din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Pimple patchar och tillbehörshållare

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna, som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Vi har en ny (gammal) mästare. Många av er kanske första gången introducerades till Cosrx Pimple-patcherna i juli i juli, när skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton först skrev om dem och när hon nämnde dem igen i en ny historia om ärrförhindrande, var det tillräckligt att skicka dem igen till bästsäljare status. På andra plats är Natori-underkläder, ett par underkläder som har varit en strategistisk favorit i många månader. Vår bronsmedalist är Molly Youngs favorithårstvätt, som lämnar håret glänsande och fullt, i stället för att torkas ut och "shampooed". Fjärde platsvinnaren är nykomling från vår billiga hemdörrstolpe - en 26-biters tillbehörshållare från Umbra som skulle göra en stor valentinsgåva. Och till sist köpte många av dig Anypro, en välbedömd luftfuktare för hydratiserande vinterhärdad hud - nog att skicka den till femte platsen.

1. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud

Hej, gammal vän. Dessa stamplåster har varit en Strat-bästsäljare sedan de först uppträdde på webbplatsen i juli, när skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton skrev om dem som en del av hennes multistep guide till perfekt hud. För en tid sedan skrev hon om dem igen, som vapen nr 1 i hennes post-pimple-popping arsenal. Många av er uppmärksammade.

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

2. Vad är det bästa underkläder för kvinnor?

Vi noterade förra gången hur populärt det här underkläderna fortsätter att vara, och den här gången är inte annorlunda (den har gått från fjärde plats till sekund). Säger High Fashion Home grundare Dolly Frearson: "För vardagliga underkläder behöver jag dem att känna sig bekväma och andas. Jag behöver också att de ska visas smidigt och inte klämma på min hud på något ställe eller rida upp. Och det här är det enda paret som gör allt ovan. De kommer så småningom att ersätta nästan alla dina underkläder i lådan. "

Natori Bliss Cotton Girl Briefs

3. Shampoo Ersättning Jag behöver bara använda en gång i veckan

Förra veckans femte-plats-efterbehandlare kommer nu i tredje, eftersom många Strat-läsare fortsätter att rusa upp det icke-schampo som lämnar håret perfekt villkorat: "Men resultaten är vilda. Mitt långa hår luft-torkar perfekt, utan "knirkig" konsistens. Det är glänsande och faller i lösa vågor, som det gjorde när jag var barn. Jag behöver inte torka den. Min kroniska fläckiga hårbotten (förlåt!) Är borta för alltid. Jag tvättar vanligtvis mitt hår var tredje dag. Med New Wash, en gång i veckan. När vänner märker att mitt hår ser fint ut, är det roligt att säga, "Jag har inte shampooed på sex månader." Vilket är tekniskt korrekt. "

Hårstyling New Wash

4. 27 billiga (men dyrt utseende) lägenhet accenter på Amazon

Perfekt för att hålla nycklar, örhängen, lös byte (eller många andra saker) är Umbra tillbehörshållaren något av en billig men dyr utseende MVP - det ser ut som att det kan kosta enkelt att dubbla vad det gör. Så många av dig tyckte om att det gör sitt debututseende på den här listan. Amazon priserna varierar som de gör, det kostar nu $ 26, men vi gillade det så mycket, vi inkluderade det fortfarande i vår under- $ 25 Alla hjärtans dag presentguide.

Umbra Poise Tiered Tillbehörshållare

5. De 9 bästa luftfuktare på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Det är den främsta luftfuktighetssäsongen, då temperaturen plummet och torkar ut huden. även inomhus, kan centralvärme och rymmevärmare torka ut ansikte och kropp. Vi har nyligen letat efter den bästa bakterie-zapping luftfuktaren, men mycket av dig har köpt denna luftfuktare från vår sammanfattning av de bästa granskade versionerna på Amazon, vilken en användare älskade: "Min fru och jag älskade det så mycket vi beställde nyligen en annan för familjerummet! Det sätter ut en massa kall dimma, men på något sätt lämnade inte någon kondens på bordet, även efter att ha kört det ungefär tio timmar ensam idag. "

Anypro Ultrasonic Cool Mist Luftfuktare