din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Snail Patches och Natural Face Wash

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Reclaiming top spot i veckan är ett välbekant ansikte - Cosrx Pimple-patcherna från Rio Viera-Newtons hudvårdshistoria ger en triumferande avkastning, eftersom förra veckans vinnare (Marvy-hårborsten) faller ut ur de fem bästa. På andra plats är en annan speciell Viera-Newton, Gold & Snail eye patches som den semi-professionella skönhetsknutaren sviter för att bekämpa mörka cirklar och ögonblåsa. En ny inträde hävdar tredje plats: Vermont-made naturligt ansikte tvättar som författaren Leah Bhabha lovordade för att zappa hennes finnar med naturlig sockerrör. Strax efter det rekommenderas den ultrapopulära On Gossamer mesh bikini genom att handla aficionado (och Lucky grundare) Kim France. Och avrunda de fem bästa, vi har Everlane vita V-halsen vi framhävde i vår undersökning av de bästa kvinnornas vita T-shirts.

Cosrx Pimple Patches, 24 count

1. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud

Dessa pollsplåster kan inte stoppas. För fem dollar får du 24 små bitar av cellulosa som absorberar all olja ur en pimple. De är bara en av de mirakelarbetare som beskrivs i de 16 produkter som Rio Viera-Newton har med i hennes berättelse om de ultimata hudbespararna. Men det är inte bara plåster som säljer - folk får kollagenkräm, snigelmaskor, morgongelrengörare och citronskalsexfoliator som orsakade Viera-Newtons vänner att kommentera förändringen i hennes hud: "Människor började märka hur annorlunda jag tittade och frågade vad jag använde. Trött på att svara på texter om moisturizers och serums, skisserade jag mina hudvårdsp favorites i ett Google doc och delade det med några nyfiken vänner. "

Gold & Snail Eye Patches

2. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon

Det är officiellt: Ni älskar kärlekslakan. Den aktiva beståndsdelen i dessa guldfärgade ögonplåster är snigelmucin, som arbetar för att lysna envisa mörka cirklar. Säger Viera-Newton: "Detta är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

Ursa Major Fantastic Face Wash

3. Den naturliga ansiktsvätskan som dämpade mina sitsar

Writer Leah Bhabha kunde inte hitta någonting som kunde bekämpa hennes vuxna akne tills hon försökte en naturlig ansiktsvättning som utnyttjade sockerrörens krafter för att rensa upp huden. I kombination med hennes retinol fungerade det underverk: "Fritt från sulfater, silikoner och parabener, det gör att mitt ansikte känns väldigt rent men inte tätt, vilket gör rengöringen mild nog att använda på morgonen och på natten. Medan aloe och risfrö lugnar huden min är det sockerröret som är den riktiga klinkern. Sockerrör innehåller naturligt alfa hydroxisyror, som inte bara bekämpar fläckar, men lätta mörka fläckar och minska ärrbildning. I kombination med min nattliga användning av retinol - en godsend - är min hud slutligen under kontroll. "

På Gossamer Mesh Bikini

4. Vad är det bästa kvinnans underkläder?

Detta par underkläder rekommenderas av Lucky Founding Editor Kim France har gjort många framträdanden på denna bästsäljare lista. Frankrike rekommenderade dessa bikiniunderkläder när de frågades om sina favoritartiklar, och till och med fler av dem lade till dem i din kundvagn när vi markerade dem i vårt urval av de bästa kvinnornas underkläder rekommendationer: "Min underkläder låda är den tråkigaste platsen i världen, eftersom allt jag har är dussintals par av samma sak: På Gossamer's Mesh Bikinis. Det är så långt borta det perfekta underkläder som jag har svårt att förstå varför någon bär någonting annat: Det är superlight, mycket andningsförmåga och - viktigast av allt - väldigt VPL-resistent. Allvarligt är det som VPL-resistent som en thong, men utan irriterande i en thong. "

Everlane the Cotton V

5. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor?

För att hitta den bästa vita T-tröja för kvinnor, pollade vi 19 kvinnor på sina absoluta favoriter. Ett svar, från Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, tvångsläsare för att köpa flera av dessa lågkläder: "Jag gillar Everlane V-halsen på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "