din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Facial Razors och Plastic Mushrooms

Anonim

Välkommen till vår nya funktion, Din kundvagn, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du, kära Strategist-läsare, köper mycket av. Vi bestämde oss för att göra det av flera anledningar: Det är intressant (du köpte alla massor av ansiktsskärmaskiner!), Bara antropologiskt, men också för att vi skriver om så många saker och det här är ett trevligt sätt att zooma in på några av de saker som verkar särskilt anmärkningsvärt; Tänk på detta som tl; dr. Plus, om dina likasinnade bröder köper dessa saker kanske du också skulle vilja. Gå nu tillbaka för att raka dina vackra ansikten.

Shiseido Facial Razor, Pack of 6

1. Den bästa ansikts-hårborttagaren är denna lilla japanska razor
Enligt Cuts skönhetsredaktör, Kathleen Hou, "De är små nog att passa under hakan, med tillräckligt med en kant för att ta bort persikor, men ändå inte så skarpa att de nickar dig. Och rädslan att raka ditt hakhår gör att den växer tillbaka med en hämnd är ogrundad. Den japanska kändis makeup artist Munemi Imai hävdar att det har varit en långvarig skönhetshemlighet i sitt land. "I Japan rakar vi vårt ansikte, " säger hon. "Det lyser upp det och gör det mycket lättare att applicera smink." Om Imai inte har övertygat dig, svär de riktiga hemmafruarna och bachelorns deltagare också med tekniken. "

TubShroom Shower Catcher

2. Plastsvampen som har sparat mig tusentals i VVS-avgifter
Den här lilla plastdöden, säger författaren Alison Freer, "är inte den sexigaste produkten någonsin, men det gör det som står: Det låter vatten dränera medan man tar avlägsna hår i en (barmhärtig) out-of-sight-plats för enkelt bortskaffande senare. Jag kan inte betona det tillräckligt. Ingenting går förbi den här lilla killen - inte min pojkväns små skäggshår (han rakar i duschen) eller de stora mängderna hår som kommer av min skinka när jag bada honom hemma. Mest imponerande griper den också gunk som kommer med allt det håret - annars kallat smuts, kroppsolja och produktuppbyggnad - innan det har en chans att täppa till dina rör. "

Kae Argatherapy Exfoliating Glove

3. Denna turkiska handske skruvas bort lager av vinter hud
Författaren Rachel Raczkas vän tog en av dem tillbaka till henne från Turkiet, och Raczka säger att hon, efter att ha använt det, "aldrig haft en sådan utmärkt palett av hud: perfekt slätad för rakning, fuktgivande och till och med solbrännare." Och det "Det är som de eliminerande dieter som främjar bättre hud inifrån, men istället för att lägga av mejeri eller vete eliminerar du ett lager av din epidermis."

Tri-Core Cervical Pillow

4. Detta konstiga, skildkudde fullständigt härdat min nacke
Efter månader av att vakna med "sårande" nacke och ryggsmärta skriver Alison Freer att "den här galna kudden med en triangelformad divot i mitten" gjorde tricket. "Det trevliga namnet Tri-Core Petite Cervical Pillow (" cervical "betyder också" relaterat till nacken ") stoppade min nacke och axelvärk kall och förvandlade mitt sovande liv. Det visar sig att mina smärts främsta synder var den felaktiga kudden, vilket inte gav tillräckligt med nackstöd (för platt eller för fluffig, båda är dåliga), vilket resulterade i nästan konstant belastning när jag sov. "

Tvåvägs sömlös tank

5. Oscar-vinnarna i utjämningstoppet håller stöld från mig
Freer förklarar: "Som en Hollywood kostymdesigner sätter jag dem på varje skådespelerska som jag klär på. Eftersom den här tanken har absolut inga sömmar, skapar den inte extra klumpar i tunna kläder, som en cashmere-blandad tröja. Det är också en gudstjänst för kläder med konstiga utklipp eller öppna vävtröjor som annars skulle utsätta din bh för hela världen. Skjortan är en perfekt längd: inte så lång så att den hänger ut under skjortor, men inte så kort att din tarm är kvar exponerad (det kommer också i plusstorlekar). "