din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Hårvård och bomullsunderlägg

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna, som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Vi har en upprepning - de fem bästa i veckan var alla bekanta ansikten från förra gången, med bara Hairstory New Wash kantade in i topp fem och stötte Paula's Choice lotion från listan. Återigen kommer Gold & Snail eye-patcherna från skönhetsförfattaren Rio Viera-Newtons berättelse om ögonplåster ut på toppen, följt av en annan RVN-favorit: Miracle Pimple-krympande lappar från Koreansk-skönhetsmärket Cosrx. Den ovannämnda frisyren kommer i tredjedel före de populära Natori-bomullssedlarna (om du inte redan har se vår underklädningsdekning i vårt uppdaterade nav), och i femte plats, den otroligt smickrande Everlane vita v-halsen T -shirt från vår blick i de bästa vita T-shirtsna för kvinnor.

Petitfée Gold & Snail Hydrogel Eye Patches

1. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon

Återigen kommer dessa slimiga fläckar ut överst. Om du letar efter något för att bekämpa de orörda mörka kretsarna, hör vad skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton säger: "Det här är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

2. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud

De otroliga pimple-krympande fläckarna har varit en olycklig framgång på den här bloggen sedan juli i juli, när Viera-Newton inkluderade dem som en del av hennes multistep guide till perfekt hud. Mer sistnämnd ringde hon dem till den viktigaste försvarskärnan i hennes arsenal efter pimple.

Hårstyling New Wash

3. Shampoo Ersättning Jag behöver bara använda en gång i veckan

Efter att ha hamnat i topp fem i förra veckan kom detta icke-schampo bråka tillbaka i veckan. Writer Molly Youngs godkännande gick långt: "Men resultaten är vilda. Mitt långa hår luft-torkar perfekt, utan "knirkig" konsistens. Det är glänsande och faller i lösa vågor, som det gjorde när jag var barn. Jag behöver inte torka den. Min kroniska fläckiga hårbotten (förlåt!) Är borta för alltid. Jag tvättar vanligtvis mitt hår var tredje dag. Med New Wash, en gång i veckan. När vänner märker att mitt hår ser fint ut, är det roligt att säga, "Jag har inte shampooed på sex månader." Vilket är tekniskt korrekt. "

Natori Bliss Cotton Girl Briefs

4. Vad är det bästa underkläder för kvinnor?

Du älskar detta underkläder! Vi har pratat tidigare om hur populär detta underkläder fortsätter att vara (även om det faller från tredje förra gången till fjärde i veckan). Säger High Fashion Home grundare Dolly Frearson: "För vardagliga underkläder behöver jag dem att känna sig bekväma och andas. Jag behöver också att de ska visas smidigt och inte klämma på min hud på något ställe eller rida upp. Och det här är det enda paret som gör allt ovan. De kommer så småningom att ersätta nästan alla dina underkläder i lådan. "

Everlane Cotton V

5. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor?

Everlane V-neck T-shirt är fortfarande en favorit sedan vi frågade 19 eleganta kvinnor om sina favorit-T-shirts. Ett svar från Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, flyttade nålen: "Jag gillar Everlane V-halsen på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "