din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Sidenskjortor och Hudserum

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna, som du ägnade åt strategistavläsare, köpte alla i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Vi har en ny nummer en i veckan, eftersom sista delbetalarens nummer två tar topplatsen. De pimplefläckar som rekommenderas av skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton övertar de snigel-slimöglor som regerade förra gången. Förflyttning till den tredje platsen: den icke-schampo från Hairstory älskad av författaren Molly Young, följt av ett $ 16 koreansk dupeserum för den mycket dyra SkinCeuticals CE Ferulic som zoomar upp från tionde plats. Med femte plats är Kim Frankrikes favorit VPL-stridsunderkläder. Och avrunda de tio bästa, en Instagram-berömd gammal dammas ansiktsmask, en välgranskad skäggtrimmer, en komplimangsmottagande silkeskjorta, den bästa sidosviten kudden och en topp vit T-shirt.

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

1. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (senaste avbetalningen: 2)

Dessa små suger absorberar alla talg ur brutna finnar och hjälper till att skapa en skyddande sköld som de fortsätter att läka. Skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton kallar dem en häftklammer i hennes lista med efterklyftande essenser: "Dessa Cosrx Pimple Patches är din allra bästa vän. Om jag bara skulle kunna välja en produkt som skulle användas i dessa nödsituationer skulle det vara tvivelaktigt att pimple patchar var min tjej. Det finns emellertid vissa omständigheter där pimple-patcherna fungerar bättre än andra. Med risken att återigen ge TMI, fungerar produkten bäst på "öppna sår" så att det kan gå in och suga ut alla oljor och bakterier ur smärtan. "

Petitfee Gold & Snail Hydrogel Eye Patch, 60 st

2. De 14 produkter som jag använder för mina kroniska tvättbjörnsögon (1)

Sista avdragets mästare faller till andra plats, men det finns fortfarande många som köper dessa snigel-slimöglor. Säger Viera-Newton: "Detta är min favorit underögonprodukt, och låt mig inte berätta för dig varför jag älskar snigel så mycket! Dess regenererande egenskaper gör inte bara underverk på fläckar, men hjälper också till med någon form av hyperpigmentering, inklusive mörka ögonloppskretsar. Det är också super fördelaktigt för att hjälpa till med rynkor och torrhet. "

Hårstyling New Wash

3. Shampoo Ersättning Jag behöver bara använda en gång i veckan (5)

Den icke-schampo älskade av författaren Molly Young hoppar upp två fläckar i veckan: "Men resultaten är vilda. Mitt långa hår luft-torkar perfekt, utan "knirkig" konsistens. Det är glänsande och faller i lösa vågor, som det gjorde när jag var barn. Jag behöver inte torka den. Min kroniska fläckiga hårbotten (förlåt!) Är borta för alltid. Jag tvättar vanligtvis mitt hår var tredje dag. Med New Wash, en gång i veckan. När vänner märker att mitt hår ser fint ut, är det roligt att säga, "Jag har inte shampooed på sex månader." Vilket är tekniskt korrekt. "

Seoul Ceuticals Koreansk Hudvård - 20% C-hyaluronsyra Serum

4. De 14 bästa, mindre kända koreanska skönhetsprodukterna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers (10)

Det här glödproducerande koreanska serumet från vår roundup av de bästa (mindre kända) koreanska skönhetsprodukterna på Amazon hoppar i sex veckor i veckan tack vare denna stellära recension: "Jag har varit estetiker i över 20 år och är också en skönhet författare, så jag får prova de senaste "It" -produkterna gratis. Jag var upphetsad över den här, så jag betalade fullt pris och alla åsikter är mina egna. Jag är kär i Seoul Ceuticals Day Glow Serum. Har du någonsin haft en chans att prova $ 160 plus vitamin C-ferulserum från SkinCeuticals? Jag gjorde ett par år tillbaka och det är en härlig produkt. Det är också löjligt övervärderat, och jag kan berätta att denna dupe från Seoul Ceuticals är nästan identisk i konsistens och prestanda. "

På Gossamer Mesh Bikini

5. Vad är det bästa kvinnans underkläder? (4)

Att släppa en plats men ändå gå stark är dessa VPL-resistenta underbyxor. Den lyckliga grundande redaktören Kim France slog oss först med de här bikinikunderna när vi intervjuade henne om hennes favorit saker och de blev ännu mer populära när vi inkluderade hennes urval av bästa kvinnors underkläder rekommendationer: "Min underkläder låda är den tråkigaste platsen i världen, för allt jag har är dussintals par av samma sak: På Gossamer's Mesh Bikinis. Det är så långt borta det perfekta underkläder som jag har svårt att förstå varför någon bär någonting annat: Det är superlight, mycket andningsförmåga och - viktigast av allt - väldigt VPL-resistent. Allvarligt är det som VPL-resistent som en thong, men utan irriterande i en thong. "

Hanacure Multi Action Action Mask Starter

6. Jag försökte "Old-Lady" Face Mask som trender på Instagram (3)

Drew Barrymore älskar Hanacure, och det gör också skönhetsförfattaren Rio Viera-Newton. Hon granskade "old lady" -maskinen förra hösten: "Jämfört med andra masker i min regim som vanligen är inriktade på ett problem, täcker den här masken en hel del baser: Det är bra för lugnande fläckar, vilket ger en plumpness som fyller fina linjer och lyser matt fläckar. Efter fyra användningar märkte jag en elasticitet i min hud som jag inte hade sett tidigare, även om ljusintensiteten minskade efter 24 timmar. "

Wahl Lithium Ion Stainless Steel Groomer

7. Vad är den bästa skäggtrimmeren? (6)

Författaren Kurt Soller testade ett dussin skägg trimmare och rekommenderade denna snygga skägg trimmer från Wahl för att skapa den perfekta stubben: "Jag uppskattade det oerhört skarpa, pro-nivåbladet; tung rostfritt stål kropp; och långvarigt batteri (en fyra timmars laddning) som den här erbjuds. Om du ignorerar några av dess bonusfunktioner och skäggguider - de plastkammer som följer med de flesta av dessa och brukar känna sig tunna och värdelösa - det här verktyget är rätt för män som vill ha en oerhört nära barbering utan att dra ut en elektrisk rakhyvel eller vanligt rakblad."

Everlane Silk Kortärmad Kvadratisk T-shirt

8. Människor frågar mig alltid, "Var fick du det?" När jag bär den här silktröjan (ny post)

Författare och vem? Den veckovisa podcasteren Lindsey Weber berättade för Everlane silkskjortan hon älskar så mycket, hon köpte fyra av dem, och många av dig flyttades av hennes godkännande: "Du kanske tror att skjortans silkesiga textur och boxiga struktur bara skulle hänga mycket av de formlösa bitarna som är på mode just nu. Om du är en person med en viss typ av kropp (som jag är) vet du att den formlösa fungerar inte riktigt för dig. Men skjortan hänger inte bara. Hittills har skjortan smickrat alla kroppar jag har sett på - alla storlekar och alla former - kanske på grund av dess likformiga form. (Jag förstår inte heller det.) Skyddet är perfekt - lite kortare framför och längre bakåt - för att ha på sig utan att ha en tuckning, men det kan du säkert också göra. "

Wamsutta Extra-Firm Sida-Sleeper Kudde

9. Vad är det bästa kuddet för sidoslangar? (8)

Biträdande redaktör Jason Chen konsulterade sömnexperter och sov på mer än ett dussin kuddar för att hitta den bästa, mest stödjande sidosvängningsversionen för 70 procent av oss som sover på våra sidor. Vinnaren - en som Chen ursprungligen var skeptisk till - slutade att vara den billigaste: "Vid varje andra kudde var jag tänkt att testa, Wamsutta Extra-Firm var minst" lyxig ": den var lätt, fyllningen var inte" t ner eller bomull men - hm - polyester, och det var det billigaste. Men så snart jag vilade mitt huvud på det förstod jag. Till skillnad från andra kuddar som misstänker plushness eller fluffiness för stöd, sjönk WEF inte så snart jag vilade mitt huvud. I stället hade det en fast och tillfredsställande vår - det är en annan känsla, men en som jag tog med genast. "

Everlane Cotton V T-shirt

10. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor? (7)

Everlane V-neck T-tröja som vi pratat om i vår guide till snygga kvinnor och deras favoritvita T-shirts fortsätter att bli en hit, även om det har tappat några fläckar i veckan. Säger Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane: "Jag gillar Everlane V-halsen på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "