din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Metal Drinking Straws and Fancy Lube

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de tio bästa produkterna som du, ägnat strategistavläsare, alla köpte i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Vi såg en tillströmning av nya ansikten på listan i veckan, leds av en uppsättning miljövänliga dricksrullar av rostfritt stål som debuterade nr. 1. Två återvändande champs, de alltid populära pimple-krympande fläckarna och en vakuum sugskägg trimmer, rund ut de tre översta, medan vår runaway sommar träffar, en fästning-repellent klädspray, håller stadigt på fjärde plats. Nykomlingar dominerar resten av listan, inklusive ett lyxsmörjmedel i femte plats och ett roterande tornfläkt för att slåss sommarvärmen i sjätte. Nästa upp är två hemvaror, ett litet men mäktigt handhållet vakuum som återkommer till listan i sjunde plats efter en kort frånvaro, och en kompakt plagg ångare kommer i åttonde. På nionde plats brukar en universellt smickrande röd läppsticka användas av Carolyn Bessette-Kennedy. Slutligen lever vår fleråriga favoritvit T-shirt en vecka och tar tio platsen.

SipWell Rostfria Stålrullar

1. Jag Sippa My Iced Coffee Från Dessa Snygga (Ekofriendly) Straws (New Entry)

Med New York City Council införande av lagstiftning för att förbjuda plastrullar, och Starbucks lovar att eliminera dem senast 2020, är ​​vi ute efter ett hållbart alternativ. Denna uppsättning, från SipWell, visar sig vara en stark contender. Som en Amazon-granskare sa, "De är väldigt nära storleken på engångsartiklarna och har en bra böjning mot dem." Massor av dig valde också Strat-skribent Bethany Blakemans favoritmetallrullar från Greens Steel. Om du inte är i metall föredrar vår ledande författare Lauren Levy dessa mjuka silikon som också är biologiskt nedbrytbara.

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

2. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (6)

De älskade Cosrx-plåsterna är tillbaka i de två bästa efter några veckor som ligger längst ner på listan. Strat skönhetsskribent Rio Viera-Newton introducerade oss till de nu berömda patcharna i fjolårets episka hudvård Google Doc post: "[H] he Holy Grail. Släpp allt och köp dem. Inte ens att förklara, kommer bara att säga om du popar eller plockar en zit, sätt på det direkt efteråt, gå och lägg dig, och på morgonen ser du vad jag pratar om och tackar mig. "

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, Vakuum-Trimmer

3. Vad är den bästa skäggtrimmeren? (5)

Denna skägg trimmer, med längd alternativ ner till halv millimeter för killar som inte vill bli helt rakad, fick stöta upp från femte till tredje plats på listan i veckan. Författaren Kurt Soller älskar hur det håller stränga hår ut ur diskbänken: "En vakuumsugfunktion som samlar huvuddelen av dina rakade hår - upp till 90 procent av dem, enligt företaget, men som verkligen vet? Allt jag kan säga är att det här är en gudstjänst. "

Sawyer Products Premium Permethrin Kläder Insect Repellent

4. De mest effektiva tick repellenterna för människor (och hundar), enligt Science (4)

Denna sommar förutspås vara en av de mest tick-infested någonsin, så det är inte förvånande att många av dig plockade upp denna kraftfulla permetrin spray. Stratförfattaren Maxine Builder upptäckte den när man letade efter de bästa produkterna för att avvisa skadedjur som skadade sjukdomar. Sprayen fungerar genom att skydda din utomhusklädsel: "Sprutning av dina sneakers eller vandringsskor innan du går ut i skogen är en annan solid tick-prevention teknik. Du kan också spruta trädgårdsskötsel, byxor, shorts eller T-shirts med permetrin. "

Uberlube Luxury Lubricant

5. Vad är det bästa smöret? (Nytt inlägg)

Det kan vara en av de saker vi inte pratar om, men smörj är definitivt något du köper. Samantha Bard, delägare till den sex-positiva butiken Shag i Williamsburg, pralade om den här mycket snygga smörjningen: "Uberlube är THE BEST. Skämtar inte - det är en högkvalitativ silikonlubber där ute. Plus, det kommer i den stiligaste flaskan du någonsin sett. Bortsett från att vara en personals favorit, är det också en favorit hos kunderna! "

Lasko vindkurva fläkt med frisk luftisonizer

6. De bästa fansen på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (New Entry)

Med svävande temperaturer över hela landet de senaste veckorna är det lätt att förstå varför denna uppfriskande tornfläkt är en bästsäljare. En Amazon-granskare skrev, "Farväl fula boxare fan, hej vackert kyltorn! Det här är den fan jag har drömt om i åratal. Det viskar tyst och diskret. "

Black & Decker CHV1410L 16V sladdlös litiumhandvakuum

7. De bästa handhållna vakuumerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (Off Last List)

Vi har sett det här handhållna vakuumet på listan före, och nu, efter några veckors uppehåll, är det tillbaka på nr 7. Enligt en Amazon-granskare är den "mycket kraftfull för en handvak. Med tre unga barn och en väldigt rörig katt har vi använt den här vaken för att plocka upp spannad flingor (våt och torr), kattmat, kattskräp, katthår på möbler, gipsskiddamm (fixeringshål barnen gjorde) och varje typ av spilld mat som är tänkbar med unga barn. Aldrig haft problem. För det andra är det lätt att tömma. Du kan antingen ta framsidan och dumpa den eller ta tillbaka den (för rengöring av filtret) och töm den så. Slutligen är det lätt att rengöra filtret. "

Beautural 1200W Handheld Garment Steamer

8. The Best Clothes Steamers på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (Off Last List)

Liten nog för resor som ändå är effektiv för att damma ut djupt rynkor, gillar vi den här Amazon-favorit plaggstugan för sin kompakta storlek och smutsiga egenskaper. Det är en gammal favorit, senast ses i juni, och återgår till listan. Som en granskare förklarade: "Jag gillar speciellt möjligheten att låsa ångbåten i på-läge under användning och auto-avstängningsfunktionen. Lätt, extra lång strömsladd och mycket lätt att använda. "

Face Stockholm Veil Läppstift - Tranbär

9. En freakish smickrande, något legendarisk läppstift (Off Last List)

Vi lärde oss först om den här bärröda läppstiftet från författaren Alice Gregory som sa att "tegelstenen men ändå den ljusa färgen är freakishly smickrande och den halvhäftiga täckningen gör att den ser särskilt bra ut på ett annat blott ansikte." Hon klargjorde oss också i att Carolyn Bessette-Kennedy hade denna väldiga nyans. En bästsäljare tillbaka när vi först täckte den 2017 - och så sent som i april - tog en inlägg i ett nyhetsbrev från Stratford det tillbaka på din radar och vår lista.

Everlane Cotton V

10. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor? (9)

En sommarklammer, en av våra favoritvita T-shirts gör listan ännu en gång, den här gången i bottenplatsen. Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, lutade oss till denna topp när vi gick på jakten på den bästa vita T-tröja för kvinnor: "Jag gillar Everlane V-nacken på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "