din kundvagn

Vilka strategiska läsare köper: japanska exfoliatorer och "kaloriämne"

Anonim

En riktig motley besättning av saker!

Välkommen till den andra delen av vår nya funktion, Din varukorg, där vi bryter ut de fem bästa produkterna som du ägnade Strategist-läsare, alla köpte i drovar. Vi bestämde oss för att göra det av flera anledningar: Det är intressant, bara antropologiskt, men också för att vi skriver om så många saker, och det här är ett trevligt sätt att zooma in på några av de saker som verkar särskilt anmärkningsvärda. Tänk på detta som tl; dr. Plus, om dina likasinnade bröder köper dessa saker kanske du också skulle vilja.
Den här kulten japansk exfoliator Cure Natural Aqua Gel kantade ut vår tidigare nr 1, ansiktsskärmarna - som föll till andra plats - och den sömlösa, kändis-älskade tanken hölls starkt på femte plats. Vi blev förvånade över att se vildkorts Calorie Mate göra det på listan på ett mycket respektabelt nr. 4.

Cure Natural Aqua Gel

1. Mina vänner kallar mig "Babyface" tack vare denna japanska exfoliator
För vår Made in Japan vecka introducerade författaren Jinnie Lee oss till glädjen i denna japanska ansiktsexfoliator. Den mest tillfredsställande delen av att använda den, säger hon, är när "gelén börjar börja kasta.

ungefär som det sätt på vilket pennautjämnare lämnar de skarpa gnistorna bakom (det liknar en fotskal på det sättet). "Sedan dess har hon sagt att hennes" hud har blivit mjukare, friskare och ännu mer ungdomlig - aldrig uttorkad eller stram."

Shiseido Facial Razor, Pack of 6

2. Den bästa ansikts-hårborttagaren är denna lilla japanska razor
Enligt Cuts skönhetsredaktör, Kathleen Hou, "De är små nog att passa under hakan, med tillräckligt med en kant för att ta bort persikor, men ändå inte så skarpa att de nickar dig. Och rädslan att raka ditt hakhår gör att den växer tillbaka med en hämnd är ogrundad. Den japanska kändis makeup artist Munemi Imai hävdar att det har varit en långvarig skönhetshemlighet i sitt land. "I Japan rakar vi vårt ansikte, " säger hon. "Det lyser upp det och gör det mycket lättare att applicera smink." Om Imai inte har övertygat dig, svär de riktiga hemmafruarna och bachelorns deltagare också med tekniken. "

Weleda Skin Food

3. Sweetbitter författare Stephanie Danler håller denna Glowy Skin Cream i hennes sovrum, bil och handväska
Danler säger att det var en makeupkonstnär med lysande hud som först introducerade henne till glädjen i denna hudkräm, som hon använder hela tiden. "Nary är en kemikalie i sikte, det är solrosfröolja, avokadoolja och pansy-extrakt och vårdar när det löser sig i huden. Jag har använt det för att läka skrapar och bränner vid camping; att lugna krusigt hår; och att upptäcka naglar, armbågar och klackar. På en ny resa till en torr, hög höjd slog jag det på mitt ansikte dag och natt. "

Kaloriämne

4. Den ersättande japanska måltiden för bättre mat än japanskt
En annan från Made in Japan Week. Molly Young säger att det var förpackningen som ursprungligen drog henne till Calorie Mate. "Skulle det inte vara roligt, " undrade hon, "att öppna ditt skafferi och se ingenting annat än rader och rader av dessa squat, glänsande lådor, som var och en innehåller en preportioned, folieförpackad näringsrik ingot?" Det smakar, säger hon, " som en smörgåsbrödkaka. "Och ingredienserna" är främst vetemjöl, margarin, socker och tusen vitaminer, plus vad som helst, vilket mildt smakämne har lagts till ditt val. Är det friskt? Nej, men det är inte meningen med Calorie Mate. Poängen med Calorie Mate är att fylla dig i många timmar utan att du behöver spendera tid eller pengar som förbereder en måltid. Du behöver inte ens redskap för att äta den. Du behöver knappt en servett. Det är "vänner med fördelar" av mat: övertygande och tillförlitliga, utan att vara alltför stimulerande. "

Tvåvägs sömlös tank

5. Oscar-vinnarna i utjämningstoppet håller stöld från mig
Kostymdesigner-slash-författaren Alison Freer förklarar: "Jag lägger dem på varje enskild skådespelerska som jag klär på. Eftersom den här tanken har absolut inga sömmar, skapar den inte extra klumpar i tunna kläder, som en cashmere-blandad tröja. Det är också en gudstjänst för kläder med konstiga utklipp eller öppna vävtröjor som annars skulle utsätta din bh för hela världen. Skjortan är en perfekt längd: inte så lång så att den hänger ut under skjortor, men inte så kort att din tarm är kvar exponerad (det kommer också i plusstorlekar). "