu bara något reducerat till 10 procent av.

Cosrx Acne Pimple Master Patch

1. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud

Det finns inget annat sätt att säga det: Rio Viera-Newtons lista med 16 produkter (som hon skickar till vänner i form av ett Google doc) har varit en olycklig framgång. Tekniskt sett har den bästsäljande produkten varit Cosrx Pimple Patches, men nästan allt som nämns i historien - från Cosrx Good Morning Cleanser och Neogen Green Tea Cleanser till Cosrx Blackhead Power Liquid och Snail Bee High Content Sheet Mask Pack - har varit ett toppsäljande föremål den här avbetalningen. (Vi rekommenderar starkt att klicka igenom för att se alla 16 produkter.) Som hon sa i stycket: "Folk började märka hur annorlunda jag tittade och frågade vad jag använde. Trött på att svara på texter om moisturizers och serums, skisserade jag mina hudvårdsp favorites i ett Google doc och delade det med några nyfiken vänner. "

AcneFree Body Clearing Spray

2. Denna Derm-godkända Spray rensade upp min Bacne Praktiskt taget över natten

Författaren Hannah Morrill upplevde aldrig akne förrän han blev gravid. Fed upp med att försöka använda akne ansiktsprodukter på ryggen, vände hon sig till en hudläkare, som lade henne in i hemligheten av AcneFree sprayen: "Min bacne rensade upp nästan över natten. Efter ungefär fyra dagar hade crimson welts minskat helt, bleknade till knappt där rodnad, eller hade börjat läka. Inom en vecka kände jag mig bekväm med en lågtankad tank. Jag har sedan evangeliskt rekommenderat produkten till min tränare, min pojkvänbror och en 22-årig jag jobbar med. "

Endarna av världen av Peter Brannen

3. 10-bokens "obebodig jord" läsningslista

David Wallace-Wells berättelse om klimatförändringens överhängande - och nuvarande effekter - hade läsare som kramade för mer. Av de tio böckerna på hans läsningslista slog världens ände en nerv: "För läsare som är särskilt intresserade av geohistoriska analoger till vår nuvarande klimatförändring är Peter Brands nya bok en skarp omgång av planetens tidigare massutrotning (det är också skrivet i en tidningstil och ganska vänlig att läsa läsare). "

Natori Bliss Cotton Girl Briefs

4. Vad är det bästa kvinnans underkläder?

Läsarna har tagit råd av vår bästa kvinnors-underkläderhistoria till hjärtat. Den bästsäljande av bunten har varit Natori Bliss Cotton Girl Briefs (som för Nordstroms årsdagförsäljning är nästan 30 procent av). Dolly Frearson ser bara ut för par underkläder som "känner sig bekväm och andas. Jag behöver också att de ska visas smidigt och inte klämma på min hud på något ställe eller rida upp. Och det här är det enda paret som gör allt ovan. De kommer så småningom att ersätta nästan alla dina underkläder i lådan. "

Black & Decker Trådlös vakuum

5. De 19 bästa produkterna till salu för Prime Day, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

En stor hit på Prime Day var vår lista över mest genomgångna artiklar i försäljning. Ett rengörings tillbehör som läsarna älskade var det sladdfria Black & Decker-vakuumet med över 12 000 glödande recensioner: "Kan jag uttrycka min kärlek till ett vakuum? Jag ska! Detta vakuum är toppklass! Jag använder det dagligen! Och genom att använda det dagligen, menar jag, jag bär det runt när jag är uttråkad och suger damm av slumpmässig skit. Jag var ett skyddat barn; vi hade inte bärbara dammsugare. Vi hade stora, clunky, 200-pound Hoover dammsugare. "