din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Micellar vatten och elektriska tandborstar

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de tio bästa produkterna som du, ägnat strategistavläsare, alla köpte i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Årets Amazon Prime Day megasale kan ha brutit internet för ett tag, men det hindrade inte våra läsare från att utnyttja erbjudandet. Endast tre produkter från förra veckans lista överlevde frenesen. Miljövänliga ryckstrålar av rostfritt stål sjönk från första till fjärde, de alltid populära pimple-krympande fläckarna föll från andra till femte och en vakuum sugskägg trimmer höll stadig på tredje plats. Nykomlingar fyllde resten av listan, med diskonterat micellärt vatten som tog toppen. En topp-of-the-line elektrisk tandborste som vi redan älskar fick en prissänkning på Prime Day, vilket gör den till den näst mest sålda produkten i veckan. Massor av dig tog råd från våra författare och köpte deras favoritprodukter för Prime Day: Maxine Builders ingångsnivå sous-vide-maskin kom i sjätte, Lori Keongs hypoallergena kudde landade i sjunde och Lauren Ros älskade curlingstång tog plats på åttonde platsen. Några av dig har hämtat upp en annan av Loris val i veckan, en hydrerande ansiktsmask, för att tjäna en nionde plats, och avrundning av listan vid nummer tio är en mycket trendig - och i försäljning - knuten T- skjorta.

Bioderma Sensibio H2O Micellar Water

1. De bästa skönhetsprodukterna (från Strat-Approved Brands) på försäljning för Prime Day (Off Last List)

Det här franska sminkborttagna micellarvattnet gjorde först listan i april när skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton berättade att det inte bara tog av sig hela sminken, men lämnade hennes hud att känna sig "smidig och föryngrad". Med priset slashed med en tredjedel på premiärdagen höjdes det hela vägen till toppen av listan.

Philips Sonicare Diamond Clean Classic uppladdningsbar elektrisk tandborste

2. Allt vi har skrivit om det är till salu för Prime Day (New Entry)

Philips Sonicare elektriska tandborste får rave recensioner från både författaren Stephen Haskell ("en av de bästa inköp jag någonsin har gjort") och entusiastiska Amazon-kunder ("mina kollegor frågade mig om jag vitnade tänderna"). Vanligtvis $ 200, med 50 procent rabatt på Prime Day, var denna investering i oral hygien lite lättare att svälja.

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, Vakuum-Trimmer

3. Vad är den bästa skäggtrimmeren? (3)

Denna skägg trimmer, med en radiell ratt som låter dig välja längder ner till halv millimeter för killar som inte vill bli helt rena rakade, hävdar tredje platsen för den andra veckan i rad. Författaren Kurt Soller älskar hur det håller stränga hår ut ur diskbänken: "En vakuumsugfunktion som samlar huvuddelen av dina rakade hår - upp till 90 procent av dem, enligt företaget, men som verkligen vet? Allt jag kan säga är att det här är en gudstjänst. "

SipWell Rostfria Stålrullar

4. Jag Sippa My Iced Coffee från dessa snygga (ekofriendly) sugrör (1)

Med New York City Council införande av lagstiftning för att förbjuda plastband och Starbucks pantsättning för att eliminera dem senast 2020, letar vi efter ett hållbart alternativ. Denna uppsättning, från Sipwell, visar sig vara en stark utmanare. Förra veckans toppsäljare fortsätter denna uppsättning stark. Som en Amazon-granskare sa, "De är väldigt nära storleken på engångsartiklarna och har en bra böjning mot dem." Massor av dig valde också Strat-skribent Bethany Blakemans favoritmetallrullar från Greens Steel. Om du inte är i metall föredrar vår ledande författare Lauren Levy dessa mjuka silikon som också är biologiskt nedbrytbara.

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

5. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (2)

Även om de inte var delaktiga i Prime Day-försäljningen, fortsätter dessa pimple healers i topp fem. Strat skönhets skribent Rio Viera-Newton introducerade oss till de nu kända patcherna i fjol i hennes episka hudvård Google Doc post: "The Holy Grail. Släpp allt och köp dem. Inte ens att förklara, kommer bara att säga om du popar eller plockar en zit, sätt på det direkt efteråt, gå och lägg dig, och på morgonen ser du vad jag pratar om och tackar mig. "

ChefSteps Joule Sous Vide

6. Om du köper en sak på Prime Day, gör det till en Joule Sous-Vide Machine (New Entry)

Du behöver inte vara en Walter White-nivå kemist att dabble i molekylär gastronomi med denna sous-vide spis. I själva verket säger Strat-författaren Maxine Builder, "det är förmodligen det enklaste sättet att se till att köttet är ordentligt kokt varje gång." Under Prime Day var Joule över 25 procent av det billigaste vi någonsin sett. Grub Street Editor Alan Sytsma kallade Joule " mycket mindre och snyggare" än tävlingen - som om vi behövde någon mer anledning att lägga till i kundvagnen.

Coop Home Goods Premium Justerbar Loft - Shredded Hypoallergen Certipur Memory Skumkudde

7. Om du köper en sak på Prime Day, gör det här Hypoallergena Coop Pillow (New Entry)

Medan några av oss på lag Strat är fast i sidoslägerläget är författaren Lori Keong inte "en lojalist till någon sömnposition", så hon letar efter en kudde som kan göra allt. Efter att ha försökt massor av varumärken tidigare, föll hon för Coop hypoallergenmodellen och skrev: "Det är anpassningsbart nog att automatiskt anpassa mig till mina sömnställningar, jämnt stödja mitt huvud oavsett hur jag är vinklad." Lori är inte det enda fan av The Coop - det har fått mer än 15 500 adoring recensioner på Amazon. Rabatterad på Prime Day, många av dig valde att kolla in det också.

Remington Pro 1-1½ "Curling Wand Med Pearl Ceramic Technology och Digital Controls

8. Om du köper en sak på Prime Day, gör det till Remington Pro Curling Wand (New Entry)

En annan av vår Prime Day väljer, författaren Lauren Ro krediterar detta krusjärn med att ge sitt pinne-raka hår naturliga vågor "för en bråkdel av kostnaden och tiden som spenderas under en torktumlare." Hon sa det otroligt lätt att använda trollskivan gjorde henne känns som "nästan" ett hårgeni. "Medan priset sjönk till 17 dollar på Prime Day, på runt 22 dollar resten av året, är det fortfarande ett prisvärt sätt att få salongstilkrullar hemma.

Huxley Secret of Sahara Good Night Sleep Mask

9. Denna koreanska sovmask gav mig den mest strålande huden i mitt liv (ny entré)

Medan vi inte har något emot att hänga i en utarbetad flervärdig hudvårdsrutin, vissa nätter vill du bara ha en magisk produkt att göra allt. För Lori Keong, den här koreanska sömnmasken, som drivs av ljusning och antiinflammatorisk prickly-pear-fröolja från Sahara-öknen, är den arbetshästen. Hon skriver: "En dime-storlek av denna lätta blommiga doftmask över hela mitt ansikte före sängen hjälpte mig att vakna som en ängel."

7 för All Mankind Knotted Front Tee i svart och vitt

10. Denna 7 för hela mänskligheten är upp till 90 (!) Procent Av Nu (New Entry)

Det tar mycket för en försäljning för att få oss väldigt upphetsad, men de galna bra markdownsna på dessa 7 för hela mänskligheten (upp till 90 procent av!) Har definitivt fått vår uppmärksamhet. Den här trendiga och sommarknäppta T-tröja är en käke-droppe 84 procent av, bara $ 16 från en original $ 99. Ännu mer chockerande? Den är fortfarande tillgänglig i alla storlekar.