din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Sängkläder och Smart Bagage

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Ju fler saker förändras desto mer blir de samma. Om du har uppmärksammat några av våra mest sålda artiklar från tidigare avgångar, vet du att vi har haft några stötfångare som vägrar att röra sig från de fem bästa. En av dem - Shiseido ansikts rakhyvel - har varit på var och en av dessa listor sedan vi började ranka föremål tillbaka i början av maj (en annan, den japanska exfoliatoren, har varit på alla utom den första, och det är bara för att det bara hade gått upp för några dagar innan vi debuterade våra topp fem). Den här veckan hämtar ansikts rakhyvel sin toppunkt efter att ha glidit till nummer tre. På andra plats (och debutering på denna lista!) Är Soapwalla Natural Deodorant, som har blivit något av en Strat MVP på grund av sitt utseende på flera inlägg, följt av Cure-exfoliatorn, som släpps från andra platsen. För det fjärde är en uppsättning väldigt välskötta och prisvärda lakanhoppar på listan, och bakomföringen är den super-populära, borta vägen, som vi nominellt betonade en liten bit tillbaka (och för vad det är värt, fortsätt att älska sex månader och flera resor senare.)

Shiseido Facial Razor, uppsättning 3

1. Den bästa ansikts-hårborttagaren är denna lilla japanska razor
Enligt Cuts skönhetsredaktör, Kathleen Hou, "De är små nog att passa under hakan, med tillräckligt med en kant för att ta bort persikafuzz, men inte så skarpa att de nickar dig." Även de riktiga hemmafruarna och Kandidat tävlande svär också med tekniken.

Soapwalla Natural Deodorant Cream

2. Bästa All-Natural Deodorant: Hennes Utgåva
Författaren Alice Gregory tappade oss av med denna naturliga deodoranta gräddes dygder, "som har konsistensen av gritty frosting, den vaga doften av lavendel, och effekten av ämnen som vanligen formuleras för militären." Dess effektivitet utspåddes igen av Of a Kind medgrundare Erica Cerulo, som sa till oss, "Jag gillar inte bara den här deodoranten. Jag är besatt av det. Denna deodorant är inte en antiperspirant, men den har lera i den som suger upp svett på ett annat sätt. När jag började använda den kände jag mig omformad. Jag hade e-postutbyte med människor om det. Jag kommer ihåg att Edith Zimmerman skrev om det och jag kände mig nära henne. Det säljer som varmkakor för oss. "

Cure Natural Aqua Gel

3. Mina vänner kallar mig "Babyface" tack vare denna japanska exfoliator
En favorit sedan den debuterade under Made in Japan vecka. Writer Jinnie Lee älskar den japanska exfoliatorn (som legenden har det, köps varje 12 sekunder i Japan) eftersom gnugga det kommer att orsaka gelén "att skjulas.

På samma sätt som pennautsvettare lämnar de skarpa gnistorna bakom (det liknar en fotskal på det sättet). "Det har gjort hennes hud" mjukare, friskare och ännu mer ungdomlig - aldrig uttorkad eller tätt. "

HC Collection Sängskiva & Kuddepåse Set

4. De 11 bästa sängkläderna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers
Från en av våra mest populära någonsin People's Choice-poster, är dessa lakan vad Amazon-granskare anser vara de bästa rynkresistenta lakan du kan köpa: "I många år har min vuxna son insisterat på att ingenting jämförs med 100 procent bomullslakan med högsta möjliga trådtäthet. Kunglakor av den kaliber kan kosta över $ 1000. Efter att ha läst recensionerna för dessa lakan tog jag chansen och köpte dem för min sons besök. Han hävdar att de är de mjukaste och mest bekväma lakorna han någonsin har upplevt.

med den extra fördelen att de tvättar mycket bra och kommer ut ur torken med minimala rynkor. Om du lägger dem på sängen medan du fortfarande är varm från torken ser det ut som om arken har strykits. Jag kommer att fortsätta att köpa dessa lakan, uteslutande. Priset är otroligt ekonomiskt med tanke på kvaliteten och ger tröst. "

Borta Storare Carry-On

5. Bäst rullande bagage, enligt Frequent Fliers
Strategistseniorredaktören Jason Chen var skeptisk till den här fyrhjuliga resväskan - tills han försökte det. "Jag tyckte om det inre av den hårda skalen, som har en heltäckande blixtlås på ena sidan (för stinkande kläder och skor) och ett tomt fria formfack på den andra. Och verkligen var jag en dåre för att någonsin tvivla på de gimmicky externa USB-portarna. När passagerare på flygplatsen cirklade utlopp som buzzards snackade jag bekvämt på CIBO Express mandel. Vid vårt delade åtta personer hus i Palm Springs hade jag aldrig en gång fått låna eller bryta ut en laddare. Självfallet behöver resväskans batteri ibland avlägsnas och laddas (en medföljande mini-skruvmejsel gör jobbet), men det gjorde det lätt genom tio nätter att ladda telefonen. Det fick mig att undra hur jag någonsin levt något annat sätt. "