din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Lin sheets och läder Totes

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de tio bästa produkterna som du, ägnat strategistavläsare, alla köpte i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Två fleråriga K-skönhetsfavoriter fortsätter att jockey för de två bästa platserna på listan, med pimple-krympande fläckar som slår ut snigel-slim ögonplåster för att återgå till första platsen. Seoul Ceuticals-serum håller sig stadigt vid nummer tre, medan ett kraftfullt handhållet vakuum hoppar till fjärde plats, och sätter ut de ekoskapsliga torkbollarna som faller fyra punkter till åttonde plats. Topp fem är avrundad av en nykomling, ett djur-lukt-eliminerande ljus. Klassiker som superlight bikini underkläder från On Gossamer och en Everlane vit V-hals T-shirt återvänder till topp tio efter att ha blivit av de senaste veckorna och mycket av dig utnyttjade erbjudanden på sängkläder och en gå till läder tote, driva dem på listan.

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

1. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (senaste avbetalningen: 2)

Tillbaka på nr 1 efter att ha kollat ​​topplatsen förra veckan, visar pimple patchar sin uppehållskraft. I juli delade Strat skönhetsförfattare Rio Viera-Newton hennes episka hudvård Google Doc och introducerade oss till de nu kända Cosrx-patcherna: "[H] He Holy Grail. Släpp allt och köp dem. Inte ens att förklara, kommer bara att säga om du popar eller plockar en zit, sätt på det direkt efteråt, gå och lägg dig, och på morgonen ser du vad jag pratar om och tackar mig. "

Gold & Snail Hydrogel Eye Patch (60 st) av Petitfee

2. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon (1)

Dessa plåster gjorda av guld och snigelmucin är en av Rovos favoriter för att lugna hennes känsliga ögonhud och förvirra puffiness. Hon älskar hur sniglarna "regenerativa egenskaper inte bara gör underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. Jag håller dessa i kylskåpet, så de är fina och kalla när jag använder dem - lägger till en annan nivå av lyx till upplevelsen. "

Seoul Ceuticals Koreanska Skin Care Serum

3. De 14 bästa, mindre kända koreanska skönhetsprodukterna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (3)

Vi täckte denna mycket mer överkomliga dupe av skönhetsredaktörernas favorit SkinCeuticals CE Ferulic-serum under Made in Korea-veckan medan vi letade efter de bästa (mindre kända) koreanska skönhetsprodukterna på Amazon, och denna raverecension övertygade många av er att prova : "Jag har varit estetiker i över 20 år och är också en skönhetsskribent, så jag får prova de senaste" It "-produkterna gratis. Jag var upphetsad över den här, så jag betalade fullt pris och alla åsikter är mina egna. Jag är kär i Seoul Ceuticals Day Glow Serum. Har du någonsin haft en chans att prova $ 160 plus vitamin C-ferulserum från SkinCeuticals? Jag gjorde ett par år tillbaka och det är en härlig produkt. Det är också löjligt övervärderat, och jag kan berätta att denna dupe från Seoul Ceuticals är nästan identisk i konsistens och prestanda. "

Black & Decker CHV1410L 16V sladdlös litiumhandvakuum

4. De bästa handhållna vakuumerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (8)

Med vårrengöring i hög växel hoppade detta lilla men mäktiga handhållna vakuum fyra fläckar från åttonde plats upp till fjärde. Enligt en Amazon-granskare: "De är mycket kraftfulla för en handvak. Med tre unga barn och en väldigt rörig katt har vi använt den här vaken för att plocka upp spannad flingor (våt och torr), kattmat, kattskräp, katthår på möbler, gipsskiddamm (fixeringshål barnen gjorde) och varje typ av spilld mat som är tänkbar med unga barn. Aldrig haft problem. För det andra är det lätt att tömma. Du kan antingen ta framsidan och dumpa den eller ta tillbaka den (för rengöring av filtret) och töm den så. Slutligen är det lätt att rengöra filtret. "

Pet Odour Exterminator Candle, Orange Citron Splash, 13 oz

5. Denna snygga lilla $ 10 ljuset gjorde min veterans kontor till ett spa (ny post)

En nykomling till listan, eliminerar detta stearinljus så gott som möjligt, det gjorde den strategiska författaren Karen Iorio Adelsons veterinärkontor lukta mer som ett spa än en jätte kullkorg: "Det fungerar inte genom att fylla luften med en ny doft för att överbrygga stinken, men genom att släppa en blandning av naturliga enzymer - titeln "exterminator" - som bryter ner luftburna djurlukt på molekylär nivå. "

På Gossamer Mesh Bikini

6. Vad är det bästa kvinnans underkläder? (Nytt inlägg)

Avvikande från förra veckans lista, men en långvarig hit bland läsare, detta VPL-resistenta bikiniunderkläder, en av de saker som Lucky Founding Editor Kim France inte kan leva utan kommer tillbaka starkt på sjätte plats. Frankrike sa: "Det är så långt borta det perfekta underkläder som jag har svårt att förstå varför någon bär någonting annat: Det är superljus, mycket andningsbart, och - viktigast av allt - väldigt VPL-resistent. Allvarligt är det som VPL-resistent som en thong, men utan irriterande av en thong. "Hennes val gjorde det också till vår megalist av de bästa kvinnans underkläder.

Lin Core Sheet Set, Full

7. Deal of the Day: Sällan på försäljning Brooklinen Sheets är till salu idag (Ny post)

Den strategiska seniorförfattaren Lauren Levy avslöjade en sällsynt födelsedagsförsäljning på Brooklinen. Hon skrev: "De kyler för heta sommarnätter (vi kommer dit!) Och blir mjukare och mysare med varje tvätt. Jag har haft min i ungefär ett år nu och älskar dem fortfarande. Om du har funderat på linne, men har varit tveksam att begå, är det här din bästa chans att få det på vad som kan vara det bästa priset du någonsin kommer att hitta. Och om du råkar bo i New York, är det leverans på samma dag i hela staden om du beställer klockan 11.00 "Massor av dig hoppade på affären, eftersom de ultimata sängkläderna är sällan tillgängliga under fullt pris. Tyvärr är försäljningen över, men bladen är fortfarande fantastiska.

Linne Duvet Cover, Full / Queen

Linen Hardcore Sheet Bundle

Woolzies Wool Dryer Balls (Set of 6)

8. Dessa Nontoxic Ull tvättbollar skär min torktid med två tredjedelar (4)

Under Get It Together, när vi delade våra bästa tips och tricks för rengöring och organisering, skrev den strategiska seniorredaktören Simone Kitchens om dessa ekoskydda ulltorkbollar som sänker torkningstiden - utan några av de giftiga kemikalierna som finns i torkdukar: "Jag kasta tre av dessa tennisbollstorlek ullkillar med min vanliga laster; alla sex för tunga saker som handdukar och täcken. De små killarna varar för 500 plusbelastningar, eller ungefär ett år (min mamma säger att du vet att de är färdiga när de blir för oklara). Allt är helt torrt och tumblade allt innan buzzer går av. Det är också skrynkligt. "

Everlane Cotton V

9. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor? (Nytt inlägg)

Kortärmad väder har äntligen återvänt, vilket ger den här bästsäljande V-hals-T-tröja tillbaka till topp tio. Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, lutade oss till denna topp när vi gick på jakten på den bästa vita T-tröja för kvinnor: "Jag gillar Everlane V-nacken på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "

Madewell Passenger Convertible Leather Tote

10. Denna On-Sale Madewell Tote är en varm-Weather Workhorse (Ny post)

En annan försäljning som fångade vårt öga - och din - nyligen var en affär på denna arbetshorse av en arbetsbonus från Madewell. Det är en "mindre och daintier" -version av Madewell Transport totot (som toppade vår lista över de bästa arbetspåsarna för kvinnor), men lika funktionell: "Den har både långa handtag (som kan göras i inredningen), så du kan slingla den över din axel, såväl som mindre handtag, så du kan bära den som en portfölj. Snap gussets gör att du kan expandera eller minimera interiören för när du vill schlep runt din gym kläder, eller bara tote en paperback, nycklar och plånbok. "