din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Fotslingor och aromaterapi Balms

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de tio bästa produkterna som du, ägnat strategistavläsare, alla köpte i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Bland de många nykomlingar på listan i veckan är produkterna i de två främsta platserna, som är utformade för att hjälpa dig somna - en flygplans fotstöd som gör att ekonomisätena känns överraskande lyxiga och en lugnande lavendel-doftande balm som hjälpte en ny mamma slumra. Två hudvårdspreferenser från vår skönhetsförfattare Rio Viera-Newton finns också på listan - de bästsäljande plåster som hon först gett om i hennes Google doc och ett nytt C-vitamin som hon varnade om i sommarens uppdaterad version av berättelsen. Också i skönhetssfären ökade Dermstore års jubileumsförsäljning en universellt smickrande röd läppstift tillbaka till listan på nionde plats och ett kult-favorit exfolierande serum på listan för första gången i åttonde. Ytterligare nya ansikten inkluderar blåttljusstängande glasögon som är utformade för att filtrera ut ljuset från skärmar som orsakar ögonsträckan i fjärde plats och ett kraftverktyg som dubbelt fungerar som en muskelmassager i sjunde. Slutligen återvänder två gamla favoriter - miljövänliga strånor i rostfritt stål i femte, och en klassisk vit V-hals T-shirt som stänger listan i tionde plats.

Sleepy Ride Airplane Footrest

1. Denna vadderade fotslinga gör ekonomin som första klass (ny post)

Författaren Alyse Whitney brukar ha svårt att sova på flygplan, så hon bestämde sig för att prova denna 20-fots fotstöd för hennes 20-timmarsflygning till Singapore och Hong Kong, och det visade sig vara en stor framgång. "Jag hade noll smärta, tryck eller svullnad och kunde sova i fyra till sex timmar åt gången, " skrev hon. "Det var det närmaste till en förstklassig upplevelse som jag kunde få i ekonomin."

Scentered sömnbehandlingsbalsam

2. Denna lavendel-doftsticka är som Ambien utan biverkningar (ny ingång)

Denna aromaterapi balm hjälpte författaren Sara Gaynes Levy lugna sitt racing sinn och få lite sömn efter att hennes dotter föddes. Hon rapporterade att det fungerade även när ingenting annat - inklusive vin, djupa andningsövningar och avkopplande podcaster - tycktes hjälpa. "Jag läste för kanske fem minuter innan du sovnade. Jag gjorde samma sak nästa natt, och det slog mig igen ", sa hon.

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

3. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (2)

En ständig favorit, dessa pimple-eliminerande plåster håller sig på listan en vecka och sitter ganska vid nr. 3. Strat skönhetsskribent Rio Viera-Newton introducerade oss till de nu kända patcharna i fjol i hennes episka hudvård Google-doc post : "[Den heliga gralen. Släpp allt och köp dem. Inte ens att förklara, kommer bara att säga om du popar eller plockar en zit, sätt på det direkt efteråt, gå och lägg dig, och på morgonen ser du vad jag pratar om och tackar mig. "

Uvex Skyper Blue Light Blocking Datorglasögon Med SCT-Orange Lins

4. Gör Blå-Blåsglasögon faktiskt något? (Nytt inlägg)

Eftersom vi spenderar större delen av vår tid på skärmar är det inte förvånande att vi har varit nyfiken på blåblåsningsglasögon som är utformade för att filtrera bort det aktiva blå ljuset som orsakar ögonsträckan. Stratförfattaren Maxine Builder gjorde ett djupt dykk om ämnet och fann att dessa prisvärda, orangehåriga glasögon är de som används i vetenskapliga studier och har visat sig förbättra sömnen.

SipWell Rostfria Stålrullar

5. Jag Sippa My Iced Coffee Från Dessa Snygga (Ekofriendly) Straws (6)

Med New York City Council införande av lagstiftning för att förbjuda plastrullar, och Starbucks lovar att eliminera dem senast 2020, är ​​vi ute efter ett hållbart alternativ. Den här uppsättningen, från SipWell, visar sig vara en stark contender, vilket gör listan ytterligare en vecka. Som en Amazon-granskare sa, "De är väldigt nära storleken på engångsartiklarna och har en bra böjning mot dem." Massor av dig valde också Strat-skribent Bethany Blakemans favoritmetallrullar från Greens Steel. Om du inte är i metall föredrar författaren Lauren Levy dessa mjuka silikon som också är biologiskt nedbrytbara.

Tidlös hudvård 30% vitamin C

6. För ett års årsdag för min hudvård Google Doc, uppdaterade jag det (ny post)

I den uppdaterade versionen av hennes legendariska Google-dok hudvårdshistoria rekommenderade Rio Viera-Newton detta vitamin C-serum som "ljusar din hud och bleknar mörka fläckar." Mer överkomligt än andra mycket hypade serum, det har blivit en permanent plats i hennes hudvård rutin och, tydligen, våra läsare "också.

Black & Decker WP900 Slumpmässig Orbit Waxer / Polisher

7. Massage ömma muskler med detta.

Black & Decker Power Tool? (Nytt inlägg)

Även om den är avsedd för polering av bilar och båtar, har detta kraftverktyg följande för sin överraskande användning av off-label som kroppsmassagerare. Författaren Maggie Coughlan upptäckte att "det spinner och vibrerar samtidigt, skapar en friktion som har ett otroligt sätt att lugna trötta muskler, släpper spänningar och värmer kroppen." Det fick också en utrop från Tim Herrera från New York Times, som sade "det fungerar som en dröm". Och till en bråkdel av kostnaden för den NBA-spelare-godkända TheraGun-massagen är det ett billigt sätt att kraftigt träna knölar och knutar.

Söndag Riley Bra gener Allt i en mjölksyra

8. Det finns massor av strategiska favoriter vid Dermstore årsjubileumsförsäljning (New Entry)

När det här sällan-säljs kult-favorit exfolierande serumet började säljas hos Dermstore tidigare i månaden, hoppade många av dig på chansen att ge sin ljusare hudskyddsförmåga ett skott utan att ha den tresiffriga prislappen. Det är en stor hit bland hudvårdsmedlemmarna Reddit och skönhetsredaktörer.

Face Stockholm Veil Läppstift - Tranbär

9. Det finns massor av strategiska favoriter vid Dermstore årsjubileumsrekommendation (Off Last List)

En av våra all-time-favoriter lärde vi oss först om den här berry-röda läppstiftet från författaren Alice Gregory, som sa, "tegelstenen men ändå den ljusa färgen är fläckigt smickrande och den halvhäftiga täckningen gör det ser särskilt bra ut på en annan bar ansikte. "Hon clued oss ​​också i att Carolyn Bessette-Kennedy hade denna väldiga nyans. Det har varit på listan tidigare - så nyligen som förra månaden - och återkommer i veckan tack vare Dermstore-försäljningen.

Everlane Cotton V

10. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor? (8)

En garderobsstift, denna perfekt vita T-shirt stänger listan i veckan. Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, lutade oss till denna topp när vi gick på jakten på den bästa vita T-tröja för kvinnor: "Jag gillar Everlane V-nacken på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "