din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Smickrande läppstift och ansiktsmasker

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Återigen är vår toppsäljare den här avgiften Hairstory New Wash, en hårrengöring (kallar inte det ett schampo) introducerat för oss av författaren Molly Young som ger hår studsar och vågar under rengöring och konditionering. På nr 2 är skönhetsvårdsmästaren Rio Viera-Newtons uppsättning koreanska snigelmucinöglor - 60 av dem för bara 10 dollar - som tar ögon från lila till perky. Den tredje plats vinnaren är författaren Alice Gregorys ansikte Stockholm läppstift i en freakish smickrande nyans som heter Cranberry Veil (som också var en favorit för sena Carolyn Bessette-Kennedy). Strax efter det är ytterligare en koreansk skönhetsupptäckt från Viera-Newton - en ansiktsmask-slash-social media-sensation som återupplivar och ljusar din hud för dagar. Och avrundar de fem bästa igen: en Uniqlo Cashmere tröja som är halv av, på bara 40 dollar.

Hårstyling New Wash

1. Shampoo Ersättning Jag behöver bara använda en gång i veckan

The Hairstory New Wash, skapad av en Bumble and Bumble medgrundare, är en ny typ av hårprodukt. Det är som ett schampo, förutom att det inte skumrar (vilket betyder att det inte avlägsnar håret från sina studsande oljor). Det är inte bara en balsam, heller. Vi ska låta författaren Molly Young förklara vad som är så briljant om grejerna: "Mitt långa hår luft-torkar perfekt, utan" knirkig "konsistens. Det är glänsande och faller i lösa vågor, som det gjorde när jag var barn. Jag behöver inte torka den. Min kroniska fläckiga hårbotten (förlåt!) Är borta för alltid. Jag tvättar vanligtvis mitt hår var tredje dag. Med New Wash, en gång i veckan. När vänner märker att mitt hår ser fint ut, är det roligt att säga, "Jag har inte shampooed på sex månader." Vilket är tekniskt korrekt. "

Gold & Snail Hydrogel Eye Patch (60 st) av Petitfee

2. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon

Om du har läst skönhetsförfattaren Rio Viera-Newtons avhandling om de bästa hudvårdsprodukterna vet du hur mycket hon älskar snigelslam. För att kämpa under ögonpuffiness och rynkor svärar hon ihop med grejerna i form av ögonplåster. Säger Viera-Newton: "Detta är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

Face Stockholm Veil läppstift i Cranberry Veil

3. En freakish smickrande, något legendarisk läppstift

Författaren Alice Gregory var bara på college när hon upptäckte Face Stockholm-butiken i Rhinebeck, men en gång såg hon ögonen på märkets speciella nyans av rött läppstift, blev hon slagen: "Tegelstenen men ändå den ljusa färgen är fläckigt smickrande och halv -Hörtäckning gör det ser särskilt bra ut på ett annat blott ansikte. Då köpte jag det specifikt eftersom det påminde mig om Carolyn Bessette-Kennedy. Sedan år senare kopplade Cat Marnell till en bloggpost som "bevisade" (vad det än betyder) att CBK var en Face Stockholm Cranberry Veil fanatiker! "Obs! Det finns även i nyanser än Cranberry Veil.

Hanacure Multi-Action Treatment Mask Set

4. Jag försökte "Old-Lady" Face Mask som trender på Instagram

Den koreanska skönhetsmasken Hanacure blev en Instagram-träff när Drew Barrymore satte upp en bild av sig själv med den, så det var klart att skönhetsobsessiva Rio Viera-Newton var tvungen att prova det. Viera-Newton känner till ansiktsmasker (hon har granskat en bageros dussin av dem) och var fortfarande tillräckligt imponerad av fyramaskerpaketet: "Jämfört med andra masker i min regim som vanligen är inriktade på ett problem, täcker den här masken en hel del baser: Det är bra för lugnande fläckar, vilket ger en plumpness som fyller fina linjer och lyser ut tråkiga fläckar. Efter fyra användningar märkte jag en elasticitet i min hud som jag inte hade sett tidigare, även om ljusstyrkan minskade efter 24 timmar. "Du kan också köpa masken i enkelsatser.

Hanacure Multi Action Action Mask Starter

Som noterat, om du inte är redo att begå, kan du köpa masken som en enda sak också.

Uniqlo Kvinnors Cashmere Crew Neck Sweater

5. Denna Cashmere tröja från Uniqlo är 50 procent av

Ni älskar verkligen din Uniqlo. $ 40 cashmere tröja (ner från $ 80) har varit konsekvent på den här listan för tre poster i din kundvagn nu och det visar inga tecken på att sakta ner nu när temperaturen är (slutligen) kyla. Oavsett om du gillar dem överdimensionerade och mysiga eller skräddarsydda för läggning över kjolar och knapptryckningar, är de en oöverträffad pruta.