din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Snigelplåster och skospridare

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Det finns en ny vinnare i stan. Vår toppsäljare denna avbetalning är ett välbekant ansikte - de guld- och snigelslanga ögonplåtarna som Rio Viera-Newton anser att hennes allra favorit tar slutligen nummer ett efter fem (!) Utseenden på denna lista. Det betyder att vår tidigare mästare, den mycket effektiva shampoo-ersättningen Hairstory New Wash, faller till tredje plats, med andra gången på sprayen som hjälper läderskorna att sträcka upp till en halv storlek (för att vara rättvis kostar $ 8 spray endast en femtedel av vad den nya tvätten gör). Vår fjärde plats vinnare är den koreanska ansiktsmasken som Drew Barrymore gjorde Instagram-berömda (och det var Rio Viera-Newton älskat), medan avrundningen av våra fem bästa är den extremt populära Uniqlo-cashmere-tröjan - en halva $ 40-tröja som fortfarande är tillgänglig (endast svart).

Petitfee Gold & Snail Eye Patches

1. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon

Skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton, som kvinnorna i sin närmaste familj, upplever kroniskt mörka ögonloppskronor. För att bekämpa dessa använder hon en rad ögonplåster, men hennes favorit är en med en ovanlig ingrediens: snigelslime. Säger Viera-Newton: "Detta är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

FootMatters Professional Boot & Shoe Leather Stretch

2. Sprayen som sträckte min för-små stilettos en halv storlek

Ibland köper du ett par skor som bara är lite för snäva, men snarare än att låta dem samla damm i en skoställ, det finns ett annat sätt. Författaren Caroline Bankoff delade hennes hemlighet med oss ​​- FootMatters spray som du kan använda för att expandera dina stövlar eller hälar upp till en halv storlek: "Jag mättade inte skor, men jag skulle säga att de verkligen kände sig sträckta minst en halv storlek. Efter mitt experiment slog jag dem ut för en natt som krävde en mil att gå och minst en timmes dans - och kom hem med ingenting annat än den lilla knäppningen som resulterade från en längre tid i fyra tums stilettor . Nu planerar jag att använda sprayen på alla mina täta vänstra skor, från svarta pumpar till några av mina nyförvärvade vinterskor. "

Hårstyling New Wash

3. Shampoo Ersättning Jag behöver bara använda en gång i veckan

Hjärnbarnet hos en Bumble och Bumble medgrundare, The Hairstory New Wash fungerar inte som andra schampon gör (dvs lämnar håret rent men droopy). Det kommer inte att skumma, men det kommer att lämna ditt hår rent. Det är inte en balsam, även om det kommer att återfukta ditt hår. Det är till skillnad från vad du någonsin har använt. Säger författaren Molly Young: "Mitt långa hår luft-torkar perfekt, utan" knirkig "konsistens. Det är glänsande och faller i lösa vågor, som det gjorde när jag var barn. Jag behöver inte torka den. Min kroniska fläckiga hårbotten (förlåt!) Är borta för alltid. Jag tvättar vanligtvis mitt hår var tredje dag. Med New Wash, en gång i veckan. När vänner märker att mitt hår ser fint ut, är det roligt att säga, "Jag har inte shampooed på sex månader." Vilket är tekniskt korrekt. "

Hanacure Multi-Action Treatment Mask Set

4. Jag försökte "Old-Lady" Face Mask som trender på Instagram

Kanske såg du Drew Barrymore Instagram av sig själv i den koreanska masken Hanacure. Vår skönhetsförfattare Rio Viera-Newton var tvungen att prova den (hon har granskat en bageros dussin av dem) och lovade det dyrbara men effektiva fyramaskspaketet: "Jämfört med andra masker i min regim som vanligen är inriktade på ett problem, täcker en hel del baser: Det är bra för lugnande fläckar, vilket ger en plumpness som fyller fina linjer och lyser tråkiga fläckar. Efter fyra användningar märkte jag en elasticitet i min hud som jag inte hade sett tidigare, även om ljusstyrkan minskade efter 24 timmar. "Du kan också köpa masken i enkelsatser.

Hanacure Multi Action Action Mask Starter

Om du inte är redo att begå, kan du bara köpa en av maskerna för att försöka.

Uniqlo Kvinnors Cashmere Crewneck Sweater

5. Denna Cashmere tröja från Uniqlo är 50 procent av

Uniqlos prisvärd kashmirtröja är saker av (fashionabla) fyndköparnas drömmar. Medan det redan är en överenskommelse på $ 80, till halva priset köpte flera av dig det i multiplar. Vid denna tidpunkt har det varit på den här bästsäljarelistan i två månader, och som förväntas lämnas den bara i en enda färg. Lyckligtvis är den färgen svart, vilket för många av er kanske bara är den enda färgen du skulle gå för ändå.