din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Razors, Straws och Sandals

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Kalla det veckan i comebacken. Vår ultrapopulära japanska exfoliator, som föll från första till fjärde plats i förra veckan, är tillbaka i ledningen! Och när vi kommer in på en nära sekund är den ständigt ständiga rakhyvlaren (nr 4 i vår sista avbetalning). Vi var glada att se att två icke-hudvårdsprodukter gör deras debut: trendbeständiga Salt Water-sandaler och miljövänliga metallrullar.

Cure Natural Aqua Gel

1 . Mina vänner kallar mig "Babyface" tack vare denna japanska exfoliator
En framgångsrik framgång sedan den debuterade under Made i Japan vecka, Cure är tillbaka i nej. 1 plats i veckan. Författaren Jinnie Lee introducerade oss till glädjen i denna japanska ansiktsexfoliator. Den mest tillfredsställande delen av att använda den, säger hon, är när "gelén börjar börja kasta.

ungefär som det sätt på vilket pennautjämnare lämnar de skarpa gnistorna bakom (det liknar en fotskal på det sättet). "Sedan dess har hon sagt att hennes" hud har blivit mjukare, friskare och ännu mer ungdomlig - aldrig uttorkad eller stram."

Shiseido Facial Razor, Pack of 6

2. Den bästa ansikts-hårborttagaren är denna lilla japanska razor
Du kan inte. Sluta. Uppköp. Ansiktsbehandling. Rakhyvlar! Dessa Shiseido ansiktsskärmaskiner har varit på listan sedan get-go. Enligt Cuts skönhetsredaktör, Kathleen Hou, "De är små nog att passa under hakan, med tillräckligt med en kant för att ta bort persikor, men ändå inte så skarpa att de nickar dig. Och rädslan att raka ditt hakhår gör att den växer tillbaka med en hämnd är ogrundad. Den japanska kändis makeup artist Munemi Imai hävdar att det har varit en långvarig skönhetshemlighet i sitt land. "I Japan rakar vi vårt ansikte, " säger hon. "Det lyser upp det och gör det mycket lättare att applicera smink." Om Imai inte har övertygat dig, svär de riktiga hemmafruarna och bachelorutövare också med tekniken.

Rostfritt stål halm Set

3. Jag Sippa My Iced Coffee från dessa snygga (ekofriendly) sugrör
Ny på listan i veckan, och gör en ärade debut vid nr 3, är dessa metallrullar, som författaren Bethany Blakeman säger är ett bra alternativ till plastrullar, vilka amerikaner använder massor av och som hamnar i havet. "Jag håller dessa i min tote väska, " skriver hon, "och piska ut dem när jag är på en kafé. En gång på Starbucks kommenterade en pratsam barista på mitt strå. "Hej, jag är med dig, " berättade han för mig. "

CeraVe Renew System SA Rename Cream

4. Unsexy Foot Cream Dermatologists Swear By
För Feet Week presenterade skönhetsredaktör och författare Hannah Morrill oss till en fotkräm som fuktar och exfolierar: "Den bästa contenderen jag har hittat för detta jobb? CeraVe Rename SA Cream, som själv utvecklades med dermatologer och innehåller både exfoliant salicylsyra (det är vad SA står för) och ammoniumlaktat i de första tio ingredienserna, vilket betyder att koncentrationerna är signifikanta, inte en eftertanke. "

Hoy Salt Vattensandaler

5. Jag har slitit dessa sandaler varje sommar sedan Freshman Year of College
En annan Feet Week-er, avrunda och göra sin debut på listan i veckan. Enligt Katy Schneider, "Det finns egentligen bara två saker som måste sägas om dessa Louis Louis-tillverkade sandaler som ursprungligen gjordes för barn: (1) De är $ 40 och (2) jag tror inte att de kommer aldrig att gå ut ur stilen. Jag tror verkligen det! Och du borde lita på mig, för jag är en slav för trender. "
Åh, och en utrop till våra $ 100 mormorsandaler, som ni alla fortsätter att köpa.