din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: Solskyddsmedel och Insect-Repellent Socks

Anonim

Välkommen tillbaka till din varukorg, där vi bryter ut de tio bästa produkterna som du, ägnat strategistavläsare, alla köpte i drovar. Tänk på det här som tl; dr: Om dina likasinnade bröder köper dessa saker, kanske du också vill.

Varmvattenplockar dominerade listan denna vecka som insektsskyddande strumpor, en nykomling, tog toppen och en dermatolog-godkänd solskyddsmedel gjorde sitt första utseende i nionde. Förra veckans topp två produkter - den tikningsavvisande klädsprayen som sjönk till tredje plats och $ 38 sommarklänningen nu i sjätte - var också bland dina sommarköp. Vi föreställer oss att några bästsäljare var sista minuten fader dagskläder, som vår favorit skägg trimmer, som hoppade från fjärde till andra plats, och en trådlös telefon laddare avrunda listan på nummer tio. Ett par kuddar slog också listan - kanske för sömnberövade nya pappor - en uppvärmd Shiatsu-massage kudde i femte och en designad bara för sidosviter i åttonde. Slutligen hängde två gamla favoriter på ännu en vecka - skönhetsredaktören Rio Viera-Newtons pimple-krympande lappar glidde från tredje till fjärde, och Everlane vit T-shirt inched upp från nionde till sjunde.

Insektsskydd Sport Crew Sock

1. De mest effektiva tick-repellenterna för människor (och hundar), enligt vetenskap (sista avbetalningen: ny post)

I ljuset av sakkunniga förutsägelser av en speciellt buggy sommar i år gick Strat-författaren Maxine Builder på jakt efter de bästa produkterna för att undvika fästingar. Hon lärde sig att kemisk permetrin är den mest effektiva avstötningen och att skydda dina fötter och anklar är särskilt viktigt: "Eftersom ticks börjar låga och krypa högt är permetrinbehandlade strumpor en bra första försvarsledning, eftersom kemikalien kan sluta, och döda, fästingar i spåren. "

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, Vakuum-Trimmer

2. Vad är den bästa skäggtrimmeren? (4)

Denna skägg trimmer med en radiell urtavla som låter dig välja längder ner till halv millimeter för killar som inte vill bli helt rakad, steg från fjärde till andra plats. Författaren Kurt Soller älskar hur det håller stränga hår ut ur diskbänken: "En vakuumsugfunktion som samlar huvuddelen av dina rakade hår - upp till 90 procent av dem, enligt företaget, men som verkligen vet? Allt jag kan säga är att det här är en gudstjänst. "

Sawyer Products Premium Permethrin Kläder Insect Repellent

3. De mest effektiva Tick repellenterna för människor (och hundar), enligt Science (1)

Maxine Builder upptäckte tillsammans med de frikämpande strumporna den här kraftfulla permetrinsprayen för att skydda resten av din utomhusklädsel: "Sprutar dina sneakers eller vandringsskor innan du går ut i skogen, är en annan solid tick-prevention teknik. Du kan också spruta trädgårdsskötsel, byxor, shorts eller T-shirts med permetrin. "Massor av dig plockade också upp 3M Ultrathon Insect Repellent Lotion favoriserad av författare och ofta myggbett-lidande Maureen O'Connor.

Cosrx Acne Pimple Master Patch, 24 Patches

4. Google Doc jag skickar till personer som frågar om min hud (3)

Släppa på fjärde plats, Strat skönhetsskribent Rio Viera-Newtons favorit pimple patches dykt upp under topp tre för första gången på länge. Rio introducerade oss till de nu berömda Cosrx-patcharna i hennes episka hudvård Google doc post: "[T] he Holy Grail. Släpp allt och köp dem. Inte ens att förklara, kommer bara att säga om du popar eller plockar en zit, sätt på det direkt efteråt, gå och lägg dig, och på morgonen ser du vad jag pratar om och tackar mig. "

HoMedics SP-100H 3D Shiatsu och Vibration Massage Pillow

5. 43 Sista minuten gåvor som kommer från Fars dag (Ny entré)

Finns med fri leverans i en dag med Amazon Prime, inkluderade vi den här "uppvärmda kudden som knådar [pappas] nacke och huvud med cirkulära rörelser" i vår sammanfattning av sista dagens Fars daggåvor, och det ser ut att många av er utnyttjade möjligheten. Inte synd om du snatched en för dig själv också.

Foto: Leverantörens rättvisa

Venidress Striped Single-Breasted Mid Calf Dress

6. Se: En $ 38 klänning du kan bära hela sommaren (2)

Vi har nyligen hört flera klagomål om missplacerade produkter och obesvarade e-postmeddelanden från företaget. Vi försöker för närvarande kontakta företaget, men under tiden rekommenderar vi inte att köpa Venidressen tills allt är sorterat!

Förra veckans andra platsplocka var den här mycket prisvärda, snygga klänningen, som fick vår uppmärksamhet när den började dyka upp på Instagram-matningen av eleganta Brooklyn-mammor. Strat associeringsredaktör Katy Schneider skrev, "Klänningen ser lite ut som något du skulle hitta vid reformationen", men till en mycket billigare prispunkt "och medan materialet verkligen inte är bomull, är det inte fruktansvärt billigt - ser heller; även om texturen känns lite som khaki eller vandringsbyxor, finns det ingen konstig plastisk glans. "

Everlane Cotton V

7. Vad är den bästa vita T-tröja för kvinnor? (9)

Denna sommar baserade sig upp från nionde plats när temperaturen stiger. Elizabeth Rose, en server på Cafe Gitane, lutade oss till denna topp när vi gick på jakten på den bästa vita T-tröja för kvinnor: "Jag gillar Everlane V-nacken på grund av företagets insyn. Det är en etisk fråga - jag gillar att veta var kläderna är gjorda. Och jag gillar den här specifika skjortan eftersom jag har många halsband, så djupet på denna V visar dem. "

Wamsutta Extra-Firm Kudde

8. Vad är det bästa kuddet för sidoslangarna? (10)

Våra ställföreträdande redaktör Jason Chen testade ut ett brett urval av sidoväggar och konstaterade att Wamsutta Extra-Firm var den mest bekväma och stödjande av alla och skrev: "Till skillnad från andra kuddar som missar plushness eller fluffiness för support, gjorde WEF inte" t sjunka så snart jag vilade mitt huvud. Istället hade den en fast och tillfredsställande vår - det är en annan känsla, men en som jag tog med genast. Och trots att jag inte gjorde någon mätning, kände mitt huvud mer stött upp från madrassen och lakan än någon annan kudde. "

EltaMD UV Clear Broad-Spectrum SPF 46

9. De bästa solskyddsmedel för ditt ansikte, enligt dermatologer (ny post)

Dermatologer rekommenderar denna ljusa, icke-regniga solskyddsmedel för de som har akne utsatt hud eftersom "det innehåller niacinamid, ett vitamin B3-derivat med antiinflammatoriska egenskaper som kan bekämpa utbrott". I våra inledande saker köper vi oss själva kolumnen med Strat staffers favorit SPF-fuktighetsgivare, vi lärde oss att EltaMD också var en del av ledande författaren Lauren Levy och personalförfattaren Karen Iorio Adelsons dagliga rutiner.

Seneo iPhone X Trådlös Laddare

10. De 50 bästa gåvorna för varje typ av pappa (som du kan köpa på Amazon) (New Entry)

Vi rekommenderade den här praktiska trådlösa iPhone-laddaren i vår Faderdags presentguide på grund av dess "4000 plus glödande recensioner". Några av dig trodde att det var dags att presentera pappa för trådlös laddning för att starta den här 20 kr-hämtningen på listan.

ProSource Acupressure Mat och Kuddesats

Bonus: 11. Vad gör en akupressormat verkligen? (Nytt inlägg)

Med tanke på dramatiken med Venidress trodde vi att vi skulle stöta på vår 11: e bästa bästsäljare den här veckan (betrakta den som första alternativ). Vi skrev först om ProSource akupressurmatta när författaren Lori Keong köpte en som magiskt lättade hennes muskelspänning och det fick nyligen en boost efter att ha ingått i en Fars dag presentguide. Säger Keong: "Efter bara fem eller sex minuter på den första går runt, fann jag att ömheten hade mystiskt smält bort och återvände inte. Jag kunde rulla armarna fram och tillbaka utan någon långvarig spänning - något jag inte hade kunnat göra i flera dagar. Jag var förvånad. Jag var tvungen att veta hur fungerar det här?