din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Pimple Patches och Callus Gel

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Det är ett tåg som bara inte kan stoppas - Rio Viera-Newtons historia om hennes multistep produktrutin har definitivt slog en nerv. Återigen har nästan allt på listan varit en konsekvent bästsäljare, men en ny skönhetsprodukt lyckades glida in i andra plats: Den callus-eliminerande gelén som Alison Freer lärde sig om (eller okej snooped) från sin pedicurist. På tredje plats - upp från fjärde gången - är ett väldigt populärt par bomullsunderkläder från vår bästa kvinnors-underkläderhistoria, följt av vår fjärde plats deltagare, Cult Drunk Elephant vitamin C-serum som fortfarande säljs till imorgon ( det är också något som Viera-Newton svär vid). Den femte platsen finisharen "> Uniqlo slips klänning som - överraskning överraskningar - är fortfarande till salu för bara $ 20.

Cosrx Acne Pimple Master Patch

1. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud

Återigen, Rio Viera-Newtons lista med 16 produkter - som till och med nyligen existerade endast som ett Google doc som skickades till vänner - krossar tävlingen. Återigen har den tekniskt bästsäljande produkten varit Cosrx Pimple Patches, men folk köper produkterna som nästan färdiga uppsättningar: allt från Cosrx Bha Blackhead Power Liquid och Neogen Green Tea Cleanser till Snail Bee High Content Sheet Mask Pack och Klairs Vitamin C Serum (och det är bara ett urval av allt på listan). Viera-Newtons vänner märkte alla skillnad: "Människor började märka hur annorlunda jag tittade och frågade vad jag använde. Trött på att svara på texter om moisturizers och serums, skisserade jag mina hudvårdsp favorites i ett Google doc och delade det med några nyfiken vänner. "

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.

ProLinc Callus Eliminator

2. Jag stal min pedicurists hemlighet till smidig, fyllig fötter

Även om vi har beskrivit före de många olika sätten för att släta dina sulor (från Baby Foot till en Tweezerman-rakapparat) upptäckte Alison Freer hemligheten som proffsen använde: Hon fick reda på vad hennes pedicurist använde för att bli av med calluses och gick online till köp det själv. Resultatet? "Det var en av de smartaste sakerna jag har gjort för alltid, för jag är nu ägare till två mjuka, släta, mycket okallösa fötter. (Och det tog mycket liten ansträngning från min sida.) "

Natori Bliss Cotton Girl Briefs

3. Vad är det bästa kvinnans underkläder?

Om du har varit på jakt efter några bättre skivvies, vet att det finns några bra alternativ där ute. Förutom att avslöja favoriterna av kändisar som Kim Kardashian och Carmelo Anthony talade vi till en massa snygga kvinnor för att ta reda på vad de bästa kvinnans underkläder är. Det bästsäljande paret har varit Natori Bliss Cotton Girl Briefs. Dolly Frearson ser bara ut för par underkläder som "känner sig bekväm och andas. Jag behöver också att de ska visas smidigt och inte klämma på min hud på något ställe eller rida upp. Och det här är det enda paret som gör allt ovan. De kommer så småningom att ersätta nästan alla dina underkläder i lådan. "

Drunk Elephant C-Firma Day Serum

4. Sällan-på-försäljning Drunk Elephant Beauty Products finns på försäljning just nu

Om du vet någonting om Drunk Elephant, vet du att den mycket älskade naturliga (ish) och effektiva linjen hudvårdsprodukter har en stor följd av diehard fans. Den här veckan var det mycket att sälja, och ni svarade (det hjälper till att den här C-Firma Day Serum har blivit uppskattad nästan och långt, inklusive i Google doc-historien). Viera-Newton säger att "det är en av de bästa vitamin C-serum som jag någonsin har använt, och jag har använt mycket. Om vitamin C inte redan är en del av din hudregim, borde det vara - det är otroligt för att lysa och göra huden ren och strålande. Det används bäst på morgonen. "

Foto: Uniqlo

Uniqlo Crepe Camisole Lång Klänning

5. Dagens överenskommelse: A $ 20 Slip Dress från Uniqlo

Vi tänkte ni skulle älska en bonkers affär. Denna eleganta klänning är ganska mycket definitionen av övergångsblandning - och det är bara $ 20 fortfarande. Som vi sa, "bära den på en svällande söndag i slutet av augusti, eller lag den med en vit T-shirt (som ovanstående modell), och du har själv en fin back-to-school eller office look, speciellt med tanke på dess rostiga, höstliga nyanser. (Den är också tillgänglig, men i färre storlekar, i svart.) "