din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Tick Repellent och High-Rise Workout Leggings

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de tio bästa produkterna som du, ägnat strategistavläsare, alla köpte i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Listan tog en säsongsvisa vändning i veckan: Med insekter rädda summa (ledsen) som sommaranvändning, sköt en fästningsavvisande klädspray rakt upp i listan. Många av er köpte detta snygga blommarrangemang för mors dag - men oroa dig inte, vi kommer inte att berätta om du har en för dig själv. En författares förvånansvärda positiva erfarenhet med Amazons växtaffär, övertygad nog av dig om att beställa denna fina bladfigur att starta den till fjärde plats, och vår ledande redaktörs älskade höga leggings debuterade i tionde. Några klassiker fastnade också: Skönhetsförfattaren Rio Viera-Newtons favorit-pimple-krympande lappar sjönk till andra plats, följt av snigel-slim ögonplåster i tredje. Seoul Ceuticals-serum föll från tredje till femte, medan Everlane klassiska V-hals-T-shirt höll stadigt på nionde plats. Vi såg också återkomsten av Hairstory's shampoo-ersättning och den Instragram-berömda "gamla dammasken" från Hanacure.

Sawyer Products Premium Permethrin Kläder Insect Repellent

1. De mest effektiva tickavstötningsmedel för människor (och hundar), enligt vetenskap (senaste avbetalning: ny post)

Strat-skribenten Maxine Builder gick på jakt efter de bästa produkterna för att undvika fläsk och visade upp den här kraftfulla insektavvisande sprayen för att behandla alla dina utomhuskläder och redskap: "Sprutning av dina sneakers eller vandringsskor innan du går ut i skogen är en annan fast kryssning förebyggande teknik. Du kan också spruta trädgårdsskötsel, byxor, shorts eller T-shirts med [insektsavstötande kemiska] permetrin. "

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

2. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (1)

Ceding den bästa platsen för att kryssa spray, Rio Viera-Newtons favorit pimple patchar faller till andra platsen. Rio introducerade oss till de nu berömda Cosrx-patcharna i hennes episka hudvård Google Doc-post: "[T] he Holy Grail. Släpp allt och köp dem. Inte ens att förklara, kommer bara att säga om du popar eller plockar en zit, sätt på det direkt efteråt, gå och lägg dig, och på morgonen ser du vad jag pratar om och tackar mig. "

Gold & Snail Hydrogel Eye Patch (60 st) av Petitfee

3. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon (2)

Liksom Rio, vände många av dig till dessa lappar gjorda av guld och snigelmucin för lugnande känslig hud under huden och kronisk puffiness. Rio älskar hur sniglarna "regenerativa egenskaper inte bara fungerar underverk på fläckarör, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. Jag håller dessa i kylskåpet, så de är fina och kalla när jag använder dem - lägger till en annan nivå av lyx till upplevelsen. "

Costa Farms Ficus Pandurata Fiddle Leaf Fig Live Inomhus Plant

4. Jag köpte en Fiddle-leaf Fig från New Amazon Plants Store (ny post)

Stratförfattaren David Notis medgav att innan han beställde sin fina bladfigur från Amazon, "tanken på något så komplicerat (i multicellulär mening) och ömtåligt som en växt som bearbetas genom Amazons stora transportnät i en kartong lite obekväma. "Men upplevelsen var överraskande trevlig och hans nya fabrik kom i perfekt skick. "Kort sagt, " skrev han, "det var nästan lika sömlöst en transaktion som jag kunde ha hoppats på - lika enkelt och problemfritt som att köpa en tandborste."

Seoul Ceuticals Koreanska Skin Care Serum

5. De 14 bästa, mindre kända koreanska skönhetsprodukterna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (3)

Vi upptäckte denna mycket mer överkomliga dupe av skönhetsredaktörs favorit SkinCeuticals CE Ferulic serum under Made i Korea, medan vi letade efter de bästa (mindre kända) koreanska skönhetsprodukterna på Amazon, och denna raverecension övertygade många av er att prova: " Jag har varit estetiker i över 20 år och är också en skönhetsskribent, så jag får prova de senaste "It" -produkterna gratis. Jag var upphetsad över den här, så jag betalade fullt pris och alla åsikter är mina egna. Jag är kär i Seoul Ceuticals Day Glow Serum. Har du någonsin haft en chans att prova $ 160 plus vitamin C-ferulserum från SkinCeuticals? Jag gjorde ett par år tillbaka och det är en härlig produkt. Det är också löjligt övervärderat, och jag kan berätta att denna dupe från Seoul Ceuticals är nästan identisk i konsistens och prestanda. "

BloomThat The Rowan

6. Mors dagbuketter för varje typ av mamma (som du kan beställa online) (ny post)

Det enklaste sättet att göra mammor glad på Mors dag skickar en färgrik bukett, och många av dig utnyttjade BloomThats enkla online beställning och begåvade mamma detta arrangemang med rosor och antikviteter. Golden Delicious, med sex stammar av gyllene liljor och en medföljande låda av saltade karameller, var ett annat populärt köp den här veckan.

med kod: NYMAG15

Hårstyling New Wash

7. Shampoo Ersättning Jag behöver bara använda en gång i veckan (ny post)

Tillbaka på listan efter en snabb paus är Hairstory's New Wash, som skapades av medgrundaren av Bumble and Bumble. Istället för att lätta som ett apotekshampo, fungerar New Wash mer som en balsam för att rengöra ditt hår av smuts, samtidigt som du lämnar de bra grejerna som ger ditt hår studsa och vågor. Efter att ha försökt det, har författaren Molly Young omvandlats: "Mitt långa hår luft-torkar perfekt, utan" knirkig "konsistens. Det är glänsande och faller i lösa vågor, som det gjorde när jag var barn. Jag behöver inte torka den. Min kroniska fläckiga hårbotten (förlåt!) Är borta för alltid. Jag tvättar vanligtvis mitt hår var tredje dag. Med New Wash, en gång i veckan. När vänner märker att mitt hår ser fint ut, är det roligt att säga, "Jag har inte shampooed på sex månader." Vilket är tekniskt korrekt. "

Hanacure Multi Action Action Mask Starter

8. Jag försökte "Old-Lady" Face Mask som trender på Instagram (ny post)

Ja, det är smärtsamt hårt, vilket gör att du ser ut som en gammal dam och kostar mycket mer än din genomsnittliga arkmask, men när Rio ravedade om den här koreanska masken, övertygade den oss och många av dig att prova: "Jämfört till andra masker i min regim som vanligen är inriktad på ett problem, täcker den här masken en hel del baser: Det är bra för lugnande fläckar, vilket ger en plumpness som fyller fina linjer och lyser ut tråkiga fläckar. Efter fyra användningar märkte jag en elasticitet i min hud som jag inte hade sett tidigare, även om ljusintensiteten minskade efter 24 timmar. "

Everlane Cotton V

9. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor? (9)
När vi tummar närmare sommaren håller det här varmvädret häftigt fast vid sin plats på listan. Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, lutade oss till denna topp när vi gick på jakten på den bästa vita T-tröja för kvinnor: "Jag gillar Everlane V-nacken på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "

Flickvän Collective High-Rise Legging

10. Dessa Minimalistiska träningsdräkter är de nya utomhusljuden (ny post)
Seniorredaktör Margaret Rhodes älskar att Girlfriend Collectives träningskläder är hållbara (de återvinnar "plastflaskor i Taiwan och sticker dem i tyg"), prisvärd ("billigare än Outdoor Voices, Nike, Lululemon, Athleta eller de flesta andra främsta varumärkena"), och inkluderande ("storlekarna sträcker sig från XXS till XXXL, och det verkar inte som om de flyger modellerna"); och det gör inte ont att deras mellow-hued ("smoke" och "apricot" är bland färgalternativen) höga leggings "känna sig silkeslen och mjuk, och byxorna komprimerar din rumpa och lår precis rätt mängd."