din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: franska maskara och ansiktsmasker

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de tio bästa produkterna som du, ägnat strategistavläsare, alla köpte i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Kanske är det den uppdaterade versionen av Rio Viera-Newtons legendariska hudvård Google Doc, eller kanske är det sommarens långa dagar på något sätt lämnar våra ansikten både uttorkade och fet, men hudvårdsprodukter dominerade veckans lista och hävdar nästan hälften av toppen tio fläckar. En gammal favorit, Rio: s favorit pimple-krympande fläckar kom i andra och den snigel-drivna K-beauty essensen som hon fortfarande använder ett år efter att hennes ursprungliga post landade i fjärde. Två ansiktsmasker gjorde listan - en klorofyllmaske som genererar buzz i YouTube-skönhetsvärlden i tredje och Strat-författaren Lori Keongs älskade hydrerande ansiktsmask i nionde. Två mer försköna plockningar gjorde det bra den här veckan - en överkomlig fransk mascara tog toppen och en kraftfull hårtork tjänade sjunde platsen. En perennig manens grooming favorit, denna vakuum sugskägg trimmer sjönk från tredje till femte; och glider bara lite, från fjärde till sjätte plats, visar rostfritt stål suger sig som en sommarklammer. Efter att ha blivit startad i förra veckans lista, återvände en av våra favoritvita T-shirts - placerad i åttonde - och en klassisk arbetstoto stänger listan i tionde plats.

Bourjois Volym Glamour Mascara

1. Denna trovärdiga $ 13 franska maskara kan lika väl vara Chanel (senaste avbetalning: ny post)

Vi upptäckte en hel del nya franska produkter under Made in France-veckan, men denna lash-lengthening mascara (förmodligen tillverkad på samma fabrik som den mycket pricierare versionen från Chanel) var en slumpmässig hit - och denna veckas toppsäljare . Författaren Susannah Edelbaum upptäckte det i Paris som tonåring: "Volym Glamour gjorde det så enkelt, även för en nybörjare som jag, att göra en aspekt av mig själv, se exakt som jag ville ha det - för en verkligt oanvändbar tid."

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

2. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (5)

Amazon Prime Day-försäljningen tillbaka i mitten av juli ökade många nya produkter på listan, och dessa heltidsbeställda säljare sjönk till femte plats - lämnar topp tre för första gången på länge. I veckan återvinner de sin rättmätiga abborre vid nummer två. Strat skönhetsskribent Rio Viera-Newton introducerade oss till de nu berömda patcharna i fjolårets episka hudvård Google Doc post: "[H] he Holy Grail. Släpp allt och köp dem. Inte ens att förklara, kommer bara att säga om du popar eller plockar en zit, sätt på det direkt efteråt, gå och lägg dig, och på morgonen ser du vad jag pratar om och tackar mig. "

Cocokind Organic Chlorophyll Mask

3. Hela internetet är obsessat med denna klorofyllmask, och det är jag (ny post)

När Rio såg denna klorofyllsköljningsmask som fick rava recensioner från alla hörn av skönhetsinternetet, lade hon bort sin vanliga preferens för plåster och gav det ett skott. Hon slutade älska det - som hon sa: "Förutom att ge mig allmänt ljus och ren hud så märkte jag också att masken lugnade och minskade storleken på en arg röd plats som hade gjort sig hemma på pannan." Några av dig var också övertygade om att prova det, och det går in i listan denna vecka vid nummer tre.

Cosrx Advanced Snail Mucin Power Essence

4. För ett års årsdag för min hudvård Google Doc, uppdaterade jag det (ny post)

På den första årsdagen av hennes berömda Google Doc, välsignade Rio oss en gång med en uppdaterad version full av de produkter hon upptäckte under de senaste 12 månaderna. Vissa saker står verkligen tidstestet, och denna snigelmucin-essens har fortfarande en plats i hennes dagliga rutin. "Om du kämpar med torrhet, akne, fina linjer eller tråkig hud, överväga definitivt att prova den här produkten, " skrev hon, och mycket av dig tog hennes råd.

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, Vakuum-Trimmer

5. Vad är den bästa skäggtrimmeren? (3)

Denna skägg trimmer med en radiell urtavla som låter dig välja längder ner till halv millimeter, för killar som inte vill bli helt rakad, sticker runt en vecka - den här gången smacker i mitten av listan vid nummer fem . Författaren Kurt Soller älskar hur det håller stränga hår ut ur diskbänken: "En vakuumsugfunktion som samlar huvuddelen av dina rakade hår - upp till 90 procent av dem, enligt företaget, men som verkligen vet? Allt jag kan säga är att det här är en gudstjänst. "

SipWell Rostfria Stålrullar

6. Jag Sippa My Iced Coffee från dessa snygga (ekofriendly) sugrör (4)

Med New York City Council införande av lagstiftning för att förbjuda plastband och Starbucks pantsättning för att eliminera dem senast 2020, letar vi efter ett hållbart alternativ. Denna uppsättning, från Sipwell, visar sig vara en stark contender, gör listan ytterligare en vecka. Som en Amazon-granskare sa de "de är mycket nära i storlek till engångsartiklarna och har en bra böjning till dem." Massor av dig valde också Strat-skribent Bethany Blakemans favoritmetallrullar från Greens Steel. Om du inte är i metall föredrar vår ledande författare Lauren Levy dessa mjuka silikon som också är biologiskt nedbrytbara.

Conair 1875 Watt Jonic Ceramic Hårtork

7. De bästa hårtorkarna, enligt frisyrer och blowout-experter (ny post)

När Strat-författaren Lori Keong frågade kändis frisyrer att rekommendera sina go-to-blow dryers, nämndes många dyra, professionella modeller. För dem som inte är beredda att släppa $ 400 på den Dyson-hårtorken sa hon att det här överkomliga alternativet står upp till tävlingen: "Jag har provat det personligen innan jag bytte till en professionell och uppriktigt ser det inte så mycket av en skillnad. "

Everlane Cotton V

8. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor? (Av sista listan)

Efter en kort torkning av listan återgår denna garderobsstift. Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, lutade oss till denna topp när vi gick på jakten på den bästa vita T-tröja för kvinnor: "Jag gillar Everlane V-nacken på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "

Huxley Secret of Sahara Good Night Sleep Mask

9. Denna koreanska sovmask gav mig den mest strålande huden i mitt liv (9)

Medan vi inte har något emot att hänga i en utarbetad multistep hudvård rutin, vissa nätter du bara vill ha en magisk produkt att göra allt. För Lori Keong, den här koreanska sömnmasken, som drivs av ljusning och antiinflammatorisk prickly-pear-fröolja från Sahara-öknen, är den arbetshästen. För den andra veckan i rad håller den sig stadigt på nionde plats. Hon skriver: "En dime-storlek av denna lätta blommiga doftmask över hela mitt ansikte före sängen hjälpte mig att vakna som en ängel.

Madewell Medium Leather Transport Tote

10. Vad är den bästa arbetsväskan för kvinnor? (Nytt inlägg)

Tillbaka i juni när vi letade efter de bästa arbetspåsarna för kvinnor, sa grafikdesignern Meagan Sapashe att hon hade hittat denna läderväska efter att ha provat många väskor som var antingen för stora eller för små för sina dagliga behov. "Madewells medeltransporttoto är ganska bokstavligen det perfekta mediet", sa hon. "Jag älskar den bärbara mångsidigheten i påsen eftersom du kan bära den över din axel med en längre rem eller bära den med två handtag för ett annat utseende."