din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Peel-Off Masks och bärbara datorer

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de tio bästa produkterna som du, ägnat strategistavläsare, alla köpte i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

I veckans lista ingår en hälsosam blandning av nykomlingar och återkommande favoriter. På hudvårdspanelen debuterar en pore-clearing mask vid nr 1, och dessa bra gamla pimple patchar förblir på tredje plats. Förra veckans toppsäljare, en vadderad flygplans fotstöd, slår en plats till nr. 2. Labor Day-helgen tog stor försäljning på madrasser, så det är inte förvånande att se en av våra toppval på fjärde plats. Nya berättelser om eleganta pappersvaror landade ett par i topp tio - Molly Youngs "minnessak" anteckningsbok går in i listan på femte plats och dessa art deco tack noter tar åttonde. Vi såg också återkomsten av två produkter som är tillbaka på listan efter en kort uppehållstillstånd. En av våra favoritbjörnklippare återkommer vid nr 6, och en snygg smör som ses senast i juli återkommer på sjunde platsen. Slutligen byter förra veckans nionde och tionde plats produkter - en universellt smickrande läppstift och en klassisk vit T-shirt - på platsen i veckan.

Elizavecca Milky Piggy Hell-Pore Clean Up Mask

1. "Mest smärtsamma masken någonsin" är som en Dyson för mina porer (ny post)

I YouTube-skönhetssamhället har denna porsugande avskalningsmask ett rykte som den "smärtsamaste masken någonsin." Trots att videor med "tårar, skrik och generell terror" hade författaren Garrett Munce, måste man försöka. "När jag använder den, är varje svartvitt på mitt ansikte borta, " sade han; "Mina porer blir mikroskopiska, som om jag har tagit en Dyson till dem." Hans glödande recension övertygade många av våra läsare att riskera smärtan också.

Sleepy Ride Airplane Footrest

2. Denna vadderade fotslinga gör ekonomin som första klass (sista avbetalningen: 1)

Författaren Alyse Whitney brukar ha svårt att sova på flygplan, så hon bestämde sig för att prova denna 20-fots fotstöd för hennes 20-timmarsflygning till Singapore och Hong Kong, och det visade sig vara en stor framgång. "Jag hade noll smärta, tryck eller svullnad och kunde sova i fyra till sex timmar åt gången, " skrev hon. "Det var det närmaste till en förstklassig upplevelse som jag kunde få i ekonomin." Den nr 1 bästsäljare på den sista listan stannar fotstödet runt en vecka.

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

3. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (3)

Dessa pimple-eliminerande fläckar, långa klammer på listan med bästsäljare, ligger på tredje plats för den andra listan i rad. Strat skönhetsskribent Rio Viera-Newton introducerade oss till de nu kända patcherna i fjol i hennes episka hudvård Google-doc post: "[H] he Holy Grail. Släpp allt och köp dem. Inte ens att förklara, kommer bara att säga om du popar eller plockar en zit, sätt på det direkt efteråt, gå och lägg dig, och på morgonen ser du vad jag pratar om och tackar mig. "

Allswell Luxe Classic, Firmer: Medium-Firm Hybrid Madrass

4. De bästa madrasserna du kan köpa online, enligt Real Sleepers (ny post)

Allswell diskuterade djupt sina madrasser över Labor Day, och mycket av du utnyttjade försäljningen. Tillsammans med företaget, skum-spolhybridmadrass som tar fjärde platsen i veckan, väljer de av dig som gillar en mjukare madrass istället sina klassiska minneskummodeller. Semesterförsäljningen är över, men du kan fortfarande använda koden NYMAG100 för att ta $ 100 av någon madrass.

med kod: THANKS15

Princeton Architectural Press Grids & Guides: En anteckningsbok för visuella tänkare

5. Jag hittade en anteckningsbok som ingen annan anteckningsbok (ny post)

Som författare går Molly Young igenom dussintals bärbara datorer om året - vanligtvis "billiga", som uppfyller några grundläggande, utilitariska krav. Men när hon fick denna anteckningsblock som en gåva föll hon för sitt snygga, texturerade lock och variabelnätdesign. "Jag har smakat det fina vinet och jag kan inte gå tillbaka", säger Young på sin nya favorit anteckningsbok. Det är ett prisvärt sätt att få lite "ögatvatten" från en daglig produkt.

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, Vakuum-Trimmer

6. Vad är den bästa skäggtrimmeren? (av sista listan)

Denna skägg trimmer med en radiell ratt som låter dig välja längder ner till halv millimeter, för killar som inte vill bli helt rena rakade, återvänder till listan efter en kort paus. Skribent Kurt Soller älskar hur det håller sig borta hår ut ur diskbänken: "En vakuumsugfunktion som samlar huvuddelen av dina rakade hår - upp till 90 procent av dem, enligt företaget, men som verkligen vet? Allt jag kan säga är att det här är en gudstjänst. "

Uberlube Luxury Lubricant

7. Vad är det bästa smöret? (av sista listan)

Det kan vara en av de saker vi inte pratar om, men smörj är definitivt något vi köper. Det här är andra gången under de senaste månaderna att denna snygga smörj har gjort listan. Samantha Bard, delägare till den sex-positiva butiken Shag i Williamsburg, pralade om den här mycket snygga smörjningen: "Uberlube är THE BEST. Skämtar inte - det är en högkvalitativ silikonlubber där ute. Plus, det kommer i den stiligaste flaskan du någonsin sett. Bortsett från att vara en personals favorit, är det också en favorit hos kunderna! "

Quatre Mots Français Notecards av Louise Fili (Set of 4)

8. De snyggaste notikorten för att säga tack, enligt grafiska designers (ny post)

I dagens digitala värld, en fysisk tackanmärkning går långt i att visa en värd eller gåva som ger dig uppskattning av deras generositet. Förra veckan frågade författaren Perrin Drumm grafiska designers och designredaktörer på sina favoritnotkort, och deras val varierade från personliga brevpapper till ljusa blommönster. Dessa art deco kort från designer Louise Fili vann över tillräckligt många av våra läsare för att tjäna en plats på listan på nr 8.

Everlane Cotton V

9. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor? (10)

En garderobsstift, denna perfekta vita T-shirt flyttar upp listan i veckan från tionde plats. Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, lutade oss till denna topp när vi gick på jakten på den bästa vita T-tröja för kvinnor: "Jag gillar Everlane V-nacken på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "

Face Stockholm Veil Läppstift - Tranbär

10. Det finns massor av strategiska favoriter på Dermstore årsdagsåld (9)

En av våra all-time-favoriter lärde vi oss först om den här berry-röda läppstiftet från författaren Alice Gregory, som sa, "tegelstenen men ändå den ljusa färgen är fläckigt smickrande och den halvhäftiga täckningen gör det ser särskilt bra ut på en annan bar ansikte. "Hon clued oss ​​också i att Carolyn Bessette-Kennedy hade denna väldiga nyans. Det släpptes från nionde plats förra veckan men återstår på listan i sista platsen.