din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Ryggsäckar och skäggtrimmer

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna, som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Vi försöker något nytt denna avbetalning (och från och med nu). Istället för topp fem kommer vi att markera topp tio; Det är samma Strat-säljare du älskar, fördubblats. Den här veckan har vi en upprepningsvinst, med guld- och snigelöget patchar älskade av skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton tar kakan. Runner-up är återigen setet av sit-zapping-fläckar från Cosrx-koreanskt skönhetsmärke, precis före en ansiktsfull ansiktsmask för gamla damer (vilket sannolikt fick en ökning under vår Olympics-tema Made in Korea-veckan). För det fjärde har vi ett par VPL-resistenta underkläder, och i femte är det den studsande konserverande hårtvätten från Hairstory. Dessa, plus en väl övervägd skägg trimmer, en topp vit T-shirt, den bästa sidosviten kudden, en Microsoft veterans favoritväska och en billig koreansk dupe för SkinCeuticals CE Ferulic serum.

Gold & Snail Hydrogel Eye Patch (60 st) av Petitfee

1. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon

Regeln av snigel-slimöglorna fortsätter. Skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton har övertygat att många av er köper dessa skönheter: "Detta är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

COSRX Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

2. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud

Dessa $ 5 pimple shrinkers är små cellulosa prickar du sätter på en pimple för att absorbera överflödig olja. Som Viera-Newton sa i hennes guide till post-pimple popping care, fungerar de bäst på finnar som har exploderat eller är just på väg att: "Dessa Cosrx Pimple Patches är din allra bästa vän. Om jag bara skulle kunna välja en produkt som skulle användas i dessa nödsituationer skulle det vara tvivelaktigt att pimple patchar var min tjej. Det finns emellertid vissa omständigheter där pimple-patcherna fungerar bättre än andra. Med risken att återigen ge TMI, fungerar produkten bäst på "öppna sår" så att det kan gå in och suga ut alla oljor och bakterier ur smärtan. "

Hanacure Multi Action Action Mask Starter

3. Jag försökte "Old-Lady" Face Mask som trender på Instagram

Made in Korea Week låter vi inte bara hitta nya koreanska produkter som är värda att upptäcka, men det har också hjälpt oss att spotlighta gamla favoriter som är värda att se om. Det var nog för att hoppa på intresse för Hanacures "gamla dam" -mask, som Viera-Newton granskade i höstas: "Jämfört med andra masker i min regim som vanligen är inriktad på ett problem, täcker den här masken en hel del baser: Det är bra för lugnande fläckar, vilket ger en plumpness som fyller fina linjer och lyser ut tråkiga fläckar. Efter fyra användningar märkte jag en elasticitet i min hud som jag inte hade sett tidigare, även om ljusintensiteten minskade efter 24 timmar. "

På Gossamer Mesh Bikini

4. Vad är det bästa kvinnans underkläder?

De ständigt populära Natori-kortfilmen har blivit frikopplade. Lycklig grundande redaktör Kim France berättade för oss om dessa bikiniunderkläder när vi intervjuade henne om hennes favorit saker och de blev ännu mer populära när vi inkluderade hennes val av bästa kvinnors underkläder rekommendationer: "Min underkläder låda är den tråkigaste platsen i världen, för allt jag har är dussintals par av samma sak: På Gossamer's Mesh Bikinis. Det är så långt borta det perfekta underkläder som jag har svårt att förstå varför någon bär någonting annat: Det är superlight, mycket andningsförmåga och - viktigast av allt - väldigt VPL-resistent. Allvarligt är det som VPL-resistent som en thong, men utan irriterande i en thong. "

Hårstyling New Wash

5. Shampoo Ersättning Jag behöver bara använda en gång i veckan

Kirsten faller två platser från förra gången, men du är fortfarande ett fan av non-shampoo. Writer Molly Young använder sakerna en gång i veckan: "Men resultaten är vilda. Mitt långa hår luft-torkar perfekt, utan "knirkig" konsistens. Det är glänsande och faller i lösa vågor, som det gjorde när jag var barn. Jag behöver inte torka den. Min kroniska fläckiga hårbotten (förlåt!) Är borta för alltid. Jag tvättar vanligtvis mitt hår var tredje dag. Med New Wash, en gång i veckan. När vänner märker att mitt hår ser fint ut, är det roligt att säga, "Jag har inte shampooed på sex månader." Vilket är tekniskt korrekt. "

Wahl Lithium Ion Stainless Steel Groomer

6. Vad är den bästa skäggtrimmeren?

Författaren Kurt Soller berättade om denna snygga skäggtrimmer från Wahl - varumärket som är betrodda av frisörer över hela världen - efter att ha testat ett dussin för att hitta det bästa för att behålla den smidiga stubben (det gör en underbar present): "Jag uppskattade det otroligt skarp, pro-nivå blad; tung rostfritt stål kropp; och långvarigt batteri (en fyra timmars laddning) som den här erbjuds. Om du ignorerar några av dess bonusfunktioner och skäggguider - de plastkammer som följer med de flesta av dessa och brukar känna sig tunna och värdelösa - det här verktyget är rätt för män som vill ha en oerhört nära barbering utan att dra ut en elektrisk rakhyvel eller vanligt rakblad."

Everlane Cotton V Vit T-shirt

7. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor?

Den Everlane V-hals T-tröja som vi pratat om i vår guide till snygga kvinnor och deras favoritvita T-shirts fortsätter att vara en träff, men det faller några platser denna vecka från femte. Säger Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane: "Jag gillar Everlane V-halsen på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "

Wamsutta® Extra-fast sidoväggspillow

8. Vad är det bästa kuddet för sidoslangarna?

Biträdande redaktör Jason Chen - en fostrets ställföreträdare - pratade för att sova experter och testade mer än ett dussin kuddar för att hitta den bästa, mest stödjande sidosvängningsversionen för 70 procent av oss som sover på våra sidor. Vinnaren var inte bara den perfekta kombinationen av plysch och fast, men det var överraskande överkomligt också: "Bredvid alla andra kuddar var jag tänkt att testa, Wamsutta Extra-Firm var minst" lyxig ": den var lätt, dess fyllning var inte nere eller bomull men - hm - polyester, och det var det billigaste. Men så snart jag vilade mitt huvud på det förstod jag. Till skillnad från andra kuddar som misstänker plushness eller fluffiness för stöd, sjönk WEF inte så snart jag vilade mitt huvud. I stället hade det en fast och tillfredsställande vår - det är en annan känsla, men en som jag tog med genast. "

eBags Professional Weekender Lifeboat Edition

9. Fråga en teknisk person: Vad är Sarah Drasners favoritprylar?

Många av er togs av denna ryggsäck rekommendation från Microsoft senior utvecklare advokat Sarah Drasner, som också kommer med sin egen laddare: "Det finns utrymmen för allt du kan tänka på. Jag var aldrig glad över att min datorladdare bor på samma plats som saker som min tröja, med tanke på hur mycket det är på marken. Med den här förpackningen kan jag lagra den i sitt eget lilla fack i botten av min väska och hålla resten av mina saker rena och bakteriefria. "

Seoul Ceuticals 20% Vitamin C Hyaluronsyra Serum

10. De 14 bästa, mindre kända koreanska skönhetsprodukterna på hudvård på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

En annan som återuppstod under Made in Korea Week, var vår samling av de bästa (mindre kända) koreanska skönhetsprodukterna på Amazon anmärkningsvärt för att introducera flera av dig till denna $ 16 dupe för Cult-y SkinCeuticals CE Ferulic serum. Vi låter en Amazon-granskare ta bort det: "Jag har varit estetiker i över 20 år och är också en skönhetsskribent, så jag får prova de senaste" It "-produkterna gratis. Jag var upphetsad över den här, så jag betalade fullt pris och alla åsikter är mina egna. Jag är kär i Seoul Ceuticals Day Glow Serum. Har du någonsin haft en chans att prova $ 160 plus vitamin C-ferulserum från SkinCeuticals? Jag gjorde ett par år tillbaka och det är en härlig produkt. Det är också löjligt övervärderat, och jag kan berätta att denna dupe från Seoul Ceuticals är nästan identisk i konsistens och prestanda. "