din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Weekendväskor och Highlighter

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Medan mästaren i veckan var densamma är resten av topp fem helt nya. Ännu en gång är pimpleplåsterna från Rio Viera-Newtons berömda hudvårdshistoria högsta - de små pimplefläckarna krymper verkligen över natten och kostar bara fem dollar. För det andra är en silikon vitlökskalare som fungerar som en charm: Håll bara i en kryddnejlika eller två, gnugga, och du är klar. Att vinna bronsmedaljen denna utgåva är en av våra favorithelgåsar (fortfarande till salu!) Från Baggu. Den Glossier Haloskop-märket som Viera-Newton, ahem, framhävs i sin smink-sminkhistoria tar fjärde plats, medan en slanky Everlane T-shirt från vår "bästa T-shirt för kvinnor" -historia rundar ut de fem bästa.

1. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud

I en annan vecka tar Rio Viera-Newtons historia om sina ultimata hudvårdsprodukter (de som brukade leva i ett mytiskt Google doc som passerade till vänner till vänner) tar priset. Det här är något roligt: ​​En av våra vänner berättade faktiskt för oss att hon pratade om historien med en vän i Equinox Williamsburg-förvaringsutrymmet - och två främlingar vände sig och sa, "Google doc story "> sak. Människor har mest köpt Cosrx Pimple Patches, men det säljer alla som galen, från Cosrx Bha Blackhead Power Liquid och Neogen Green Tea Cleanser till Snail Bee High Content Sheet Mask Pack och Etude House Moistfull Kollagen Cream - och det klarar knappt repet på ytan av alla 16 produkter. Viera-Newtons vänner märkte alla skillnad: "Människor började märka hur annorlunda jag tittade och frågade vad jag använde. Trött på att svara på texter om fuktighetsgivare och serum, skisserade jag mina hudvårdsp favorites i ett Google doc och delade den med några nyfiken vänner. "