din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Vitamixes och Madrass Toppers

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna, som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Det är en upprepning. Vår toppsäljare denna avbetalning är en återkommande favorit (och vinnaren förra gången): guld- och snigel-ögonplåsterna som skönhetsskribent Rio Viera-Newton-lager fortsätter att vara vår toppsäljare i veckan. Vårt andra plats vinnare är en nybörjare som går in i mästarens cirkel efter Cyber ​​Monday, Vitamix 5200 bländaren som Strategist-författaren Maxine Builder berömde för sin förmåga att flyta nästan vad som helst. Den perfekta vardagliga väskan Baggu väska som författaren Hannah Goldfield mottog som en gåva tar den tredje platsen, medan mirakel shampoo ersättnings-frisyr kommer upp precis bakom den på fjärde plats. Slutligen är femte plats vinnaren ett annat känt ansikte, Parachute madrass topper som seniorförfattaren Lauren Schwartzberg anser det enklaste (och mest prisvärda) sättet att omvandla din säng.

Petitfée Gold & Snail Eye Patches

1. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon

Vad mer finns det att säga om snigel-slimöglorna som skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton köper i bulk? De har blivit en sådan kultrepp, även strategistudent Alexis Swerdloff har kommit in på åtgärden. Säger Viera-Newton: "Detta är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

Vitamix 5200 Blender

2. Om du ska köpa en sak idag, gör det till en Vitamix Blender

Massor av dig var övertygade av Strat Staffer Maxine Builder, som skar igenom bullret från Cyber ​​Monday madness för att berätta att den enda sak att köpa på en dag med erbjudanden var den lika kraftfulla som de säger (och mycket på -sale) Vitamix 5200. Säger Builder, som först använde Vitamix medan han arbetade i testköket i ett tidigare jobb, "Blandaren var mycket kraftfullare än jag trodde att den skulle vara, och den hanterade lätt vilken uppgift jag kastade på den, var det att göra en mjuk silkeslen milkshake med Lucky Charms eller flytande en otrolig kombination av ananas, matchpulver och selleri under en 40-minuters runda smoothie roulette på Facebook Live. Och om en Vitamix kan pulverisera selleri, med all den snodiga cellulosen, utan att hoppa över ett slag, finns det verkligen inget som det inte kan göra. "Även om det inte är så billigt som det var på Cyber ​​Monday, är det fortfarande mer än $ 100 av.

Baggu Drawstring Purse

3. Jag har transporterat den här väskan nästan varje dag under de senaste 4 åren

Författaren Hannah Goldfield berättade för första gången om läderstrumpåsen hon fick som gåva förra året, och det skapade ett sådant svar som vi bestämde oss för att skicka det igen förra veckan. Säger Goldfield, "läder var exceptionellt buttery Den enkla konstruktionen och den totala bristen på hårdvara medförde att den överträffade eroden och stilerna för att vara faktiskt tidlös: Det skulle se hemma på höften på en 1800-talets pälshandlare som det skulle på en snygg podsperson i några proto-futuristiska tv-program, eller på mig, med bokstavligen några av mina kläder. Det var Mary Poppins-esque i storlek, på något sätt tillräckligt stort för att hålla min plånbok och mobiltelefon och nycklar och sminkväska och till och med en tunn pappersbok och ett kompakt paraply, men det såg inte ut. "

Hårstyling New Wash

4. Shampoo Ersättning Jag behöver bara använda en gång i veckan

Någon som har använt Hairstory New Wash vet vad vi menar när vi säger att det är till skillnad från något annat schampo (för att kalla det är schampo faktiskt felaktigt, det är mer av en shampooliknande hårprodukt). Säger författaren Molly Young: "Mitt långa hår luft-torkar perfekt, utan" knirkig "konsistens. Det är glänsande och faller i lösa vågor, som det gjorde när jag var barn. Jag behöver inte torka den. Min kroniska fläckiga hårbotten (förlåt!) Är borta för alltid. Jag tvättar vanligtvis mitt hår var tredje dag. Med New Wash, en gång i veckan. När vänner märker att mitt hår ser fint ut, är det roligt att säga, "Jag har inte shampooed på sex månader." Vilket är tekniskt korrekt. "

Ner Alternativ Fiberbädd

5. Om du kommer att köpa en sak idag, gör det till en fallskärmmadrass topper

Den strategiska seniorförfattaren Lauren Schwartzberg försökte i första hand fallskärmens alternativa fiberbädd förra året och namngav den som favorit bland flera. Förra veckan gick det till försäljning, och hon gjorde ett annat starkt fall för varför den plysch madrass toppen skulle gå på din shoppinglista: "Det är den bästa plush madrass topper, period. En som bara omsluter hela din kropp i en ljus och luftig tre tums molnig fluff som förblir jämnt fördelad över nätter och veckor och månader tack vare en sydd lådkonstruktion. "