din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Röda läppstift och ulltorkarbollar

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna, som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Många färska ansikten i veckan! De bästa säljarna som är kluster nära toppen av listan är bekanta favoriter, men de som avrundar de tio bästa är alla nya. Att ta den bästa platsen i veckan när Orolay-kappan faller från topp tio är de puffiness-reducerande snigel-slimöglorna som var nummer två förra gången. De följs av ytterligare en rekommendation från skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton, de sitkrympande koreanska bubblorna. För det tredje är Seoul Ceuticals serum som klättrar upp från femte plats för två veckor sedan och slog Woolzies miljövänliga ulltorkbollar ner till fjärde plats. Nummer fem är en ny post, Face Stockholm läppstiftet som författaren Alice Gregory kallar "freakish flattering." Plus: en massa nybörjare som det osynliga underkläder som är kära av kändisar, den professionella höghastighetstorken som massivt diskonteras, ett handhållet vakuum Det fungerar underverk, en mycket välskriven kaffemaskin och en super skägg trimmer.

Gold & Snail Hydrogel Eye Patch (60 st) av Petitfee

1. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbågsögon (senaste avbetalningen: 2)

Vi är upprörda. Efter att ha tagit nummer två plats två veckor i rad, kommer dessa snigel-slime ögonplåster älskade av skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton äntligen ut på toppen (igen). Säger Viera-Newton: "Detta är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

2. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (4)

Om du någonsin har läst, vet du redan om de här oljeabsorberande pimple-patcherna, som har varit bästsäljare sedan juli i fjol. Skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton sjöng första gången sina berömningar i hennes Google Doc of Must-have-skönhetsprodukter, och kallade dem därför väsentliga i sin lista med efterklyftande essenser: "Dessa Cosrx Pimple Patches är din allra bästa vän. Om jag bara skulle kunna välja en produkt som skulle användas i dessa nödsituationer skulle det vara tvivelaktigt att pimple patchar var min tjej. Det finns emellertid vissa omständigheter där pimple-patcherna fungerar bättre än andra. Med risken att återigen ge TMI, fungerar produkten bäst på "öppna sår" så att det kan gå in och suga ut alla oljor och bakterier ur smärtan. "

Seoul Ceuticals Koreanska Skin Care Serum

3. De 14 bästa, mindre kända koreanska skönhetsprodukterna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (5)

För två månader sedan, under Made in Korea Week, gick vi på jakt efter några av de bästa (mindre kända) koreanska skönhetsprodukterna på Amazon. Seoul Ceuticals utpekades för att vara ett mycket billigare alternativ till det välkända SkinCeuticals CE Ferulic serumet. Som en Amazon-granskare sa: "Jag har varit estetiker i över 20 år och är också en skönhetsskribent, så jag får prova de senaste" It "-produkterna gratis. Jag var upphetsad över den här, så jag betalade fullt pris och alla åsikter är mina egna. Jag är kär i Seoul Ceuticals Day Glow Serum. Har du någonsin haft en chans att prova $ 160 plus vitamin C-ferulserum från SkinCeuticals? Jag gjorde ett par år tillbaka och det är en härlig produkt. Det är också löjligt övervärderat, och jag kan berätta att denna dupe från Seoul Ceuticals är nästan identisk i konsistens och prestanda. "

Woolzies Wool Dryer Balls (Set of 6)

4. Dessa Nontoxic Ull tvättbollar skär min torktid med två tredjedelar (3)

När våren började och vi blev uppmärksamma på organisationen under Get It Together, skrev den strategiska seniorredaktören Simone Kitchens om dessa miljömedvetna ulltorkbollar, som i grunden är icke-toxiska torktumlare som också sänker torkningstiden: "Jag kastar tre av dessa tennis- bollstorlek ullkillar med min vanliga laster; alla sex för tunga saker som handdukar och täcken. De små killarna varar för 500 plusbelastningar, eller ungefär ett år (min mamma säger att du vet att de är färdiga när de blir för oklara). Allt är helt torrt och tumblade allt innan buzzer går av. Det är också skrynkligt. "

Face Stockholm Cranberry Veil Lipstick

5. En freakish smickrande, något legendarisk läppstift (ny post)

Författaren Alice Gregory (du kanske känner igen hennes gästdistans några månader tillbaka) varnade oss för läppstiftet för Face Stockholm Cranberry Veil månader sedan, vilket var förmodligen en favorit från den sena Carolyn Bessette Kennedy. När vi markerade det igen för två veckor sedan som ett strategistyps nyhetsbrev plockar (du är registrerad, är du inte?), Det ledde frenesi som rocket läppstiftet i våra fem bästa. Säger Gregory: "Tegelstenen men ändå den ljusa färgen är freakishly smickrande, och den halvhäftiga täckningen gör det ser speciellt bra ut på ett annat blott ansikte."

Commando Butter Hipster

6. Alla kända personer bär detta osynliga underkläder (ny post)

Hollywood kostymdesignern Alison Freer har alla bra tips: stora svarta tights, rena pantyhose som gömmer ofullkomligheter och en japansk bambu väska på Amazon som är en bråkdel av Instagram-berömda versionen. Hon berättade också för oss om dessa Commando boyshorts underkläder, som alla kändisar bär på för att undvika VPL: "Commandos boyshorts är både elastiska och trimfria - vilket innebär att de inte kommer att gräva in, klumpa sig upp eller orsaka klumpiga, smickrande bular under en smickrande par byxor. De skiftar aldrig, glida, vrida eller avslöja sig när du börjar flytta och svettas. Bäst av allt, de breda sidorna hjälper dem att hålla sig ordentligt på plats - eftersom en wedgie under en kroppsviktig klänning inte är ett bra utseende eller känsla. "

Blowout Beauty Ultra Power Professional hårtork

7. Denna professionella hårtork är 64 procent på DermStores (hemliga) försäljning-på-försäljning (ny post)

För två veckor sedan höll DermStore en privat försäljning som höll priset på denna $ 180-torktumlare ner - medan den hemliga försäljningen är över nu är hårtorken fortfarande kraftigt reducerad till $ 75 (vi gjorde vår egen undersökta guide till det bästa blåstorkar förra veckan). Som en granskare sa på DermStore-webbplatsen: "Jag har provat alla high-end varumärken på marknaden, och det här är den bästa hårtork jag någonsin har använt! Torkningstiden skärs i hälften, och jag tycker att värmenivån är perfekt för att torka snabbt utan att splittra eller bränna mitt hår. Jag har rekommenderat denna torktumlare till hela min familj och vänner och kommer aldrig att använda någon annan. "

Black & Decker CHV1410L 16V sladdlös litiumhandvakuum

8. De bästa handhållna vakuumerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (ny post)

En annan ny post på den här listan är den här handdammsugaren som många av dig köpte nu när vårrengöringen är på gång. Som en entusiastisk Amazon-granskare sa, "De är mycket kraftfulla för en handvak. Med tre unga barn och en väldigt rörig katt har vi använt den här vaken för att plocka upp spannad flingor (våt och torr), kattmat, kattskräp, katthår på möbler, gipsskiddamm (fixeringshål barnen gjorde) och varje typ av spilld mat som är tänkbar med unga barn. Aldrig haft problem. För det andra är det lätt att tömma. Du kan antingen ta framsidan och dumpa den eller ta tillbaka den (för rengöring av filtret) och töm den så. Slutligen är det lätt att rengöra filtret. "

Cuisinart DCC-3200AMZ PerfecTemp 14 Cup Programmerbar Kaffebryggare

9. De 11 bästa kaffebryggarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (ny post)

En annan från vår populära People's Choice-historia om kaffebryggare lämnade denna kaffemaskin en Amazon-granskare mycket nöjd och övertygade många av er: "Självidentifierad kaffesnobb. Kunde inte vara lyckligare. Lätt att använda, funktioner som annonseras, instruktioner är klara. Innehållet med metallfilter gör vad den behöver göra. Jag rekommenderar en relativt grov grind (föreställa känslan av majsmjöl) med metallfiltret för att få kaffens fulla smak. Om du är lite av en snöflinga i kaffe (ingen respektlöshet är avsedd) och inte gillar "lera" i botten av koppen, borde du hålla fast vid pappersfiltret. Hur som helst gör kaffebryggaren jobbet fint. "

Wahl Clipper Stainless Steel Lithium Ion Plus Beard Trimmer

10. Vad är den bästa björnklipparen? (8)

Det har fallit två fläckar i veckan men hänger på för att stanna inom de tio bästa. Författare Kurt Soller berömde Wahl stålskägg trimmer "för sin otroligt skarpa, pro-nivå blad; tung rostfritt stål kropp; och långvarigt batteri (en fyra timmars laddning) som den här erbjuds. Om du ignorerar några av dess bonusfunktioner och skäggguider - de plastkammer som följer med de flesta av dessa och brukar känna sig tunna och värdelösa - det här verktyget är rätt för män som vill ha en oerhört nära barbering utan att dra ut en elektrisk rakhyvel eller vanligt rakblad."